OCI bevestigt dividend

Door ABM Financial News op 5 januari 2023 09:04 | Views: 13.205

OCI bevestigt dividend
Beeld: iStock

(ABM FN-Dow Jones) OCI heeft donderdag bevestigd dat het een dividend van 3,50 euro per aandeel uitkeert over de tweede helft van 2022.

Bij publicatie van de cijfers over het derde kwartaal van 2022, gaf OCI al aan een dergelijk dividend uit te willen keren.

In oktober keerde OCI al 3,55 euro per aandeel uit, waardoor het totale dividend over 2022 uitkomt op 7,05 euro per aandeel.

Op 20 april zal het aandeel ex-dividend noteren.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

4 Posts
Brulboei
1
Het is geen dividend, maar een terugbetaling van kapitaal middels een tweetraps statutenwijziging. Deze vereist goedkeuring van de aandeelhouders waarvoor op 16 Februari een BAVA bijeengeroepen wordt.
Verschil met reguliere dividendbetaling is dat er geen15% bronbelasting over deze betaling geheven wordt en dus bruto= netto uitbetaald wordt.
Dartzeiler
0
Wat een pracht bericht en en pracht beloning voor de aandeelhouder

Koers weer gauw naar de €45,-

Tsjakka....
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.