Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Varoufakis bevestigt uitblijven IMF-betaling

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. Beurswijzer 30 juni 2015 14:31
    quote:

    TheSky schreef op 30 juni 2015 14:10:

    Tuurlijk komt er een deal, alle seinen staan op groen. Niemand heeft belang bij euro crisis, economie begint net weer beetje op te leven.
    Ik hoop van harte dat je gelijk hebt want iedereen is dit getreuzel zat en dan kunnen we weer rustig gaan slapen,
    Het lijkt af en toe GTST wel.
  2. z0n0p 30 juni 2015 14:44
    IMF bijdrage van 54 miljard is de grootste uit de geschiedenis van het IMF. En dan ga je als land op je smoel! Er zit inmiddels 550 miljard sinds 2002 in Griekenland en nog is het niet genoeg. En kom er maar in met je verhaaltjes over het feit dat het alleen maar is geweest om de banken in Europa te redden. Idd is er ~ 100 miljard naar de banken gegaan (die ook 100 miljard hebben kwijtgescholden), maar het is wel gewoon geld dat door de Grieken is BESTEED. Maar waaraan??
  3. Zwitserleven 30 juni 2015 14:57
    een niet functionerende belastingdienst zogt ervoor dat de inkomsten consequent bij de uitgaven achterblijven. Water naar de zee dragen, een bodemloze put zonder de noodzakelijke, pijnlijke, hervormingen. Euro of Drachme: hervormingen zijn een vereiste om inkomsten en uitgaven met elkaar in evenwicht te brengen. Ver boven de stand geleefd en krijgen nu de rekening gepresenteerd. De schulden kann men waarschijnlijk grotendeels nooit meer afbetalen.
  4. [verwijderd] 30 juni 2015 15:25
    quote:

    Hellaas schreef op 30 juni 2015 15:20:

    Varoufakis is de eindbaas...
    Mmm, de eindbaas is toch de man met de zeis? Nou ja, ik zou liever niet in zijn schoenen staan als hij achterna gezeten wordt door de eigen bevolking. Linksom of rechtsom maken die mannen geschiedenis natuurlijk en daar is t sommige politici om te doen he!
  5. [verwijderd] 30 juni 2015 16:13
    quote:

    ressiva_ schreef op 30 juni 2015 14:58:

    Ik ben verbijsterd dat die ECB,IMF en europagroep toch nog weer voorstellen doen om die grieken te redden, terwijl die ons continu uitlachen en bedonderen.
    Helemaal mee eens! Stop deze geldverslindende show. Laat die Grieken hun referendum nog houden en dan Grexit!

    Dan de beurzen even weer 2 dagen down en dan weer over tot de orde van de dag.
  6. taurus86 30 juni 2015 18:02
    quote:

    synthetic schreef op 30 juni 2015 15:22:

    Het blijft vd zotte dat onze Griekse vrinden hun rekeningen leegtrekken en wij de gapende gaten weer via de achterkant aan moeten vullen. Zelfs Poetin lijkt niet meer geinteresseerd (die ziet de bui met tekorten al hangen :-)
    Daar kon je weleens helemaal fout zitten. Het zou mij niets verbazen als Poetin het meesterbrein is achter de pesterij. Ik hoorde en zag Tsipras vanmorgen en plotseling trof mij de gelijkenis met de jongere Fidel Castro. Dezelfde woordkeus, dezelfde gebaren, hetzelfde ´eigen gelijk eerst´.
    En ook de ´Cuba crisis´ had een cliffhanger als slot.
  7. chandue 1 juli 2015 10:53
    Veel geld werd geleend door die banken aan particulieren. Daar kochten zij autos,bouweden zij huizen waar leemhutten stonden,en allerlei luxeproducten terwijl zij op hun werkplaats bij de overheid niks deeden. Smiddags werd er overal geslapen. Millijoenen overheid personeel luilekker baantjes hadden en ook nog heel jong met pensioen gingen.Alle vuil werk lieten zij door die gastarbeider ( Albaneezen vooral)doen.Dat hadden zij van west europa geleerd. Dus...
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links