Ajax in zee met cryptoplatform Coinmerce

Door ABM Financial News op 5 juni 2024 11:32 | Views: 3.399

Ajax in zee met cryptoplatform Coinmerce
Beeld: Ajax Images

(ABM FN-Dow Jones) Ajax en cryptoplatform Coinmerce zijn een partnership-overeenkomst aangegaan. Dit maakte de Amsterdamse voetbalclub woensdag bekend.

Coinmerce verbindt zich tot en met 2027 als officiële partner van Ajax

"Coinmerce zet zich in om crypto toegankelijker te maken voor iedereen, het partnership met Ajax moet daarbij gaan ondersteunen", aldus Coinmerce.

"We gaan Coinmerce helpen om hun merkbekendheid verder te vergroten in Nederland. En ze helpen bij hun ambitie om ook in de rest van Europa een leidende positie te verwerven", aldus commercieel directeur Cas Biesta van Ajax.

"Steeds meer mensen hebben interesse in crypto, ook sportliefhebbers. Dat zagen we al bij onze samenwerking met Team Visma-Lease a Bike. We zetten nu met trots de stap naar voetbal en Ajax” aldus CEO Jaap de Bruijn van Coinmerce.

Het aandeel Ajax steeg woensdag 0,5 procent naar 10,50 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
pietje-2005
0
Verdienen ze zo nog iets met de reclame; met de Champions League nog even niets te verdienen, helaas ;-(
Duyntje
0
Corrupt zooitje daar bij Ajax, reclame maken voor allerlei gok sites en nou dit weer. Ze helpen de kleine man nog verder de vernieling in.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.