S&P 500 « Terug naar discussie overzicht

Welke broker kiezen voor turbo's citifirst.com en voordelig overnight meenemen?

4 Posts
Vincentje1980
1
Graag zou ik het volgende willen weten. Welke betrouwbare provider bevelen jullie aan als het gaat om s&p 500 turbo handel? (En dan heb ik het niet over daghandel. Ik wil (indien nodig) voor dagen overnight meenemen. Voor dat laatste wil ik niet te veel betalen. Ik ben dus vooral met de s&p 500 bezig. Puur dat en dan met turbo's.

Welke broker is voordelig met die randvoorwaarden en heeft o.a. citifirst turbo's of identieke turbo's?
Belangrijk ook: graag één die betrouwbaar is en geen storingen heeft, en lekker vlug de handel doorgeeft! Wel zo belangrijk.
Leefloon
0
quote:

Vincentje1980 schreef op 7 november 2023 20:45:

Welke betrouwbare provider bevelen jullie aan als het gaat om s&p 500 turbo handel?

(En dan heb ik het niet over daghandel. Ik wil (indien nodig) voor dagen overnight meenemen.
Geen gevraagde aanbeveling over een broker of dure nepbroker, omdat het binnen een verziekte online markt de vraag is door welke hoogstpersoonlijke ondergrenzen iemand wel of niet wil zakken, en welke nieuwe ondergrenzen iemand daarna nog acceptabel vindt.

Wel een andere aanbeveling. Zulke suboptimale, struisvogelvriendelijke kinderproducten zijn ongeschikt voor wat je zegt te willen. Overweeg eventueel een (minder complexe en) in meerdere opzichten betere, eigen constructie met opties, bijvoorbeeld zonder dat iemand tussentijds de stekker uit je voornemen kan trekken om iets dagenlang aan te houden. Een algemene aanbeveling, tenzij je wel toegang hebt tot zulke complexe hefboomproducten maar niet tot alternatieven. Soms is er niets beters beschikbaar, en is iets slechts toch het beste.
Leefloon
0
quote:

Vincentje1980 schreef op 7 november 2023 20:45:

Belangrijk ook: graag één die betrouwbaar is en geen storingen heeft, en lekker vlug de handel doorgeeft! Wel zo belangrijk.
Nog een algemene aanbeveling: vermijdt dure nepbrokers, en kies er dus eentje die orders altijd meteen doorgeeft aan de relevante beurs. Bij dure nepbrokers, zoals DeGiro en andere, is de kans op storingen nou eenmaal onvermijdelijk véél groter. Meer verbindingen met meer partijen, deels door te doen alsof je op een beurs handelt, des te groter de kans op storingen.
Vincentje1980
0
super! Dank voor je reactie. Degiro vind ik ook niet goed. Maar welke zou jij aan kunnen bevelen? Lynx? Of dan beter nog interactive brokers? Etoro?
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 20 nov 2018 22:47
Koers 0,00
Verschil 0,00 (0,00%)
Hoog 2.669,44
Laag 2.631,52