TomTom « Terug naar discussie overzicht

TomTom Maart 2016

3.389 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 ... 166 167 168 169 170 » | Laatste
Regenboog33
1
quote:

bart1805 schreef op 18 maart 2016 18:30:

Gerucht gaat dat de mail integraal is voorgedragen tijdens de vrijmibo van TomTom. Het schijnt een van de meest hilarische borrels van de afgelopen jaren te zijn.
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Ik ben blij dat de TT medewerkers hierdoor weer met veel plezier langer kunnen werken aan hun fantastische product.

Leuk dat je er weer bent en nog steeds dezelfde oude vertrouwde humor. Zelfs als ze niet vanuit TT reageren dan heeft het toch opgeleverd dat jij weer terug op het forum bent ;-)
guusje
0
[quote alias=bart1805 id=9252891 date=201603181830]
Gerucht gaat dat de mail integraal is voorgedragen tijdens de vrijmibo van TomTom. Het schijnt een van de meest hilarische borrels van de afgelopen jaren te zijn.
[/quote
Dacht dat je naar buitenland was vertrokken, maar je lees alles stiekem mee, beter dan steeds je eigen moeten verdedigen.

Compliment aan Justin die gewoon door bleef posten.
bart1805
0
Tsja Straddle. Het blijft genieten, een soort Fabeltjeskrant. Doet deze catfight je trouwens ook zo denken aan dat andere forum dat in schoonheid strandde?
guusje
1
quote:

Turquoisine schreef op 18 maart 2016 18:42:

[...]Leuk dat je er weer bent en nog steeds dezelfde oude vertrouwde humor. Zelfs als ze niet vanuit TT reageren dan heeft het toch opgeleverd dat jij weer terug op het forum bent ;-)
Wat je leuk vind, was blij dat hij weg was.
[verwijderd]
0
quote:

bart1805 schreef op 18 maart 2016 18:47:

Tsja Straddle. Het blijft genieten, een soort Fabeltjeskrant. Doet deze catfight je trouwens ook zo denken aan dat andere forum dat in schoonheid strandde?
Daar moest ik idd wel ff aan denken ja.

Het mooiste is nog wel dat ze elkaar nu onderling beschuldigen van sektegedrag en janL voor de beroemde druppel heeft gezorgd.
Zou dat iets te maken kunnen hebben met de recente koersval van tomtom?
[verwijderd]
0
quote:

Happy Chappy schreef op 18 maart 2016 18:20:

[...]

OK Henk - duidelijk

wellicht een overweging iedereen hier een 2 week ban te geven :)

Heijmans looking good - geduld

jouw job is ook niet simpel, je door al deze shit te worstelen, dag in - dag uit.

Zou dat echt een betaalde baan zijn ? Neem toch aan dat dit gewoon op vrijwillige basis is
Beperktedijkbewaking
1
quote:

Alpen schreef op 17 maart 2016 23:58:

@Justin, bedankt voor je onderbouwde posts en analyses; die werden zeer gewaardeerd en kon me er vaak in vinden. Jammer als je mocht besluiten om te stoppen - het zou dit forum in ieder geval een stuk minder interessant maken om te volgen.
Idem. Ik sluit me aan bij Alpen en anderen die in deze geest schreven.
Justin, neem een adempauze, negeer onoprechte/vervelende lieden, en doe dan weer gewoon mee. Het zal door de meesten hier zeer gewaardeerd worden.
Beperktedijkbewaking
0
quote:

zonnevlecht schreef op 18 maart 2016 09:13:

... Ook ik waardeer Justin's dossierkennis maar raak geïrriteerd als het zalvend wordt en er geen ruimte is voor vraagtekens zoals door Hik of Xynix naar voren gebracht. Juist zelfreflectie van 'zie ik het wel goed' kan je voor grote verliezen behoeden.
Onzin. Justin is meestal diplomatiek, wat wat anders is dan zalvend.
Geen ruimte voor vraagtekens? Hij ging uitgebreid in op vraagtekens (net als ik dat -minder vaak- doe).
Reflecteer er dan zelf maar op en vorm je eigen mening, in plaats van je te ergeren.
[verwijderd]
0
quote:

Slainte schreef op 18 maart 2016 17:02:

Life goes on...

electrek.co/2016/03/18/uber-order-mer...
Opmerkelijk. Het lijkt bijna haaks te staan op het nieuws eind februari waarin juist gemeld werd dat Uber zélf een SDC aan het ontwikkelen zou zijn en zelfs al 50 robotica ingenieurs had weggekocht bij de Carnegie Mellon University:
Uber's so-far fairly quiet plans to develop self-driving cars

www.theverge.com/2016/2/24/11109972/u...
bart1805
0
quote:

Straddleman schreef op 18 maart 2016 18:52:

[...]

Daar moest ik idd wel ff aan denken ja.

Het mooiste is nog wel dat ze elkaar nu onderling beschuldigen van sektegedrag en janL voor de beroemde druppel heeft gezorgd.
Zou dat iets te maken kunnen hebben met de recente koersval van tomtom?

De bekende druppel. Ach ja, problemen komen met de leeftijd.
Over Justin zou ik me niet al te veel zorgen maken. Hem wachten na deze virtuele harakiri ongetwijfeld 72 TomTom a GoGo danseressen in de zevende hemel.
Maar het blijft een fraai aandeel. (-;
relpinda
0
quote:

[Verwijderd schreef:

id=9252694 date=201603181727]
Sorry ik vind die mail aan tomtom een beetje genant en had liever niet gehad dat ik daarin vermeld was. Dat er hier onderling discussies zijn van soms bedenkelijk niveau, wat moet een tomtom daarmee? Die hebben wel iets anders aan hun hoofd dan een paar volwassen kinderen die over elkaar heen buitelen in een discussie. Daar hebben ze toch (hopelijk) helemaal geen boodschap aan. Wat me beter lijkt is tijdens een AvA de algemene vraag te stellen hoe ze de kansen van road dna zien in de toekomst. Het antwoord op die vraag kan dan onzekerheid ofwel bevestigen of ontzenuwen.
@Justin,

Gaat U daar naar toe? en dan vragen stellen, ook namens een aantal van het forum?

22 April 2016 Annual General Meeting of Shareholders (AGM)

En weet u waar deze wordt gehouden, aanvangstijd, Agenda? vind ik niet terug op de TT.com!

Alvast dank,
mvrgr.
LZA

[verwijderd]
0
Mensen zal ik een draadje openen Justin aka verwijderd :-) dan kan iedereen daar zijn waardevolle commentaren geven en kunnen we hier weer verder met de dagelijkse perikelen en nieuwtjes omtrent TomTom.

Fijn weekend en succes
[verwijderd]
0
quote:

JanK1 schreef op 18 maart 2016 15:25:

[...]

Ook dit is een persoonlijke aanval op forumleden

Kan deze svp ook verwijderd worden?
Begrijpend lezen is moeilijk; wasniet een persoonlijke aanval maar een terechte conclusie
Putz
1
quote:

bart1805 schreef op 18 maart 2016 18:47:

Tsja Straddle. Het blijft genieten, een soort Fabeltjeskrant. Doet deze catfight je trouwens ook zo denken aan dat andere forum dat in schoonheid strandde?
Ga je ook nog even bakzeil halen?
Of heb ik dat gemist?
[verwijderd]
0
quote:

xynix schreef op 18 maart 2016 12:52:

Mijn humeur is weer wat beter dan gisteren. Ik hoop dat van Justin ook. Ik kon het gewoon even niet hebben om te worden weggezet als "gepositioneerde schrijver". Ik denk dat het echt onzin is om te zeggen dat er "niets is veranderd". Er is een heleboel verandert en daar moeten we over nadenken wat dat betekent. En daar is technologisch nadenken over de toekomst voor nodig.

Ik waardeer Justin op heel veel punten (en dat weet hij! Ook als mens), maar zijn technologische gedachten moet hij toch vooral van "hear-say" hebben. Op dat vlak levert Hik een betere bijdrage en dus is het ronduit jammer als Justin tegenover Hik in confrontatiemodus gaat. Volgens mij volkomen ten onrechte. BDB is natuurlijk ook een technologisch anker van jewelste, met de kanttekening dat die kennis een steeds kleiner onderdeel van de puzzel gaat vormen. Maar op zijn minst een bijzonder helder klinkend "klankbord".

Volgens mij zijn er op dit forum veel die-hards actief die elkaar ondertussen wel kennen en precies weten welke irritante en charmante trekjes iedereen heeft. Met grosso modo veel waardering voor iedereen die positief probeert bij te dragen. Waarbij we juist kunnen genieten van de vele invalshoeken omdat we NIET allemaal gelijk zijn. Ik geniet mij bijvoorbeeld ook kapot van de posts van Wies die in mijn ogen steeds beter en beter worden. En laat Hik maar lekker door "het gevestigde denken" heen prikken. Een soort Bart 2.0, maar dan wel veeeeeel leuker.

Dus als ik een vrouw was zou ik nu zeggen: "Ik hou van jullie. Groupshug!"

Maar als vent zeg ik: "Genoeg gezeik, tijd voor een pilsje!"

Justin, doe niet flauw, shake hands en join the party!
gooi die 'keukentafel' er maar uit en ga lekker bij "Misty" aan de bar zitten en drink daar je pilsje ( www.iex.nl/Forum/Topic/1261760/186/qu... )
[verwijderd]
7
quote:

xynix schreef op 18 maart 2016 13:48:

[...]

Vici en Informer hebben ook heel veel bijgedragen aan dit forum, maar zijn voor mij ook niet de gesprekspartners bij uitstek om samen een beeld te vormen waar het qua technologie naar toe gaat.

Nu je mij noemt, zal ik ook maar even reageren. Misschien was dat ook de bedoeling van je?
Ik heb hier al vaker gezegd dat ik geen techneut ben, maar wel dat ik me flink verdiept heb in TT. Juist van Informer heb ik veel geleerd waar de technologie naar toegaat. Ik herinner me nog erg goed dat jij zijn posts eind verleden jaar ook geweldig vond. Helaas is hij hier al eerder afgehaakt mede door de aanvallen van jouw favoriete poster van dit moment.

Dat je gedraaid bent in je posts een paar maanden geleden van bullish naar bearish kan hier iedere stoethaspel lezen.
Om het bij mezelf en jou te houden: alles wat ik toen postte werd door jou bejubeld. Je was zo bullish als wat, en ik ging er in mee. Dat verwijt ik mezelf nu nog het meest, dat ik zo dom kon zijn.
Nu ben ik geen gesprekspartner meer blijkbaar. Mooie draai weer, maar ik zit er niet mee. Het is wederzijds.

Maar het ergste nog vind ik dat je Justin gisteren en ook weer vandaag zo neerhaalde. Justin, de meest gewaardeerde poster hier, althans voor mij, JanL en nog wat anderen die ik niet serieus neem, denken daar anders over. Mag hoor, ieder zijn mening. Maar dít had ik nooit van jou verwacht. Een paar maanden geleden miste je hem nog zo vreselijk en je was zo blij dat hij weer terug was.

Ik postte al minder, omdat ik de onwaarheden en het gepositioneerd schrijven van sommigen, ja ook van jou, hier zat werd.
Maar de laatste week werd het steeds gekker. Jouw favoriet de laatste tijd, die zijn vorige alias "vergeten" is, trekt zelfs de woorden van Goddijn in twijfel. Justin was nog zo gek om er een nieuwe draad aan te wijden, waar hij ook weer kritiek op kreeg.

Dat je een paar maanden geleden flink de boot bent ingegaan vind ik heel zuur voor je, dat meen ik oprecht. Maar dat is je eigen handelen geweest en heeft weinig van doen met TT zelf.

En dan vanmiddag aan Justin vragen of het wel goed met hem gaat? Gaat het wel goed met jou????

"Het kan verkeren" zei Bredero.

Je hoeft niet te reageren. Ik post ff niet meer.

benbelegger
1
quote:

relpinda schreef op 18 maart 2016 19:34:

[...]

@Justin,

Gaat U daar naar toe? en dan vragen stellen, ook namens een aantal van het forum?

22 April 2016 Annual General Meeting of Shareholders (AGM)

En weet u waar deze wordt gehouden, aanvangstijd, Agenda? vind ik niet terug op de TT.com!

Alvast dank,
mvrgr.
LZA

corporate.tomtom.com/agm.cfm

Mvg. Ben
[verwijderd]
1
quote:

Hik schreef op 18 maart 2016 19:19:

[...]

Opmerkelijk. Het lijkt bijna haaks te staan op het nieuws eind februari waarin juist gemeld werd dat Uber zélf een SDC aan het ontwikkelen zou zijn en zelfs al 50 robotica ingenieurs had weggekocht bij de Carnegie Mellon University:
Uber's so-far fairly quiet plans to develop self-driving cars

www.theverge.com/2016/2/24/11109972/u...
Inderdaad vreemd. Sowieso raar om voor 10 miljard spullen te bestellen terwijl je niet weet wat je precies krijgt en wanneer (als het al geleverd kan worden).
Misschien dat ze zich met de ontwikkeling gaan bemoeien? Soort verkapte samenwerking?
[verwijderd]
1
quote:

Vici schreef op 18 maart 2016 20:25:

[...]

Nu je mij noemt, zal ik ook maar even reageren. Misschien was dat ook de bedoeling van je?
Ik heb hier al vaker gezegd dat ik geen techneut ben, maar wel dat ik me flink verdiept heb in TT. Juist van Informer heb ik veel geleerd waar de technologie naar toegaat. Ik herinner me nog erg goed dat jij zijn posts eind verleden jaar ook geweldig vond. Helaas is hij hier al eerder afgehaakt mede door de aanvallen jouw favoriete poster van dit moment.

Dat je gedraaid bent in je posts een paar maanden geleden van bullish naar bearish kan hier iedere stoethaspel lezen.
Om het bij mezelf en jou te houden: alles wat ik toen postte werd door jou bejubeld. Je was zo bullish als wat, en ik ging er in mee. Dat verwijt ik mezelf nu nog het meest, dat ik zo dom kon zijn.
Nu ben ik geen gesprekspartner meer blijkbaar. Mooie draai weer, maar ik zit er niet mee. Het is wederzijds.

Maar het ergste nog vind ik dat je Justin gisteren en ook weer vandaag zo neerhaalde. Justin, de meest gewaardeerde poster hier, althans voor mij, JanL en nog wat anderen die ik niet serieus neem, denken daar anders over. Mag hoor, ieder zijn mening. Maar dít had ik nooit van jou verwacht. Een paar maanden geleden miste je hem nog zo vreselijk en je was zo blij dat hij weer terug was.

Ik postte al minder, omdat ik de onwaarheden en het gepositioneerd schrijven van sommigen, ja ook van jou, hier zat werd.
Maar de laatste week werd het steeds gekker. Jouw favoriet de laatste tijd, die zijn vorige alias "vergeten" is, trekt zelfs de woorden van Goddijn in twijfel. Justin was nog zo gek om er een nieuwe draad aan te wijden, waar hij ook weer kritiek op kreeg.

Dat je een paar maanden geleden flink de boot bent ingegaan vind ik heel zuur voor je, dat meen ik oprecht. Maar dat is je eigen handelen geweest en heeft weinig van doen met TT zelf.

En dan vanmiddag aan Justin vragen of het wel goed met hem gaat? Gaat het wel goed met jou????

"Het kan verkeren" zei Bredero.

Je hoeft niet te reageren. Ik post ff niet meer.

Vette AB en jammer dat je weg gaat.

Als ik in de buurt van Eindhoven woonde zou ik inmiddels mjn conclusies hebben getrokken en me een heeeeeeeeeel lange poos gedeist houden op dit forum.
Al die winstgevende geschreven putopties bij een instortende koers zijn toch veeeeeeel te moeilijk voor de simpele belegger, dus het aanraden daarvan is overbodig.

Het lijkt me duidelijk dat een groot deel van dit forum liever doorgaat met andere 'inhoudelijke posters'.
[verwijderd]
0
quote:

Vici schreef op 18 maart 2016 20:25:

[...]

Nu je mij noemt, zal ik ook maar even reageren. Misschien was dat ook de bedoeling van je?
Ik heb hier al vaker gezegd dat ik geen techneut ben, maar wel dat ik me flink verdiept heb in TT. Juist van Informer heb ik veel geleerd waar de technologie naar toegaat. Ik herinner me nog erg goed dat jij zijn posts eind verleden jaar ook geweldig vond. Helaas is hij hier al eerder afgehaakt mede door de aanvallen jouw favoriete poster van dit moment.

Dat je gedraaid bent in je posts een paar maanden geleden van bullish naar bearish kan hier iedere stoethaspel lezen.
Om het bij mezelf en jou te houden: alles wat ik toen postte werd door jou bejubeld. Je was zo bullish als wat, en ik ging er in mee. Dat verwijt ik mezelf nu nog het meest, dat ik zo dom kon zijn.
Nu ben ik geen gesprekspartner meer blijkbaar. Mooie draai weer, maar ik zit er niet mee. Het is wederzijds.

Maar het ergste nog vind ik dat je Justin gisteren en ook weer vandaag zo neerhaalde. Justin, de meest gewaardeerde poster hier, althans voor mij, JanL en nog wat anderen die ik niet serieus neem, denken daar anders over. Mag hoor, ieder zijn mening. Maar dít had ik nooit van jou verwacht. Een paar maanden geleden miste je hem nog zo vreselijk en je was zo blij dat hij weer terug was.

Ik postte al minder, omdat ik de onwaarheden en het gepositioneerd schrijven van sommigen, ja ook van jou, hier zat werd.
Maar de laatste week werd het steeds gekker. Jouw favoriet de laatste tijd, die zijn vorige alias "vergeten" is, trekt zelfs de woorden van Goddijn in twijfel. Justin was nog zo gek om er een nieuwe draad aan te wijden, waar hij ook weer kritiek op kreeg.

Dat je een paar maanden geleden flink de boot bent ingegaan vind ik heel zuur voor je, dat meen ik oprecht. Maar dat is je eigen handelen geweest en heeft weinig van doen met TT zelf.

En dan vanmiddag aan Justin vragen of het wel goed met hem gaat? Gaat het wel goed met jou????

"Het kan verkeren" zei Bredero.

Je hoeft niet te reageren. Ik post ff niet meer.

Beste Henk de 'Moderator'. Zou je even duidelijk kunnen maken waarom dit wel mag, maar het wel nodig vond om één van mijn berichten te verwijderen waarin ik stelde dat niemand Justin heeft verwijderd omdat hij zoiets nog altijd zélf doet.
Ik ben niet van deze aantijgingen gediend en zou graag zien dat je de onwaarheden door deze 'dame' verkondigd aan het adres van Xynix en mij, uit het bericht verwijdert. Of mag iedereen hier wel tegen mij aan pissen? Ik zeg: ga je behoefte doen in de tuin van je geliefde DGA's, maar besmeur mijn blazoen niet met je eigen onreine gedachtes.
En dan iedere keer weer dat terugkomen op het zgn. 'gepositioneerde schrijven'. Grow up met zijn allen. Vorm je eigen mening, destilleer feit en fictie door zelf te graven en te redeneren. Als je dat principe volgt dan ben je blij met ieder bericht want het scherpt je geest en behoedt je voor verkeerde keuzes.

Het ergste vind ik nog de zinsnede "trekt zelfs de woorden van Goddijn in twijfel". Is deze man heilig voor jou ofzo?
3.389 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 ... 166 167 168 169 170 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 mei 2024 17:35
Koers 5,570
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 5,770
Laag 5,525
Volume 493.388
Volume gemiddeld 278.336
Volume gisteren 493.388