Consumentenvertrouwen VS gedaald

Door AFN op 25 oktober 2016 16:21 | Views: 3.186

NEW YORK (AFN) - Het vertrouwen van Amerikaanse consumenten in de economie is in oktober harder gedaald dan verwacht. Dat blijkt uit cijfers die marktonderzoeker Conference Board dinsdag heeft bekendgemaakt.

De graadmeter die het vertrouwen weerspiegelt, kwam uit op 98,6, tegen een herziene 103,5 (was 104,1) in september. Economen hadden in doorsnee een niveau van 101,5 verwacht.

Reacties

2 Posts
down
0
Ach, die yanks hebben vandaag feest en morgen een begrafenis zo gaat dat al jarenlang en je moet toch wat doen om die domme Europeanen het vel over hun domme kop te trekken
Morgen is alles vergeven en vergeten en de dow stijgt weer omdat ze het toch weer anders zien.
In Amerika heb je nou eenmaal stinkend rijke mensen en arme mensen en die verschillen maken de dienst uit op of hoe ze ervoor staan met het opdrijven van hun economie vanwaar de gelddrang altijd voorop staat. In Europa daar doen landen zich voor dat ze de armoede niet in hun land kennen maar ook daar zijn de rijken steeds rijker aan het worden. Wat is dan somber zijn over de economie als je geen geld hebt om dure dingen te kopen en je moet rondkomen met een karig loontje om de maand uit te zingen zonder schulden erbij te maken!!
Traveler@repair
0
Ze woonde in een relatief arm land, behoorde daar tot de middenklasse en spaarde zelfs voor later. Totadat ze een Amerikaan tegenkwam, ermee trouwde en nadat ze een jaar in de VS woonde vroeg mijn vrouw in wat voor auto ze reed. Vanuit de VS antwoordde ze: "Dat hangt af van je krediet op je creditkaart."
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.