Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Breed draagvlak AEX

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

1.462 Posts
Pagina: «« 1 ... 56 57 58 59 60 ... 74 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 juni 2015 21:44
    quote:

    Zen Master DGT schreef op 28 juni 2015 21:33:

    Heeft totaal geen zin. Als bij opening de koers lagers is dan de SL, dan wordt het gesloten tegen openingskoers. Tenzj je bij een broker zit met een gegarandeerde sl. Daar zijn er niet veel van.

    [...]
    Dank je, Zen. Je beantwoordt de vraag die ik wilde stellen. Ik dacht al dat het niks zou uitmaken of ik 'm morgenochtend, nu of afgelopen vrijdag voor sluiten had ingelegd (tenzij die de stoploss vrijdag al geraakt zou hebben natuurlijk :)) maar door de post van Bakkers werd ik even op het verkeerde been gezet.
    Ik bepaal morgenochtend voor achten wat (mijn) wijsheid is.
  2. Ole In het Berenbos 28 juni 2015 21:45
    quote:

    jackychan schreef op 28 juni 2015 14:42:

    Heeft iemand enig idee waarom weerstand 497 zo zwaar is? Het lukt AEX deze week 3 keer niet om het te doorbreken?

    jackychan,

    Fibonacci cluster. als je daar meer over wil weten dan kan ik je dit boek aanraden. Zal vast ook wel bij googlebooks in te zien zijn

    www.fibonacciqueen.com/public/departm...

    gr.
  3. JJMulder 28 juni 2015 21:47
    quote:

    mc1979 schreef op 28 juni 2015 12:08:

    [...]
    Heel goed gezegd...Helaas is dit gedrag voor Nederlanders meer regel dan uitzondering. De hele tijd maar naroepen van populistische kreten zonder zelf maar een klein beetje na te denken. Alleen al daardoor is het Griekse volk een stuk intelligenter.
    Echt grappig dat jij het eens bent met de reactie van teitgrot, terwijl jezelf elke dag de TA van Bas af staat te kraken, waarmee je aantoont dat je in het verleden verlies hebt geleden.
  4. [verwijderd] 28 juni 2015 21:48
    quote:

    teitgrot schreef op 28 juni 2015 21:40:

    [...]

    Nee, een mooie prijs gaat het t.o.v. m'n aankoopprijs sowieso niet worden. Gegokt en verloren. Maar ik hoop bij opening m'n verlies nog te beperken. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn maar ik verwacht dat het daarna nog verder zal zakken (ondanks de al flink lagere opening van, schat ik, tussen de 1,5% en 3%).
    Ik heb de order nog niet ingevoerd dus kan het nog niet zien. Doe ik nu ook nog niet. Wil toch eerst de futurestand zien voor achten voordat ik daarover beslis.
    Met geen mooie prijs bedoel ik dat de spreads dusdanig wijd zullen zijn, dat het verkopen tegen de bied (wat met bestens gebeurt) ver van de eigenlijke waarde van de turbo's zal zijn. Paar momenten na opening zullen de bied/laat-spreads gaandeweg normaliseren, dus is de prijs die je krijgt meer fair cq 'mooier'. Maar goed, dat kan zowel tegen nog lagere koersen zijn of juist hoger. Lastig, veel succes gewenst iig en hopelijk valt het mee met het verlies.

    Edit: ik sluit me aan bij de opmerkingen van Five Aces :-)
  5. Five Aces 28 juni 2015 21:50
    quote:

    teitgrot schreef op 28 juni 2015 21:44:

    [...]

    Dank je, Zen. Je beantwoordt de vraag die ik wilde stellen. Ik dacht al dat het niks zou uitmaken of ik 'm morgenochtend, nu of afgelopen vrijdag voor sluiten had ingelegd (tenzij die de stoploss vrijdag al geraakt zou hebben natuurlijk :)) maar door de post van Bakkers werd ik even op het verkeerde been gezet.
    Ik bepaal morgenochtend voor achten wat (mijn) wijsheid is.
    Bedenk wel even dat de future die je voor 8 uur ziet een stand is welke gebaseerd is op een combinatie van de EUR/USD en de S&P500 futures. Als de FTI dus aardig afwijkt dan zie je die dus om 08:00 verspringen.

    Dat maakt niet zo heel veel uit omdat de meeste turbo producten niet exact om 08:00 verhandeld worden maar bij de meesten begint de handel om 08:05.

    Dus dan heb je nog steeds 5 minuten om je SL in te leggen.
  6. [verwijderd] 28 juni 2015 21:52
    ""The proposal of agreement with Greece published today by the European Commission is a significant improvement which takes into account many of the proposals of the Greek authorities", said the Chair of the Economic and Monetary Affairs Committee Roberto Gualtieri, speaking after the publication of these proposals earlier today by the European Commission.

    On the basis of this text it is still possible to reopen dialogue and to allow for an extension of the current program which would be instrumental to preserve financial stability in Greece within the next days. PM Tsipras should reconsider his position and engage immediately in constructive discussions. We hope Greek citizens will vote yes in the forthcoming referendum to support Greece staying in the Eurozone and to promote the recovery of the economy as well as socially-balanced reforms."

    Komt zo te zien nog een staartje aan.
  7. antiflow 28 juni 2015 21:55
    Komt helemaal goed longers
    Merkel und Obama telefonieren wegen Griechenland

    28.06.2015 21:30:31

    WASHINGTON (dpa-AFX) - US-Präsident Barack Obama und Bundeskanzlerin Angela Merkel haben wegen der Griechenland-Krise telefoniert und ihre Besorgnis ausgedrückt. Beide Seiten hielten es für äußerst wichtig, alles zu unternehmen, um einen Weg zu finden, der es Griechenland erlaube, innerhalb der Eurozone Reformen umzusetzen und Wachstum zu erzielen, teilte das Weiße Haus am Sonntagabend mit. Wirtschaftsexperten beider Länder beobachteten die Situation und stünden in engem Kontakt. Obama sprach nach dem Terroranschlag in Tunesien zugleich sein Beileid aus. Bei der blutigen Attacke war mindestens ein Deutscher getötet worden./laj/DP/he
  8. [verwijderd] 28 juni 2015 22:01
    Thanx voor al jullie reacties. Heb ik wat aan.
    De (opgelegde) stoploss van mijn turbo ligt op 448 en een beetje.
    Dat leek een veilige marge (alhoewel ik wel weet dat echt veilige marges niet bestaan). Maar het zou mij niet verbazen als deze in de komende dagen/week zal worden aangetikt. Morgen zal dat echter nog niet het geval zijn.
    ik neem de door jullie geschetste mogelijkheden mee in mijn overwegingen.
  9. [verwijderd] 28 juni 2015 22:10
    quote:

    JJMulder schreef op 28 juni 2015 21:47:

    [...]

    Echt grappig dat jij het eens bent met de reactie van teitgrot, terwijl jezelf elke dag de TA van Bas af staat te kraken, waarmee je aantoont dat je in het verleden verlies hebt geleden.
    Bedankt voor de fanmail. Ik zou graag hier iemand willen zien die nooit op de beurs heeft verloren.
    En ja Bas z'n TA is gewoon achteraf praat. Morgen zal die dat weer bewijzen.
1.462 Posts
Pagina: «« 1 ... 56 57 58 59 60 ... 74 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links