New Sources Energy « Terug naar discussie overzicht

Quattro kan belang in Management Share nemen

6 Posts
voda
0
Quattro kan belang in Management Share nemen

HOOFDDORP (AFN) - De algemene aandeelhoudersvergadering van Management Share heeft de weg vrijgemaakt voor investeerder Quattro om een belang van ruim 80 procent in de onderneming te verwerven. Dat gebeurt door de uitgifte van ruim 40 miljoen nieuwe aandelen op naam. Dat is dinsdag bekendgemaakt.

Management Share gaat daarna door onder de naam New Sources Energy, met een bestuur en een nieuwe raad van commissarissen.

Quattro wil op termijn activiteiten op het gebied van de ontwikkeling en exploitatie van duurzame energieprojecten inbrengen in de onderneming. Details hierover worden naar verwachting pas in het najaar bekendgemaakt.
guusje
0
Voda, bedankt voor het plaatsen over het bericht dat quattro capital een investeerder een belang van 80% verwerft. Het is management share toch gelukt na zoveel jaren als lege huls op de beurs, een apart degelijk uitziend bedrijf in de lege huls te plaatsen. Ik kijk met vertrouwen uit naar het nieuwe bedrijf dat in het najaar op de beurs komt.
[verwijderd]
0
Fantastisch,ziet er goed uit!En ik sta niet alleen aan de rappe koers te zien, een betrouwbaar bedrijf met goede bestuursleden, de toekomst wordt booming! Succes allemaal.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 mei 2024 16:40
Koers 0,018
Verschil +0,001 (+2,94%)
Hoog 0,018
Laag 0,017
Volume 370.450
Volume gemiddeld 304.612
Volume gisteren 76.906