BAM aan de slag met Ierse drinkwatervoorziening

Door ABM Financial News op 23 juni 2022 15:06 | Views: 3.572

BAM aan de slag met Ierse drinkwatervoorziening
Beeld: BAM Groep

(ABM FN-Dow Jones) BAM Contractors heeft in samenwerking met Kier een positie verworven om de komende vier jaar drinkwatervoorzieningen en afvalwaterbehandelingsprojecten uit te voeren in Noord-Ierland. Dit maakte BAM donderdagmiddag bekend.

Het contract heeft een optie om met vier jaar te worden verlengd. 

De opdracht voor BAM en Kier maakt onderdeel uit van een omvangrijke raamovereenkomst voor Northern Ireland Water.

In totaal is voor alle Noord-Ierse drink- en afvalwaterprojecten 1,2 miljard pond beschikbaar. De joint venture van BAM en Kier komt in aanmerking voor de uitvoering van projecten van meer dan 10 miljoen pond, die het omvangrijkste deel vormen van de overeenkomst.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
jonas
0
Volgens mij is dit recycling van een bericht door BAM. Zegt ook niks gezien zonder meer over de inhoud van dat contract in hoodfzaken erbij te melden.

Helaas BAM heeft niet zo een geweldige ervaring met goed doordachte en dichtgetimmerde contracten!

Heb wel vertrouwen in de nieuwe topman die de zaken aardig aan het opschonen is. Nu nog echt zinvolle mededelingen naar buiten.

Zit inmiddels wel weer in BAM vanwege dat er links of rechtsom toch gebouwd zal moeten worden in dit door de poltiek vastgedraaide land.

Groet, Jonas

Groet, Jonas
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.