Adyen organiseert beleggersdag

Door ABM Financial News op 5 september 2023 07:51 | Views: 16.676

Adyen organiseert beleggersdag
Beeld: ABM

(ABM FN-Dow Jones) Adyen organiseert op 8 november een beleggersdag. Dit maakte het fintechbedrijf dinsdag voorbeurs bekend. 

Tot nu toe praatte Adyen aandeelhouders slechts twee keer per jaar bij in de vorm van halfjaarcijfers. 

Bij de rapportage van 17 augustus waren beleggers onaangenaam verrast door de behaalde resultaten en de groeivooruitzichten en halveerde koers. Adyen kreeg onder meer het verwijt te weinig te communiceren met beleggers. 

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

7 Posts
Freddy Krueger
1
Tja, dit is niet zomaar, toch enigszins wakker geschrokken, de KW is nog torenhoog maar zo'n fintech bedrijf van het eerste uur heeft wel toekomst hoewel de concurrentie bepaald niet stil zit.
Zou Mabel ook komen;-)
Knor54
0
nee hoor !!! vrienden en intimi waren al gewaarschuwd !! en hebben voor de publicatie gewoon verkocht !
zo gaat dat toch !
Opabuiswater
0
Ik blijf het een mooi aandeel vinden. Eigenzinnigheid en focus op kwaliteit is niks mis mee. Zeker niet als je gewoon winst maakt. Ook al is dat helaas minder als gehoopt.
mercurius-adept
1
OmeKoen
0
Hopelijk organiseren ze de beleggersbijeenkomst eerder dan 8 november. Als ze dat op de bijeenkomst zelf moeten doen, op 8 november dus, wordt het een grote chaos.
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.