Beursblik: Bank of America verhoogt koersdoel Besi

Door ABM Financial News op 13 juni 2024 13:04 | Views: 6.613

Beursblik: Bank of America verhoogt koersdoel Besi
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Bank of America heeft donderdag het koersdoel voor BE Semiconductor Industries verhoogd van 153,00 naar 167,00 euro met een onveranderd Neutraal advies. Dit bleek uit een rapport van de bank.

De koersdoelverhoging volgde na een bijeenkomst met CEO Richard Blickman.

De topman was positief over de toekomstige orderontwikkeling en noemde de eerder dit jaar gepresenteerde opdracht voor 26 hybrid bonding-systemen een indicatie voor een brede adoptie van hybrid bonding in verschillende producten, zoals laptops, desktops, servers en AI.

Besi had al laten weten dat de adoptie van hybrid bonding in HBM vermoedelijk een jaar vertraging oploopt tot in 2026. Tot die tijd meent Bank of America dat thermal compression bonding dominant blijft.

Verder vond de bank Besi enthousiast over de vooruitzichten voor zijn nieuwe TCB-portfolio, met behalve van Intel nu ook opdrachten van TSMC.

Tussen 2023 en 2026 rekent Bank of America voor Besi op een samengestelde jaarlijkse groei van de EBITDA met gemiddeld 36 procent.

Het aandeel Besi steeg donderdag 0,4 procent naar 159,40 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.