B&S kan bogen op divisie Health & Beauty

Gepubliceerd op 2 april 2020 10:07 | Reacties: 2

B&S Group SA (10 jul)

5,930 -0,020 (-0,34%)

AMSTERDAM (AFN) - Groothandelsbedrijf en distributeur B&S Group kan ondanks de problemen door de coronacrisis leunen op veerkrachtige prestaties van de divisie Health & Beauty. Dat schrijven kenners van ING in een reactie op de corona-update van de onderneming. Daarbij schrapte B&S de dividenduitkering.

ING benadrukt dat B&S vorig jaar het meeste van zijn bedrijfsresultaat haalde uit de de divisie voor cosmetica en gezondheidsproducten. Ondanks de nu voelbare crisis, toont deze tak ook nu veerkracht, aldus ING. De analisten bevestigden daarmee de lezing van het bedrijf zelf.

B&S heeft naar eigen zeggen een solide balans en voldoende kredietfaciliteiten waarmee aan liquiditeitsbehoeften kan worden voorzien. Volgens ING moet de uitkomst van de verklaring van B&S als neutraal worden bestempeld.

ING handhaafde zijn koopadvies op B&S met een koersdoel van 20,50 euro. Het aandeel B&S noteerde donderdag omstreeks 10.00 uur 3,4 procent hoger op 4,29 euro.

2 Posts
Allinvestor
0
"B&S Group kan ondanks de problemen door de coronacrisis leunen op veerkrachtige prestaties van de divisie Health & Beauty" - in het update bericht staat juist dat er een daling wordt verwacht hier door management...
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.