Kepler Cheuvreux: lichte meevaller bij Ahold

Door ABM Financial News op 8 mei 2024 09:41 | Views: 2.952

Kepler Cheuvreux: lichte meevaller bij Ahold
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De resultaten van Ahold Delhaize waren in het eerste kwartaal marginaal beter dan verwacht. Dit stelden analisten van Kepler Cheuvreux woensdag in een rapport.

Die meevaller was volgens de analisten te danken aan een iets betere omzet in de eerste drie maanden van het jaar.

Conform verwachting was er een "duidelijke" verbetering in Europa. En in de VS daalden de marges minder scherp dan voorzien.

Ahold herhaalde woensdag de outlook voor 2024 en Kepler verwacht geen grote aanpassingen aan de consensus. "De kwartaalupdate was geruststellend, maar week niet significant af van de verwachtingen in de markt", aldus Kepler.

Kepler heeft een koopadvies op Ahold Delhaize met een koersdoel van 33,00 euro. De analisten wachten nu vooral op de beleggersdagen die Ahold eind van deze maand organiseert.

Het aandeel Ahold koerste woensdag 4,1 procent hoger op 29,42 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.