Pharming meldt progressie met leniolisib in Japan

Door ABM Financial News op 9 augustus 2023 07:18 | Views: 10.754

Pharming meldt progressie met leniolisib in Japan
Beeld: iStock

(ABM FN-Dow Jones) Pharming Group meldt woensdag dat de eerste patiënt is behandeld in haar Fase III klinische studie in Japan waarin leniolisib wordt onderzocht voor de behandeling van APDS bij volwassen en pediatrische patiënten van 12 jaar en ouder.

De studie zal de veiligheid, verdraagzaamheid en effectiviteit van leniolisib evalueren bij drie patiënten van 12 jaar en ouder met een bevestigde diagnose van APDS. 

Pharming is van plan om de data van de studie op te nemen in een toekomstige registratieaanvraag voor de goedkeuring van leniolisib, die zal worden ingediend bij het Japanse toezichthouder PMDA.

Leniolisib werd in maart 2023 goedgekeurd door de Food and Drug Administration van de Verenigde Staten voor de behandeling van APDS bij patiënten van 12 jaar of ouder en werd in april 2023 commercieel gelanceerd in de VS onder de merknaam Joenja.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

4 Posts
silverbullet
0
progressie.?..lijkt eerder dat het allemaal nog langer duurt met deze info om een goedkeuring te krijgen in Japan

De echte stap voorwaarts is goedkeuring bij EMA zolang die ook nog ontbreekt is stilstaan achteruit gaan
We gaen erveur
2
Zonder geduld kun je beter ergens anders in beleggen. ??
Het komt wel goed met Pharming.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.