Ease2pay « Terug naar discussie overzicht

GROTE OPDRACHT 10 MILJOEN VOOR DOCDATA

4 Posts
pardon
0
Technologiebedrijf IAI industrial systems gaat systemen leveren aan Bulgarije (omzet ruim 10 miljoen Euro)
Technologiebedrijf IAI industrial systems in Veldhoven, een dochteronderneming van het beursgenoteerde bedrijf DOCDATA N.V. te Waalwijk, gaat van twee systemen elk ruim 30 stuks leveren voor het decentraal personaliseren van paspoorten en ID-kaarten aan Bulgarije. De meerderheid van de systemen wordt nog in 2009 geleverd.
Één van de systemen laser-graveert de ID-kaarten. Het andere systeem brengt het door IAI gepatenteerde veiligheidskenmerk ImagePerf® aan in paspoorten en ID-kaarten. Deze technologie werd door IAI al toegepast in de hooggeïntegreerde BookMaster One en CardMaster One systemen die ontworpen zijn voor centrale personalisering. Voor het Bulgaarse project komt deze technologie beschikbaar in kleine stand-alone systemen die in grotere aantallen geleverd moeten worden als gevolg van het grotere aantal plaatsen waar personalisering plaatsvindt.
Door de ontwikkeling van deze systemen betreedt IAI de markt van decentrale personalisering.
IAI’s opdrachtgever in het Bulgaarse project is Siemens EOOD, de lokale Siemens vestiging in Sofia, Bulgarije. Siemens koopt de systemen in het kader van een opdracht van de Bulgaarse overheid.
Naast de levering van systemen omvat de opdracht ook ondersteuning bij het onderhoud daarvan voor een periode van zeven jaar. Het onderhoud zal in nauwe samenwerking met de Siemens vestiging in Sofia uitgevoerd worden.
Het IAI aandeel in dit Bulgaarse project beloopt een omzet van ruim 10 miljoen Euro.
Als vooraanstaand leverancier voor de markt van veiligheidsdrukkers biedt IAI ook systemen voor het beveiligen en/of personaliseren van ID-kaarten, rijbewijzen, bankbiljetten, diploma’s en andere waardedocumenten.
IAI systemen zijn onder andere in gebruik in de volgende landen: Nederland, België, Zwitserland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, China, Oekraïne, Rusland, Canada, Portugal, Estland, Costa Rica en Zuid-Afrika. Installaties in India, Algerije en diverse andere landen zijn gepland.
Technologiebedrijf IAI biedt naast toepassingen in Security Printing ook laserbewerkingssystemen voor producenten van zonnecellen en modules.
------------------------------------------
Pagina 1 van 2
aextracker
0
quote:

pardon schreef:

Die intresse komt nog wel.
Gezien het volume ; vandaag tot op heden 31K verhandelt, komt die interesse vandaag aan het licht.
SNS stelt verwachting positief bij.

Bij niveau's boven Euro 7,20 definitief sprake van een uitbraak opwaarts gericht !

Gezien de winst afgelopen jaar (e-com) en de volstromende orderportefeuille i.c.m. het dividend beleid van DD (hoog uitkerings %) een interessant aandeel aan het worden.

Tracker
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 apr 2024 15:59
Koers 0,578
Verschil -0,002 (-0,34%)
Hoog 0,592
Laag 0,554
Volume 11.485
Volume gemiddeld 13.501
Volume gisteren 15.222