Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Olieprijs schommelt in rustige Black Friday-handel

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 25 november 2023 12:05
    Ja, wat zal die olieprijs gaan doen, dat hangt ook van de komende winter af, die kan wel eens veel strenger worden, dan dat we al jaren gewend zijn, het hangt ook af van, hoe de economie draait, ik denk en zie en hoor, dat dit aanzienlijk slechter is, dan dat de beurs je doet geloven!!
    De AEX ging leuk omhoog, maar mijn porto kon hij niet bijbenen, ik ging ruim 2% hoger, dus had ik weer geen klagen, ook om het feit, dat ik maar 1 verliezer had, dat was ING, de mensen die eigenlijk het meeste verstand van plussen moeten hebben, schreven een minnetje van 0,42%, niet dramatisch, die analyses van hen zijn veelal wel drama, vooral die koersdoelen!!
    Mijn andere lievelingen gingen net met hun hakken over de sloot, KPN staat nog steeds niet op de radar, bij breed beurspubliek, hij ging 0,20% hoger, beter wat dan niks!!
    De grote olieboer, die zijn zwaartepunt in de minst vervuilende fossiel, aardgas en dan vooral LNG wil leggen, zolang we niet massaal op groen kunnen overstappen, toverde een plusje van 0,33% op het bord, over de strategie van Shell, stond van de week een mooi artikel in de Telegraaf!!
    De grote ijsboer haalde ook het groen, dat zal wel komen omdat ik van de week een heerlijke doos groen dessertijs heb gekocht, Unilever ging 0,54% omhoog, de huidige koers wijst eigenlijk maar 1 richting op; Omhoog!!
    Gelukkig heb ik naast middelmatige fondsen, ook nog Wilders fondsen, topbedrijf Besi voerde het chippoloton voor de verandering weer aan met een plus van 2,92%, AI speelt in dit gebeuren een voorname rol!!
    TopGeertje was bij mij Aperam, die zei, ik zal die( iets grijzere duif) Wilders eens na apen en ging 9,03% voorwaarts, gelukkig was hij niet zo'n zeer onsportieve verliezer, waar het van wemelt in de 2e kamer en op BNR, kom op suffies, zoek elkaar eens in het midden op en ga als een gezond stel kamerbouwvakkers, de BV Nederland weer eens opbouwen en staakt dat domme gedrag van; Ik ben de wijze Haan en de rest is een stel domme kakelende kippen!!
    Vandaag meerdere groentes oogsten, die geen vorst verdragen, want de weergoden voorspellen vorst!!
    Morgen naar het Huis van de alleen ware GOD, altijd is het heerlijk toeven, bij die boodschap, van het Licht der Wereld, Die het ook zo heel graag eeuwig LICHT in ons hart wil maken, daar ga je heerlijk van zingen en wat past daar mooier bij dan de Hemelse Bovenstem!!
    Maandag hoop ik dat mijn porto 2000% gaat stijgen, want dat was het aantal stemmers, die mijn toppartij, de SGP, bijboekte, zij bleven bijna als enige kleine partij, overeind in de verkiezingsstorm, een Wonder, hun politiek; staan voor je zaak, niet met alle winden mee waaien, loont zeer zeker ook op de beurs, kwaliteit komt altijd weer bovendrijven, als het een poosje even minder gaat!!, SJALOOM!!!
  2. forum rang 7 jan de vakman 25 november 2023 16:03
    Boer, het is jammer als je niet gaat stemmen, want wie niet voor een Christelijke partij stemt, die stemt in feite de tegenpartij, de HEILAND zegt dit ook; Wie niet voor MIJ is, is tegen MIJ, neutraal bestaat niet en ik denk dat wij er alles aan moeten doen, om voor Christenen een acceptabel stuk leefruimte te creëren, zodat we ons hier goed kunnen voorbereiden, op het burgerschap Boven!!
    Ja, KPN is een defensief aandeel, verwacht daar geen kortstondige bokkensprongen van, het is een aandeel voor rustige geduldige mensen, met een mooi dividend, dat pak je altijd, ook bij slechtweer op de beurs, bijkomend voordeel is, dat hij niet zo gauw, zoals Brunel, van de week 5,30% naar beneden klapt, vaart allen wel!!
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links