Microtest doet overnamebod op RoodMicrotec

Door ABM Financial News op 13 juni 2023 08:13 | Views: 8.509

Microtest doet overnamebod op RoodMicrotec
Beeld: RoodMicrotec

(ABM FN-Dow Jones) Microtest en RoodMicrotec hebben een akkoord bereikt over de overname van Rood voor een bedrag van 0,35 euro per aandeel in contanten, inclusief dividend. Dit maakten beide partijen dinsdagochtend bekend.

De biedprijs vertegenwoordigt een premie van 35,7 procent ten opzichte van de slotkoers van Rood op 12 juni. In totaal betaalt Microtest 28,9 miljoen euro.

Het bestuur van Rood staat unaniem achter het overnamevoorstel, net als enkele grote aandeelhouders die gezamenlijk 24,8 procent van de aandelen Rood in bezit hebben.

De overname moet in het vierde kwartaal van 2023 worden afgerond. Microtest heeft de financiering voor de overname al op orde.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
€URO-Trader
0
VOOR kennis, de Koers ging al enige tijd omhoog voor het persbericht. Gaarne een onderzoek instellen svp. (Doet men toch niet).
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.