Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Omkeren

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

763 Posts
Pagina: «« 1 ... 34 35 36 37 38 39 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 juli 2015 07:57
    quote:

    Maeseke1 schreef op 10 juli 2015 07:51:

    [...]

    zet een stopl op je inkoopbedrag ??
    SL is wel een goed idee inderdaad, maar bij een extreme dag als vandaag kan het zomaar gebeuren dat de turbo's er bij goed of slecht nieuws even eruit liggen. Waardoor je verkoop ondanks een SL alsnog .50ct lager ligt dan de SL...

    Ik heb veel vertrouwen in een deal! Maar een leuke winst nemen blijft verleidelijk.. Daarnaast zijn die Grieken erg moeilijk gebleken.
  2. [verwijderd] 10 juli 2015 07:59
    quote:

    'd Aandelen schreef op 10 juli 2015 07:54:

    Het is triest wanneer je bedenkt dat Nederland alleen al ruim 22 miljard euro heeft bijgedragen om Griekenland te steunen van de in totaal 330 miljard euro die de Grieken in totaal hebben geleend.
    En dat ten koste van zware bezuinigingen in Nederland waarbij juist ouderen en zieken het meest werden getroffen en ook heel veel banen in de zorg weg bezuinigd.

    Extra wrang is het om te bedenken dat allerrijkste Grieken hun geld hebben weggesluisd naar het buitenland en het totale weg gesluisde bedrag wel groter zou kunnen zijn dan de 330 miljard die zijn geleend en voor het grootste gedeelte uit de zakken van de Europese belastingbetaler.

    Griekenland heeft gigantische reserves en is daarmee één van de meest rijkste EU landen
    DOOR JDREPORT · FEBRUARI 19, 2015

    De waarheid is dat Griekenland verre van arm is. Het heeft een goudvoorraad van 114 ton, de totale waarde daarvan bedraagt €5.1 miljard. Daarnaast heeft het enorme reserves onder de grond aan goud, olie en gas. Dat maakt Griekenland tot een van de meest rijke landen in de eurozone.


    Kijkend naar de onaangetaste mogelijkheden in exploitatie van haar grondstoffen heeft Griekenland genoeg mogelijkheden om op eigen houtje te overleven. Volgens schattingen zou de Golf van Patras 200 miljoen vaten ruwe olie op kunnen leveren. Dat zijn er nog eens 80 miljoen bij Ioannina en bijna 3 miljoen voor de kust van Katokolo. Bovendien ligt er volgens de United States Geological Survey – in de zee tussen Kreta, Cyprus, Israël en Egypte – voor ongeveer 15 biljard kubieke meter aardgas en olie.

    Schattingen zijn dat de totale offshore olie in Griekenland meer dan 22 miljard vaten olie bedraagt in de Ionische Zee en zo’n 4 miljard vaten in het noorden van de Egeïsche Zee. Het zuiden van de Egeïsche Zee en de Zee bij Kreta moeten nog worden onderzocht, de cijfers kunnen dus nog aanzienlijk stijgen. Tulane University en olie-expert David Hynes maakte een conservatieve schatting dat de exploitatie van de ontdekte reserves Griekenland in 25 jaar tijd meer dan €302 miljard op zou kunnen leveren – aldus F. William Engdahl van Global Research.

    Lees verder via Beurs.com.
  3. forum rang 6 d' Aandelen ' 10 juli 2015 08:09
    quote:

    maliqun61 schreef op 10 juli 2015 07:59:

    [...]

    Griekenland heeft gigantische reserves en is daarmee één van de meest rijkste EU landen
    DOOR JDREPORT · FEBRUARI 19, 2015

    De waarheid is dat Griekenland verre van arm is. Het heeft een goudvoorraad van 114 ton, de totale waarde daarvan bedraagt €5.1 miljard. Daarnaast heeft het enorme reserves onder de grond aan goud, olie en gas. Dat maakt Griekenland tot een van de meest rijke landen in de eurozone.



    Daarom is het zo triest dat de rijken worden gespaard en de Europese werkers worden voorgelogen door de politiek om het ' arme' Griekenland te helpen met onze euro's, terwijl er ook in Nederland op de salarissen, pensioenen en zoveel andere zaken wordt bezuinigd.

    Lees anders de column van Nausicaa Marbe in de Telegraaf van vandaag, echt een vrouw met ballen die weet waarover ze schrijft.
  4. Dead cat bounce 10 juli 2015 08:09
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 10 juli 2015 08:00:

    ik denk afwijzing grieken, zondag besluit, en dan maandag fors rood, maandag snel overleg en di dik groen voor camping rally.

    Klopt niet, Bnp dax vragn ze 0,80 cnet voor nog als ie al door zijn stop is.
    goedemorgen vraag waarom zouden ze die afwijzen ? Als het vandaag door het parlement
    Komt dat zit het wel goed denk ik . Maak me meer zorgen over die schulde verlichting van 53 miljard
    Denk dat nog een struikel punt is .
763 Posts
Pagina: «« 1 ... 34 35 36 37 38 39 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links