Adyen in zee met True Alliance

Door ABM Financial News op 21 september 2023 07:35 | Views: 16.097

Adyen in zee met True Alliance
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Adyen levert zijn betaaldiensten aan True Alliance, een grote verkoper en distributeur van mode-, sport- en outdoor-artikelen in Australië en Nieuw-Zeeland. Dat maakte het Amsterdamse betaalbedrijf donderdag bekend.

Adyen gaat voor alle merken van True Alliance de betalingen verwerken, zowel in de winkels als online.

De betaaltechnologie van Adyen is al uitgerold over alle negentien merken van het bedrijf, dat hierdoor het aantal fraudegevallen heeft zien dalen tot bijna nul. "We zullen naar verwachting 1,2 miljoen Australische dollar per jaar besparen alleen door naar Adyen over te stappen", aldus Noel David van True Alliance.

True Alliance heeft negentien merken in portefeuille, waaronder Lacoste, Speedo, The North Face, Under Armour, Lee en Wrangler. Het bedrijf is één van de grootste detailhandelaren en distributeurs in Australië en Nieuw-Zeeland.

Adyen meldde geen financiële details.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

4 Posts
Douwes
2
Bonost
1
Die toekomst was er al, alleen wordt dat door de belegger niet geapprecieerd. Die kijken alleen naar de korte termijn, terwijl deze werkgever juist voor de lange termijn zich inzet.
Echter de huidige organisatie is prima in staat een dergelijke grote klant zonder problemen te kunnen opnemen en er gelijk een goede service te kunnen leveren. En als morgen een dergelijke klant zich weer aanmeldt, dan kunnen ze deze dezelfde service kunnen aanbieden.

Dus ja, dit bedrijf is hier flexibel in en de afstraffing is duidelijk zeer onterecht geweest als wij kijken naar de lange termijn. Want deze groei kan dus en wordt niet meegenomen in de toekomstige reflecties van het bedrijf. De huidige belegger zal hier over enkele jaren achter komen. Want de andere bedrijven zullen zich met een slechtere service vanzelf uit de markt prijzen.

Een koopmoment??
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.