Pharming « Terug naar discussie overzicht

Donderdag 03-11-2011

7 Posts
[verwijderd]
0
Even voor me zelf een beetjes alles op een rijtje proberen te zetten, maar ben helaas niet voor niets een weegschaal.

Ben maar ff nogmaals op de site van Pharming gaan neuzen, het is er heel erg zonnig met toch veel belovend medicijnen. De verkoop in europa is inmiddels in volle gang, we weten dat we gewoon ff door moeten bijten voordat er daadwerkelijk veel winst zal zijn.

Voor de goedkeuring in US verwacht ik eigenlijk niet veel meer, maar blijf wel hopen, mocht de aanvraag aan worden genomen dan kan er weer ff een goede adem worden genomen om wederom onder water te verdwijnen.

Waarom zijn er nog mensen die hier om tiende centen aan het lopen zijn? Hier en daar lees ik een bericht van mensen die hoog instappen en toch maar weer laag uitstappen, zijn het mischien zij die een negatief sentiment op pharming hebben? Of zijn er toch zwaargewichten die aan het inslaan zijn?

En dan beland ik opeens waar ik ongeveer tien jaar geleden in aanraking ben gekomen waar toen was het rond de euro, 5 jaar terug rond de 4, sinds 2007 zijn we jaarlijks aan het halveren terwijl we toch steeds meer licht aan het eind van de tunnel zien.

Ondanks dat we hier en daar onze gal spuwen over de gang van zaken, toch petje as voor het overeind blijven staan van het bedrijf en ondanks dat mijn geloof is afgenomen is er nog hoop dat het goed komt. Hoop dat we toch een mooie beursdag gaan krijgen en dat we ff het zuiden van Europa ff los gaan laten.

Groet,

Mo
[verwijderd]
0
Als ik Pharming was, zou ik Jhonny de Mol eens ff vragen om wat doekoes te investeren in dit prachtige Nederlandse bedrijf.
[verwijderd]
0
quote:

de aanhouder schreef op 3 november 2011 09:00:

Is er kans dat we positief verrast gaan zijn van de cijfers?
Aanhouder, met het aandeel weet je het nooit. Pharming/aandeelhouders zitten vol verrassingen, dus we kunnen echt alle kanten op. We weten dat de cijfers niet kunnen tegen vallen, mocht dit het geval zijn dan ben ik de eerste die het schip zal verlaten.
machmit
0
Het Orakel van Delphi zou zeggen: Wie hoge verwachtingen heeft is teleurgesteld, wie weinig verwacht is blij verrast.
[verwijderd]
0
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 31 mei 2024 17:37
Koers 0,821
Verschil -0,002 (-0,24%)
Hoog 0,825
Laag 0,722
Volume 21.900.896
Volume gemiddeld 6.721.681
Volume gisteren 2.283.787