Winkelverkopen VS verder gestegen in juni

Gepubliceerd op 16 juli 2020 14:44 | Reacties: 2 | Onderwerpen: Verenigde Staten 

WASHINGTON (AFN) - De winkelverkopen in de Verenigde Staten zijn in juni verder gestegen, na de stevige plus een maand eerder. Volgens de Amerikaanse overheid namen de detailhandelsverkopen vorige maand met 7,5 procent toe in vergelijking met mei, toen een herziene stijging van van 18,2 procent was te zien.

De stijging overtrof de verwachtingen. Economen hadden in doorsnee een toename van de verkopen met 5 procent voorspeld. De verkopen van winkeliers in de VS laten daarmee herstel zien van de harde klappen in april en maart door de coronacrisis.

2 Posts
beleggertje2020
0
Sjonge jonge , logisch dat de winkelverkopen flink stijgen na lockdowns vanwege de corona. Alleen ze zitten bij lange lange na nog niet op het oude niveau ! Let maar op ! Vastgoed zakt na een lichte stijging nog verder dan de vorige bodem van de corona-meltdown ! Er gaan nu veel meer mensen op internet winkelen, dus de winkelstraat gaat gewoon keihard leeglopen ! Veel ontslagen zullen er vallen. Als deze maatschappij de armeren onder ons niks gunt komt het nooit meer goed. Ik zeg AEX komt dit jaar nog onder de 389 (vorige bodem )
Branco P
0
De omzetten liggen juist weer wel op het niveau van voor de Corona lock down. Hou je bij de feiten zou ik zeggen!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.