Galapagos presenteert nieuwe data filgotinib bij colitis ulcerosa

Door ABM Financial News op 27 februari 2023 22:20 | Views: 8.406

Galapagos presenteert nieuwe data filgotinib bij colitis ulcerosa

(ABM FN-Dow Jones) Galapagos zal nieuwe data presenteren op het jaarlijkse congres van de European Crohn's and Colitis Organization (ECCO) dat plaatsvindt van 1 tot en met 4 maart 2023. Dit meldde het farmabedrijf maandagavond.

In een aantal abstracts zullen analyses uit het SELECTION-programma met filgotinib worden gepresenteerd, aldus Galapagos.

"Deze omvatten nieuwe analyses van de langetermijn-uitbreidingsstudie die de veiligheid en werkzaamheid van filgotinib bij CU gedurende bijna vier jaar evalueert", aldus het bedrijf.

Gegevens uit de SELECTIONLTE-studie toonden onder meer aan dat 200 milligram filgotinib tot ongeveer vier jaar symptomatische remissie behield. Het veiligheidsprofiel "was over het algemeen consistent met het veiligheidsprofiel uit eerdere SELECTION-studies, waarbij geen nieuwe veiligheidssignalen zijn waargenomen", aldus het bedrijf.

Galapagos komt ook met een analyse "van het langdurig voordeel van filgotinib bij CU; een analyse die factoren onderzoekt die zijn geassocieerd met partial Mayo Clinic Score (pMCS) over time; en analyses van het effect van filgotinib op bloedarmoede bij CU-patiënten", zei het bedrijf maandag.

Daarnaast zal Galapagos gegevens presenteren van vijf Fase 2/3-onderzoeken en twee langetermijn-uitbreidingsstudies van filgotinib "om meer inzicht te krijgen in het veiligheidsprofiel van filgotinib bij CU en reumatoïde artritis (RA)", aldus het bedrijf.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
Kees1
0
quote:

silverbullet schreef op 28 februari 2023 11:44:

"Pappen en nathouden" strategie voor de aandeelhouder ?
Nee, zeker niet.
Het is een krachtige streep naar de nul.
Drie jaar geleden was de koers EUR 192. Een jaar geleden was de koers EUR 58. Vandaag is het EUR 34.
Rijd eens over de A44 van Den Haag naar Amsterdam. Kijk bij de afrit Leiden naar links. Dan zie je waar het geld van de aandeelhouders blijft.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.