Lavide Holding (voorheen Qurius) « Terug naar discussie overzicht

Qurius een jaar naar de overname va Watermark

27 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
the legend
30
QURIUS EEN JAAR NA DE OVERNAME VAN DE BRUID WATERMARK

18 december is het zo ver de bruidegom Qurius en de bruid watermark zijn dan een jaar getrouwd.

Wat hebben we allemaal wel niet meegemaakt een stijging naar ruim 1,80 en een daling naar nu 0,66.

Hoe staan we er nu voor naar een jaar.

Aan het einde van het jaar 2006 zijn we begonnen met de overname van cpas een bedrijfje met ongeveer 10 mensen en gevestigd in Hoogeveen deze overname was noodzakelijk en ook in het belang van internationale aspiraties “Qurius heeft zijn marktpositie mede te danken aan consistente focus op Microsoft Dynamics en aanvullende branchespecifieke modules. Mede door de beoogde fusie met Watermark wordt PSA een belangrijke branche voor Qurius. De softwarecomponenten van Cpas passen uitstekend in Qurius producten portfolio. en natuurlijk door deze overname krijgt qurius ook een vestiging in het uiterste noorden van Nederland .

De tweede overname die volgde was een zeer grootte namelijk watermark een Europees bedrijf met vestigingen in momenteel 10 landen met een omzet in 2006 van rond de 55 miljoen euro en met ongeveer 450 mensen in dienst. hoofdvestiging is in Veenendaal. door deze overname is qurius marktleider in Nederland met een markt aandeel van ongeveer 25 % de winstgevendheid van dit bedrijf laat nog te wensen over maar door de diverse overnames en de uitbreidingen van de oplossingen zal dit verbeteren.

De derde overname was weer een Nederlands bedrijf Icm solutions een bedrijf met een omzet in 2006 van 2,5 miljoen en richt zich vooral op de installatie branche en warmte en koude technieken met klanten als Essent en Nedap en met ongeveer 20 mensen in dienst, de vestiging in Waalwijk blijft behouden. In Nederland werken ongeveer 400 medewerkers

De vierde overname vond in zweden plaatst Ibitec een bedrijf met ongeveer 80 werknemers en een omzet van 6,5 miljoen en gespecialiseerd in microsoft axapta en learning solutions en de meer gericht op de advances solutions. Een bedrijf met hogere marges en gericht op de topbedrijven in zweden. Met deze overname komen ze in de top 3 van Zweden en hebben ongeveer 115 werknemers aan het werk met 6 vestigingen hier kan in mijn ogen nog wat in veranderen aangezien ze met 6 vestigingen in 3 plaatsen aanwezig zijn.

De vijfde overname vind plaatst in UK een bedrijf met 4 miljoen omzet in 2006 en met ongeveer 30 weknemers in dienst en gericht op microsoft Dynamics Navision. met deze vestiging hebben ze een tweede vestiging in Uk en komen ze in de top 3 het is wel een land waar in mijn ogen komend jaar nog een overname zal plaats vinden Aangezien qurius heeft gezegd In de 3 grootste landen van europa in 2 de grootste te zijn. In Uk werken ongeveer 65-70 werknemers met 2 vestigingen.
Branches waar zij zich oprichten zijn in grootte mate dezelfde als Qurius vooral de waste management oplossing was van groot belang aangezien Qurius die in alle landen wil voeren. Ook heeft dit bedrijf een groot pakket aan oplossingen te bieden.

De vijfde overname vind plaatst in Duitsland Willem+zeller een bedrijf gericht op microsoft Dynamics Navision een bedrijf met ongeveer 60 mensen in dienst en met een jaaromzet van ongeveer 8 miljoen in 2006 zeer sterk in de verticale oplossingen Food

De laatste overname vond plaatst in Duitsland Cabus een zeer compleet bedrijf die zo’n beetje alle oplossingen kan leveren een bedrijf wat gevestigd is in alle delen van Duitsland.
Ik denk dat Cabus de rode draad word in Duitsland en Watermark Duitsland en Willem+Zeller worden hierin toegevoegd. De Rebranding van watermark zal in januari plaatst vinden als al deze Duitse bedrijven al als 1 bedrijf werken per 1 januari heb ik mij twijfels over ik denk dat dit te veel gevraagd is. Door deze overnames is Qurius marktleider in Duitsland met ongeveer 250 werknemers in dienst en een omzet van ongeveer 32-37 miljoen.

Naar een jaar hard werken zijn er 6 bedrijven toegevoegd aan het lijstje van Qurius en 8 landen waar qurius niet Aanwezig was.

Qurius heeft van het begin af aan open kaart gespeeld door te zeggen dat de winst marges van watermark te wensen overlaten en daarom het noodzakelijk is om een aantal overnames te doen zodat de marges naar een ander niveau kunnen.

Waar vooral naar gekeken is die bedrijven die overgenomen zijn een breed pakket aan oplossingen te Bieden hebben die Watermark nog niet aanbood zo kun je nieuwe en bestaande klanten beter bedienen.

Ook in landen waar geen overnames zijn geweest zoals Italië en Spanje is het pakket aan oplossingen uitgebreid bv in Italie business intelligence in Spanje zijn er contracten met ibm afgesloten over de infrastructure solutions enz.

En ook zie je zo langzamerhand de bedrijfsstructuur van qurius in veel landen naar voren komen.
En wat heel belangrijk is wat ze gaan voeren in de nieuwe landen is de advances solutions dit zijn de meer gecompliceerde oplossingen waar een hoge marges opzitten en waar ze de grotere klanten mee kunnen gaan bedienen dat is de succes formule geweest waardoor qurius goed scoorde in Nederland.

Je ziet dan ook dat er in de belangrijkste landen hiermee een begin is gemaakt en Zweden is natuurlijk helemaal top dat zat al een goed bedrijf dat zich op de grootste bedrijven van zweden richt en die zich meer bezig hielt met de complexe oplossingen Ibitec.
Ook zie je in de buitenlandse vestigingen van Qurius dat ze personeel vragen die zicht richten op deze business line

Door de uitbreiding van de qurius oplossingen naar de andere Europees vestigingen en de overnames die er gedaan zijn komt er in mijn ogen een mooi bedrijf te staan aan het einde van het jaar.

In Nederland en België werken qurius en Watermark al als 1 bedrijf. schijnbaar heeft dit wel de nodige energie gekost aangezien de integratie van Watermark meer van Qurius heeft gevergd dan gedacht. Dit is dan ook te zien geweest aan de derde kwartaal cijfers waar ik met veel beleggers eens ben dat er een winstwaarschuwing had mogen komen.

Het is natuurlijk niet makkelijk een bedrijfscultuur die er al jaren is om deze te veranderen maar wel noodzakelijk aangezien de winstmarges van Watermark te wensen overlieten ondanks dat er dit jaar wel een verbetering was te zien. dit hebben we dan ook kunnen zien aan Spanje een winst van 1 miljoen en natuurlijk een verbetering ten opzichte van de ebit van 2006 van watermark.

De directeur van Spanje melde zelf we hebben nog nooit zo goed jaar gedraaid voor mij wil dit zeggen dat er iets gebeurd en dat we de goede kant op gaan in ieder geval zegt mij wel dat schaalgrootte van wezenlijk belang is aangezien je dan alle 5 business Lines van Qurius kunt voeren en als hij dan ook nog een hoeveelheid aandelen koopt laat duidelijk zien dat ze daar op de goede weg zijn.

In qurius Spanje werken ongeveer 150 mensen met een omzet van ongeveer 14,5 miljoen
In mijn ogen hebben de kosten dit jaar vooral gezeten in alle veranderingen die binnen de organisatie hebben plaats gevonden bv alle 31 vestigingen van Qurius in europa te voorzien van een CRM systeem aangesloten Door de Landen vestiging van Qurius Spanje,en aangesloten in 3,5 maand tijd. Deze werknemers hebben op dat moment geen klanten kunnen bedienen.

En natuurlijk alle kosten die met de overnames en de integratie gepaard gingen en natuurlijk niet te vergeten de te lage winstgevendheid van de watermark vestigingen.

ik verwacht dan ook dat de organisatie aan het einde van het jaar s
the legend
8
Deel 2

ik verwacht dan ook dat de organisatie aan het einde van het jaar staat en dat de winstmarges naar een beter niveau gaan.

Ook verwacht ik komend jaar niet zoveel overnames als in 2007 om aan het doel te komen van 2010 van een omzet tussen de 200-300 miljoen zijn twee overnames in het jaar 2008 voldoende.

Ik vind dan ook erg belangrijk dat ze de organisatie gaan optimaliseren bv in Verschillende landen waaronder Duitsland en Zweden Nederland Vestigingen gaan samen voegen enz.Als dit overname,s zijn in de grootte van cedilla ,ibitec is dit te bekostigen met het kasgeld.

Een emissie zoals we vorig jaar hebben meegemaakt zal niet gebeuren is mijn mening wat eventueel wel kan is een nieuwe overname half in aandelen te betalen en half geld op dit moment zal ik ook dit onlogisch vinden bij deze lage koers.

Aan het einde van het jaar staat er een organisatie de rebranding is per 1 januari afgerond dit houd in dat er aan het einde van het jaar een nieuw bedrijf staat en met een nieuwe internet site zoals eerde gemeld door de heer Hermans.

ook deze week werd er weer gesproken over de sites dat qurius er zoveel heeft.
In mijn ogen logisch met al die overnames, en het is niet aaltijd goed om meteen veranderen van de watermark site naar de qurius site dit proces moet geleidelijk gaan de klanten moeten aan dit proces wennen en zoals Qurius al vanaf het begin van het jaar zegt gaat dit gebeuren per 1 januari 2008.

Ikzelf ben er van overtuigd dat we dit jaar naar betere resultaten gaan al hoewel is dit wel afhankelijk van hoe snel Qurius wil groeien.

in mijn ogen is het op dit moment van belang het iets rustiger aan te gaan doen T.O.V overnames. in mijn ogen doet Qurius dit ook aangezien er naar de overname van cabus nog geen overname meer gemeld is.

Op dit moment is het van groot belang om de nieuwe organisatie te gaan stroomlijnen.
en er voor te zorgen dat er net als voor het derde kwartaal structureel winst gedraaid word om het vertrouwen weer terug te krijgen bij beleggers.

ook zijn daarvoor goede cijfers nodig en een goede public relations die ook te wensen overliet in 2007.
in mijn ogen gaan we in 2008 de goede kant op. Ik verwacht een omzet voor 2008 zonder overnames in de range van 155-165 miljoen.

En hierbij wil ik nog iedereen fijne feestdagen wensen en dat we een goed Qurius jaar tegemoet gaan.

Een vriendelijke groet van
Dutch

[verwijderd]
0
Dutch, een mooi verhaal!!
Ziet er goed uit, even vluchtig doorgelezen, maar ga morgen uitgebreid lezen!!

Good night!
[verwijderd]
0
[quote=dutchamazone]
QURIUS EEN JAAR NA DE OVERNAME VAN DE BRUID WATERMARK

18 december is het zo ver de bruidegom Qurius en de bruid watermark zijn dan een jaar getrouwd.

Wat hebben we allemaal wel niet meegemaakt een stijging naar ruim 1,80 en een daling naar nu 0,66.

Hoe staan we er nu voor naar een jaar.

Aan het einde van het jaar 2006 zijn we begonnen met de overname van cpas een bedrijfje met ongeveer 10 mensen en gevestigd in Hoogeveen deze overname was noodzakelijk en ook in het belang van internationale aspiraties “Qurius heeft zijn marktpositie mede te danken aan consistente focus op Microsoft Dynamics en aanvullende branchespecifieke modules. Mede door de beoogde fusie met Watermark wordt PSA een belangrijke branche voor Qurius. De softwarecomponenten van Cpas passen uitstekend in Qurius producten portfolio. en natuurlijk door deze overname krijgt qurius ook een vestiging in het uiterste noorden van Nederland .

De tweede overname die volgde was een zeer grootte namelijk watermark een Europees bedrijf met vestigingen in momenteel 10 landen met een omzet in 2006 van rond de 55 miljoen euro en met ongeveer 450 mensen in dienst. hoofdvestiging is in Veenendaal. door deze overname is qurius marktleider in Nederland met een markt aandeel van ongeveer 25 % de winstgevendheid van dit bedrijf laat nog te wensen over maar door de diverse overnames en de uitbreidingen van de oplossingen zal dit verbeteren.

De derde overname was weer een Nederlands bedrijf Icm solutions een bedrijf met een omzet in 2006 van 2,5 miljoen en richt zich vooral op de installatie branche en warmte en koude technieken met klanten als Essent en Nedap en met ongeveer 20 mensen in dienst, de vestiging in Waalwijk blijft behouden. In Nederland werken ongeveer 400 medewerkers

De vierde overname vond in zweden plaatst Ibitec een bedrijf met ongeveer 80 werknemers en een omzet van 6,5 miljoen en gespecialiseerd in microsoft axapta en learning solutions en de meer gericht op de advances solutions. Een bedrijf met hogere marges en gericht op de topbedrijven in zweden. Met deze overname komen ze in de top 3 van Zweden en hebben ongeveer 115 werknemers aan het werk met 6 vestigingen hier kan in mijn ogen nog wat in veranderen aangezien ze met 6 vestigingen in 3 plaatsen aanwezig zijn.

De vijfde overname vind plaatst in UK een bedrijf met 4 miljoen omzet in 2006 en met ongeveer 30 weknemers in dienst en gericht op microsoft Dynamics Navision. met deze vestiging hebben ze een tweede vestiging in Uk en komen ze in de top 3 het is wel een land waar in mijn ogen komend jaar nog een overname zal plaats vinden Aangezien qurius heeft gezegd In de 3 grootste landen van europa in 2 de grootste te zijn. In Uk werken ongeveer 65-70 werknemers met 2 vestigingen.
Branches waar zij zich oprichten zijn in grootte mate dezelfde als Qurius vooral de waste management oplossing was van groot belang aangezien Qurius die in alle landen wil voeren. Ook heeft dit bedrijf een groot pakket aan oplossingen te bieden.

De vijfde overname vind plaatst in Duitsland Willem+zeller een bedrijf gericht op microsoft Dynamics Navision een bedrijf met ongeveer 60 mensen in dienst en met een jaaromzet van ongeveer 8 miljoen in 2006 zeer sterk in de verticale oplossingen Food

De laatste overname vond plaatst in Duitsland Cabus een zeer compleet bedrijf die zo’n beetje alle oplossingen kan leveren een bedrijf wat gevestigd is in alle delen van Duitsland.
Ik denk dat Cabus de rode draad word in Duitsland en Watermark Duitsland en Willem+Zeller worden hierin toegevoegd. De Rebranding van watermark zal in januari plaatst vinden als al deze Duitse bedrijven al als 1 bedrijf werken per 1 januari heb ik mij twijfels over ik denk dat dit te veel gevraagd is. Door deze overnames is Qurius marktleider in Duitsland met ongeveer 250 werknemers in dienst en een omzet van ongeveer 32-37 miljoen.

Naar een jaar hard werken zijn er 6 bedrijven toegevoegd aan het lijstje van Qurius en 8 landen waar qurius niet Aanwezig was.

Qurius heeft van het begin af aan open kaart gespeeld door te zeggen dat de winst marges van watermark te wensen overlaten en daarom het noodzakelijk is om een aantal overnames te doen zodat de marges naar een ander niveau kunnen.

Waar vooral naar gekeken is die bedrijven die overgenomen zijn een breed pakket aan oplossingen te Bieden hebben die Watermark nog niet aanbood zo kun je nieuwe en bestaande klanten beter bedienen.

Ook in landen waar geen overnames zijn geweest zoals Italië en Spanje is het pakket aan oplossingen uitgebreid bv in Italie business intelligence in Spanje zijn er contracten met ibm afgesloten over de infrastructure solutions enz.

En ook zie je zo langzamerhand de bedrijfsstructuur van qurius in veel landen naar voren komen.
En wat heel belangrijk is wat ze gaan voeren in de nieuwe landen is de advances solutions dit zijn de meer gecompliceerde oplossingen waar een hoge marges opzitten en waar ze de grotere klanten mee kunnen gaan bedienen dat is de succes formule geweest waardoor qurius goed scoorde in Nederland.

Je ziet dan ook dat er in de belangrijkste landen hiermee een begin is gemaakt en Zweden is natuurlijk helemaal top dat zat al een goed bedrijf dat zich op de grootste bedrijven van zweden richt en die zich meer bezig hielt met de complexe oplossingen Ibitec.
Ook zie je in de buitenlandse vestigingen van Qurius dat ze personeel vragen die zicht richten op deze business line

Door de uitbreiding van de qurius oplossingen naar de andere Europees vestigingen en de overnames die er gedaan zijn komt er in mijn ogen een mooi bedrijf te staan aan het einde van het jaar.

In Nederland en België werken qurius en Watermark al als 1 bedrijf. schijnbaar heeft dit wel de nodige energie gekost aangezien de integratie van Watermark meer van Qurius heeft gevergd dan gedacht. Dit is dan ook te zien geweest aan de derde kwartaal cijfers waar ik met veel beleggers eens ben dat er een winstwaarschuwing had mogen komen.

Het is natuurlijk niet makkelijk een bedrijfscultuur die er al jaren is om deze te veranderen maar wel noodzakelijk aangezien de winstmarges van Watermark te wensen overlieten ondanks dat er dit jaar wel een verbetering was te zien. dit hebben we dan ook kunnen zien aan Spanje een winst van 1 miljoen en natuurlijk een verbetering ten opzichte van de ebit van 2006 van watermark.

De directeur van Spanje melde zelf we hebben nog nooit zo goed jaar gedraaid voor mij wil dit zeggen dat er iets gebeurd en dat we de goede kant op gaan in ieder geval zegt mij wel dat schaalgrootte van wezenlijk belang is aangezien je dan alle 5 business Lines van Qurius kunt voeren en als hij dan ook nog een hoeveelheid aandelen koopt laat duidelijk zien dat ze daar op de goede weg zijn.

In qurius Spanje werken ongeveer 150 mensen met een omzet van ongeveer 14,5 miljoen
In mijn ogen hebben de kosten dit jaar vooral gezeten in alle veranderingen die binnen de organisatie hebben plaats gevonden bv alle 31 vestigingen van Qurius in europa te voorzien van een CRM systeem aangesloten Door de Landen vestiging van Qurius Spanje,en aangesloten in 3,5 maand tijd. Deze werknemers hebben op dat moment geen klanten kunnen bedienen.

En natuurlijk alle kosten die met de overnames en de integratie gepaard gingen en natuurlijk niet te vergeten de te lage winstgevendheid van de watermark vestigingen.

ik verwacht dan ook dat de organisatie aan he
peter1960
0
Dutch,

Bedankt voor je bijdrage het is weer helder en duidelijk geschreven.
Ik en met mij vele anderen waarderen de moeite die je telkens neemt om ons op de hoogte te houden.

Ga zo door ook volgend jaar.

MVG
Peter
[verwijderd]
0
Dutch,

Ik behoef jou niet meer uit te leggen hoe ik over jouw bijdragen denk.

Een verandeming t.o.v. de zuurpruim Ingrid030

Subliem en daarom uiteraard een AB

Jan
[verwijderd]
0
Om de een of andere reden kwam mijn vorige quote niet door

In ieder geval een zeer gebalanceerd verhaal en voor de LT-ers wederom bevetsiging dat alles uiteindelijk zeker de goede kant op gaat tbij Qurius

Bedankt Dutch en prettige feestdagen
[verwijderd]
0
Natuurlijk aanbevolen. En weer dank voor het nemen van de moeite, Dutch. Dit zet prima de grote lijnen neer en herinnert er ons aan dat er toch wel heel veel is gebeurd de afgelopen tijd. 2008 wordt het jaar van de nieuwe positionering en daar gaan we van profiteren.

Prettige feestdagen allen,
-Emile
[verwijderd]
0
Bedankt voor je info dutch. Een heldere opsomming van hetgeen is gepasseerd het afgelopen jaar.Kan me ook goed vinden in je kanttekeningen mbt nieuwe overnames etc..
Het gevoel van "hoe lang ben jij al werkzaam in deze toko" komt wel eens bij me op en aan de andere kant "vraag niet hoe het kan maar profiteer er van".
Zeker een AB waard.

gr Dick
sappas
0
Dutch bedankt voor de heldere en duidelijke samenvatting.

Ik denk dat Qurius er veel beter voorstaat als de huidige koers aangeeft.

Groetjes,

Sappas
[verwijderd]
0
Dutch,
Ik heb dit aandachtig zitten lezen, bedankt hiervoor.
Nu, hoe gaat het er werkelijk aan toe binnen het bedrijf hier is nog niets van naar buiten gebracht door qurius zelf en dat zal heus wel binnen afziende tijd bekent gemaakt worden want ik denk zeer zeker als alles op de rit is qurius voor zich een duidelijke lijn heeft neergezet (wat een hele klus is) maar nu is het nog uiterst onduidelijk vanuit het bedrijf zelf.
Hoop dat jou schrijven de juiste is en we dan fijne kroerssprongen neer kunnen zetten.
Jose.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
jan k

na dit verduidend verhaal geef ik een dikke aanbeveling aan dutch , ik zou zo weer in stappen met weer aankoop van aandelen Quruis als ik niet geheel uit de aandelen was gestap .vermogen na pharming nihil
dick 1956
almere
[verwijderd]
1
De directeur van Spanje melde zelf we hebben nog nooit zo goed jaar gedraaid voor mij wil dit zeggen dat er iets gebeurd en dat we de goede kant op gaan in ieder geval zegt mij wel dat schaalgrootte van wezenlijk belang is aangezien je dan alle 5 business Lines van Qurius kunt voeren en als hij dan ook nog een hoeveelheid aandelen koopt laat duidelijk zien dat ze daar op de goede weg zijn.

In qurius Spanje werken ongeveer 150 mensen met een omzet van ongeveer 14,5 miljoen
In mijn ogen hebben de kosten dit jaar vooral gezeten in alle veranderingen die binnen de organisatie hebben plaats gevonden bv alle 31 vestigingen van Qurius in europa te voorzien van een CRM systeem aangesloten Door de Landen vestiging van Qurius Spanje,en aangesloten in 3,5 maand tijd. Deze werknemers hebben op dat moment geen klanten kunnen bedienen.

En natuurlijk alle kosten die met de overnames en de integratie gepaard gingen en natuurlijk niet te vergeten de te lage winstgevendheid van de watermark vestigingen.

Het lijkt wel of Spanje eruit springt binnen de Watermarkvestigingen.Vooral als je in ogenschouw neemt dat ze alle overige Q.vestigingen voorzien hebben van een CRM systeem en dat ook nog eens 3maanden aan manuren kost per dag.

Is Spanje inderdaad de witte raaf van de voormalige Watermark vestigingen.Presteren de overige vestigingen ondermaats?

Ik ben er van overtuigd dat er geen verlies was geleden het 3e kw. als alle vestigingen dezelfde performance lieten zien als Spanje.

Dutch,bedankt voor je uitgebreide bijdrage maar wees alert dat je niet verdrinkt in het positivisme m.b.t Qurius.

Mart
[verwijderd]
0
quote:

dick1956 schreef:

jan k

na dit verduidend verhaal geef ik een dikke aanbeveling aan dutch , ik zou zo weer in stappen met weer aankoop van aandelen Quruis als ik niet geheel uit de aandelen was gestap .vermogen na pharming nihil
dick 1956
almere

Dat vind ik heel triest voor jou Dick. Ik hoop nog eens iets van jou te lezen.

prettige dagen en vooral veel gezondheid
Jan
the legend
0
quote:

boll schreef:

De directeur van Spanje melde zelf we hebben nog nooit zo goed jaar gedraaid voor mij wil dit zeggen dat er iets gebeurd en dat we de goede kant op gaan in ieder geval zegt mij wel dat schaalgrootte van wezenlijk belang is aangezien je dan alle 5 business Lines van Qurius kunt voeren en als hij dan ook nog een hoeveelheid aandelen koopt laat duidelijk zien dat ze daar op de goede weg zijn.

In qurius Spanje werken ongeveer 150 mensen met een omzet van ongeveer 14,5 miljoen
In mijn ogen hebben de kosten dit jaar vooral gezeten in alle veranderingen die binnen de organisatie hebben plaats gevonden bv alle 31 vestigingen van Qurius in europa te voorzien van een CRM systeem aangesloten Door de Landen vestiging van Qurius Spanje,en aangesloten in 3,5 maand tijd. Deze werknemers hebben op dat moment geen klanten kunnen bedienen.

En natuurlijk alle kosten die met de overnames en de integratie gepaard gingen en natuurlijk niet te vergeten de te lage winstgevendheid van de watermark vestigingen.

Het lijkt wel of Spanje eruit springt binnen de Watermarkvestigingen.Vooral als je in ogenschouw neemt dat ze alle overige Q.vestigingen voorzien hebben van een CRM systeem en dat ook nog eens 3maanden aan manuren kost per dag.

Is Spanje inderdaad de witte raaf van de voormalige Watermark vestigingen.Presteren de overige vestigingen ondermaats?

Ik ben er van overtuigd dat er geen verlies was geleden het 3e kw. als alle vestigingen dezelfde performance lieten zien als Spanje.

Dutch,bedankt voor je uitgebreide bijdrage maar wees alert dat je niet verdrinkt in het positivisme m.b.t Qurius.

Mart
Mart met alle respect als je alles goed gevolgt hebt en dit zijn de uitspraken van de heer Hermans alle landen vestigingen zijn winstgevend.

dit houd voor mij in dat het in huren van extern personeel en de intregatie te veel geld gekost hebben.

en daarbij komt dat het derde kwartaal een minder kwartaal is van qurius.

wil niet zeggen dat ik het derde kwartaal verlies had verwacht.

mart ik kan wel positief zijn maar ik weet wel waar ik in beleg ik hou niet van gokken daarom wil ik ook alle in en outs kennen.
anders stop ik me geld wel in biotech

Dutch

Dutch
[verwijderd]
0
In hoeverre zijn ze winstgevend?1 euro winst is ook winst.

De ebit-marge van de overige 4 overgenomen bedrijven was nihil.

Als de zomermaanden rustig verlopen heb je volgens mij geen extra personeel nodig.

Hier komen we weer tot de conclusie dat de PR van Q. een drama is,vooral omdat je geen idee hebt wat de werkelijke integratie kosten zijn en/of die integratie nog volop bezig is.

Enige terughoudendheid bij Q. is momenteel vereist omdat het een speculatief fonds en daar is het bedrijf zelf debet aan.Hierbij wil ik toevoegen dat het in de toekomst een mooi bedrijf KAN worden.

Mart
[verwijderd]
0
Enige terughoudendheid bij Q. is momenteel vereist omdat het een speculatief fonds en daar is het bedrijf zelf debet aan.Hierbij wil ik toevoegen dat het in de toekomst een mooi bedrijf KAN worden.

Mart,

Ondanks de nadruk op KAN blijf ik wel hopen

fijne dagen

Jan
the legend
0
quote:

boll schreef:

In hoeverre zijn ze winstgevend?1 euro winst is ook winst.

De ebit-marge van de overige 4 overgenomen bedrijven was nihil.

Als de zomermaanden rustig verlopen heb je volgens mij geen extra personeel nodig.

Hier komen we weer tot de conclusie dat de PR van Q. een drama is,vooral omdat je geen idee hebt wat de werkelijke integratie kosten zijn en/of die integratie nog volop bezig is.

Enige terughoudendheid bij Q. is momenteel vereist omdat het een speculatief fonds en daar is het bedrijf zelf debet aan.Hierbij wil ik toevoegen dat het in de toekomst een mooi bedrijf KAN worden.

Mart
-verwacht niet dat een land als Denemarken berhoorlijk bijdraagt maar een feit is dat alle landen winstgevend zijn.
Dus er moeten er op de 1 of andere manier veel kosten zijn gemaakt.

- je kunt je afvragen waarom draagden deze landen nog weinig bij, welke kosten zijn gemaakt enz
Maar je kunt het ook zo bekijken ondanks dat er veel gebeurd is dragen deze bedrijven al bij aan de winst kan dus alleen maar beter worden.

- je hebt wel degelijk extra personeel nodig aangezien er werknemers op vakantie zijn en vast zit aan verplichtigingen dit heeft de heer Hermans ook benoemd.anders had je omzet laten liggen die naar concurenten waren gegaan.

-Hier komen we weer tot de conclusie dat de PR van Q. een drama is,vooral omdat je geen idee hebt wat de werkelijke integratie kosten zijn en/of die integratie nog volop bezig is

hierin ben ik het helemaal met je eens.

Dutch
27 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 16:07
Koers 0,276
Verschil -0,008 (-2,82%)
Hoog 0,276
Laag 0,276
Volume 3.535
Volume gemiddeld 10.445
Volume gisteren 11.557