Oxurion (vh ThromboGenics) « Terug naar discussie overzicht

OXURION 2021

1.263 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 60 61 62 63 64 » | Laatste
SISYPHUS
0
De verwatering gaat door. Een schande dat analisten de gewone belegger blijven bedriegen. Dit aandeel is geen stuiver meer waard. Zoals batavia zegt: het is niet mijn probleem als mensen hun geld willen weggooien.
JdeFL
1
PERSBERICHT: OXURION HAALT EUR >10 MILJOEN OP BIJ VOORAANSTAANDE HEALTHCARE-INVESTEERDERS UIT DE EU EN VS VIA SUCCESVOLLE KAPITAALVERHOGING
Leuven, BELGIË, Boston, MA, VS - 3 MAART 2022 -- 8:00 CET -- Oxurion NV (Euronext Brussels: OXUR) (de "Vennootschap" of "Oxurion") een biofarmaceutisch bedrijf dat oogheelkundige standaardbehandelingen van de volgende generatie ontwikkelt, met onderzoeksprogramma's in klinische fase voor vasculaire retinale aandoeningen, kondigt vandaag aan dat het met succes EUR 10,4 miljoen heeft opgehaald door middel van een private plaatsing van 7.226.039 nieuwe aandelen tegen een uitgifteprijs van EUR 1,44 per aandeel, wat een premie van 4,35% vertegenwoordigt ten opzichte van de slotkoers op 2 maart 2022 (de "Private Plaatsing").

Als gevolg van de uitgifte van nieuwe aandelen, zal het kapitaal van Oxurion toenemen van EUR 56.925.661,32 tot EUR 67.331.161,32 en zullen de uitgegeven en uitstaande aandelen stijgen van 39.402.853 tot 46.628.892 aandelen, wat neerkomt op een verhoging van het maatschappelijk kapitaal en het aantal aandelen met 18,34%.

De nieuwe aandelen zijn geplaatst bij vooraanstaande Amerikaanse en Europese healthcare-investeerders en bestaande aandeelhouders van de Vennootschap. De Private Plaatsing stelt de Vennootschap in staat haar aandeelhoudersstructuur verder te verbreden, zowel op nationaal als internationaal niveau, met alom gerespecteerde en deskundige investeerders.

Tom Graney, CEO van Oxurion, merkte op: "Deze private plaatsing toont aan dat vooraanstaande investeerders in de gezondheidszorg de waarde hebben erkend van onze pijplijn die gericht is op de behandeling van belangrijke onvervulde behoeften op het gebied van vasculaire retinale aandoeningen, met onder meer de recente positieve Fase 2 Deel A-resultaten met THR-149 voor de behandeling van diabetisch macula-oedeem ("DME") gepresenteerd op Angiogenesis 2022. We kijken ernaar uit om met onze nieuwe en bestaande investeerders samen te werken terwijl we doorgaan met onze twee nieuwe fase 2-programma's, waaronder THR-687. Voor dit laatste verwachten we in het tweede kwartaal van dit jaar topline resultaten te mogen aankondigen van de lopende Fase 2 Deel A-studie."

Oxurion is van plan de netto-opbrengsten van de Private Plaatsing te gebruiken voor de verdere ontwikkeling van haar twee producten in de klinische fase, THR-149 en THR-687, die zich momenteel in Fase 2 van de klinische studie voor DME bevinden -- THR-149 voor tweedelijnsbehandeling en THR-687 voor eerstelijnsbehandeling (de "Klinische Studies").

Ongeveer 80% van de netto-opbrengsten zullen worden gebruikt voor de Klinische Studies en de resterende 20% zal worden gebruikt voor de bedrijfskosten van de Vennootschap. De Vennootschap prioriteert niet tussen zijn Klinische Studies, die parallel zullen lopen, en dus niet opeenvolgend. Gezien de variabelen die een impact hebben op de kosten van de Klinische Studies, waaronder de vraag of Deel A van de klinische Fase 2 studie van THR-687 voor DME succesvol is, het rekruteringspercentage voor de Klinische Studies en tal van andere factoren, is het niet mogelijk om de bedragen te kwantificeren die voor elk van de Klinische Studies zullen worden gebruikt.

De netto-opbrengsten zullen niet voldoende zijn om de Klinische Studies te voltooien, waarvoor naar verwachting in 2023 topline resultaten kunnen worden aangekondigd, evenals eventuele aanvullende Fase 2 studies voor het gebruik van THR-687 voor de behandeling van wet leeftijdsgebonden maculaire degeneratie (wet AMD). Er zullen daarom extra middelen nodig zijn om de Klinische Studies te voltooien.

De betaling en levering van de nieuwe aandelen zal naar verwachting plaatsvinden op 7 maart 2022. De nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven met opheffing van het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders in overeenstemming met artikel 7:193 van het Wetboek van vennootschappen en verenigingen ("WVV"). De nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als, en in alle opzichten gelijk zijn aan, de bestaande en uitstaande aandelen van Oxurion op het moment van hun uitgifte, en zullen recht geven op uitkeringen waarvan de relevante registratiedatum of vervaldatum op of na de uitgiftedatum van de nieuwe aandelen valt.

Voor 4.864.929 nieuwe aandelen, uit te geven in gedematerialiseerde vorm, zal op of rond de datum van uitgifte van de nieuwe aandelen een aanvraag tot toelating tot de verhandeling op de gereguleerde markt van Euronext Brussel worden gedaan op basis van de vrijstelling die is opgenomen in artikel 1(5)(a) van de Verordening (EU) 2017/1129 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie van 14 juni 2017, zoals gewijzigd (de Prospectusverordening). Voor de resterende 2.361.110 nieuwe aandelen, uit te geven op naam, bereidt Oxurion een prospectus voor, dewelke opgesteld is als een herstelprospectus in overeenstemming met artikel 14 (a) van de Prospectusverordening en dewelke een noteringsprospectus vormt in de zin van artikel 3(3) van de Prospectusverordening. De prospectus zal op de website van Oxurion worden gepubliceerd van zodra deze is goedgekeurd. ....

Ging nog verder met juridische beslommeringen.
JdeFL
1
Zoals verwacht. Klein volume, dat houdt geen stand. 1.4€ terug nu. Vermoed dat maart 22 ook een verloren maand wordt voor oxu. Blij dat ik hierin geen 2de keer in gevangen zit. De zijlijn, nog altijd de beste plek om het verder te bekijken.
SISYPHUS
0
Het is geen toeval dat alleen analisten van beurshuizen, die aan 1,40 aandelen hebben verworven, oxurion aanprijzen. Ik denk niet dat de volgende jaren iemand wakker zal liggen van het feit dat suikerzieken een paar letters meer kunnen lezen. Er staan andere uitdagingen voor de deur.
sanderus_1
2
quote:

SISYPHUS schreef op 5 maart 2022 12:31:

Het is geen toeval dat alleen analisten van beurshuizen, die aan 1,40 aandelen hebben verworven, oxurion aanprijzen. Ik denk niet dat de volgende jaren iemand wakker zal liggen van het feit dat suikerzieken een paar letters meer kunnen lezen. Er staan andere uitdagingen voor de deur.
Groot gelijk!! Het is oa door personen met diabetis dat Eylea een jaaromzet heeft van 8 miljard $
JdeFL
2
quote:

sanderus_1 schreef op 5 maart 2022 18:34:

[...]
Groot gelijk!! Het is oa door personen met diabetis dat Eylea een jaaromzet heeft van 8 miljard $
Wil niet vervelend doen, maar heb de neiging om veel op te zoeken.
Kom ik bij Bayer uit
www.beurswijzer.com/artikel/10293663
Piekomzet Eylea: >2,5 mrd. EUR (2,5 in 2020)

de.statista.com/statistik/daten/studi...
2021: 2.918 M€

Geen 8 Mrd $ maar toch 3 Mrd €. Enkel als oogmedicijn. Zeker de moeite.

Hebben we het over hetzelfde?
sanderus_1
4
De verkoop in de VS is in handen van Regeneron en niet van Bayer.
Eylea was goed voor 6 miljard $ in de VS in 2021!

Opgepast, dit is voor DME, natte-AMD en RVO. RVO is de kleinste markt van ongeveer 1 miljard.

Fourth quarter 2021 EYLEA® U.S. net sales increased 15% to $1.55 billion versus fourth quarter 2020 and full year 2021 EYLEA U.S. net sales increased 17% versus 2020

Daar moet je je nog de omzet van Lucentis bijrekenen. Roche in de VS en Novartis in de EU.
SISYPHUS
0
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
JdeFL
1
Hamvraag blijft, waarom oxu op eigen kracht 'moet' voortdoen. Zo'n deal met negma is er zeker geen van de bovenste plank.
Ik zie bvb. een ucb (waar ik meer van afweet) toch ook geregeld kleine bedrijfjes overnemen, omdat het ergens in hun portfolio past, of onderzoek faciliteert.
Je zou toch denken dat behoorlijke molecules in een niet kleine markt (diabetes is dan nog een groeimarkt) toch ergens interesse zou wekken.

JdeFL
2
Bij mithra blijken ze het ook niet te begrijpen. Een denkfout ergens. De koers van het laatst verhandelde aandeel wordt gebruikt om de waarde van het bedrijf te bepalen. Persoonlijk, en op basis van wat ik zie, is daar al decennia geen verband meer tussen. De koers van een aandeel gaat gewoon over vraag en aanbod op een bepaald ogenblik. Hypes, waan van de dag, of hier een constante geldhonger.
En hier krijg je dan een stevige, standvastige verkoper. En zolang die zijn gang gaat, ....
kanhetlager
0
quote:

JdeFL schreef op 9 maart 2022 10:02:

Bij mithra blijken ze het ook niet te begrijpen. Een denkfout ergens. De koers van het laatst verhandelde aandeel wordt gebruikt om de waarde van het bedrijf te bepalen. Persoonlijk, en op basis van wat ik zie, is daar al decennia geen verband meer tussen. De koers van een aandeel gaat gewoon over vraag en aanbod op een bepaald ogenblik. Hypes, waan van de dag, of hier een constante geldhonger.
En hier krijg je dan een stevige, standvastige verkoper. En zolang die zijn gang gaat, ....
Je ziet het. Met 8k aan aandelen wordt de koers 8 cent lager gezet.
JdeFL
1
Beetje off-topic. Koersverliezen tussen 37 en 48% op 1 jaar.
bpost, crescent, mithra en Oxu.
Eéntje hoort niet in dit rijtje thuis. Nochtans ook -40%.
JdeFL
1
Pfff, hopeloos. ATL, tsja elke week een nieuw, veronderstel ik. Is helaas de enige met Negma aan boord, de andere 2 hebben LDA, dat maakt exacte vergelijking onmogelijk. 'k Zie de 1.25€ nog gehaald worden, dat was m'n koersdoel toen ze onder de 1.5 gingen. Puur nattevingerwerk, 'k geef het toe, maar vraag en aanbod zijn hier allesbehalve in evenwicht.
Misschien nog wat extra druk door stop losses, en handdoeken die in de ring gegooid worden?
SISYPHUS
0
Vrije meningsuiting, is ook op dit forum niet vanzelfsprekend. Ik blijf erbij dat dit aandeel de gewone belegger alleen verlies heeft opgeleverd en geen toekomst heeft.
Leefloon
1
quote:

JdeFL schreef op 10 maart 2022 12:07:

Pfff, hopeloos. ATL
Ook een beetje off-topic. Bij een virtuele ATL van €1 op 8 maart én op 9 maart, welke datum verwacht je dan te horen als datum van de ATL? De eerste of de meest recente, ongeacht of er 1 dag of 1 decennium tussen beide identieke ATLs zit?

En wanneer dat ene aandeel (van de 4) die ~40% goedmaakt door met 66,67% te "herstellen", keert dat aandeel m.i. terug naar eveneens een forse overwaardering.
JdeFL
0
Ik zag 1.32, pas later 1.318, misschien hadden we die al (Ik weet het, je bent voor exacte wetenschap). Maar, zelfs een crescent blijft toch wat boven zijn ATL (0.0181?) zweven, en hier zie je een grafiek die blijft en blijft dalen.
Lijkt dat Negma nog heviger te keer gaat dan LDA.
Leefloon
2
quote:

JdeFL schreef op 10 maart 2022 16:25:

Ik zag 1.32, pas later 1.318, misschien hadden we die al (Ik weet het, je bent voor exacte wetenschap).

Maar, zelfs een crescent blijft toch wat boven zijn ATL (0.0181?) zweven, en hier zie je een grafiek die blijft en blijft dalen.

Lijkt dat Negma nog heviger te keer gaat dan LDA.
Ik hanteer nu maar de meest recenter laagste koers (sinds een bepaald jaar), wanneer die ATL op meerdere dagen voorkomt. Dat heeft een nadeel (bij Hamon kan een ATL maandenlang ongewijzigd blijven), maar levert met derden hopelijk minder debatten op. Het wetenschappelijke valt mee, of tegen, maar liever een koersdoel van €0 op basis van een JV dan "een mening" over een mogelijk positief EBITDA voor Crescent in boekjaar 2021.

De AT van een ATL is bij mij relatief, door (mogelijk) verwijderde gegevens, en de BEL 20 of AEX bepaalt bij mij wat een handelsdag is. En ik weet niet of een oudere, identieke ATL dé ATL is. De tweede is immers slechts een evenaring. Ik sta open voor de oudste. Kwestie van "kleiner dan of gelijk aan" gaan vervangen door "kleiner dan".

LDA kan betere voorwaarden hebben bedongen? Waaronder dus het mogen lenen van de aandelen, waarmee het risico bij een VWAP als basis wordt beperkt. Of een losgelaten minimumprijs per nieuw aandeel. Geen aandeel-houder, LDA, maar als trouwe reddingshond wel een hondstrouwe klant van de aandelendrukpers.
kanhetlager
1
Vandaag geen ATL. Geen grote dumps! Maar wellicht ben ik nu een wat euforisch van mijn aandelen JET!
Leefloon
2
quote:

kanhetlager schreef op 11 maart 2022 17:51:

Vandaag geen ATL. Geen grote dumps!
Wel een groene dag voor de subsector (o.a. Poxel, met +33,69%) bij heel Euronext, met een daarop toch iets achterblijvend Oxurion.

Biotechnology, ongewogen: +2,38% (#30, van de 145)
Biotechnology, gewogen: +4,42% (#16)

Niet dat Oxurion per se een sector nauwkeurig volgt, maar met subsectorale meewind behoort Oxurion als #660 met +1,05% zowaar tot één van de 853 stijgers. Wel een stijging, maar tevens een geringe underperformance t.o.v. de eigen subsector. FWIW; maandag een nieuwe kans om het eens beter te gaan doen.
1.263 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 60 61 62 63 64 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 15:54
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 12.307.000
Volume gemiddeld 120.848.041
Volume gisteren 17.872.298