GeoJunxion sluit diverse kleine contracten af

Door ABM Financial News op 20 september 2023 08:23 | Views: 1.740

GeoJunxion sluit diverse kleine contracten af
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) GeoJunxion heeft afgelopen zomer meerdere, kleinere contracten afgesloten met een totale waarde van ongeveer 250.000 euro. Dat maakte de kaartenspecialist, het oude AND International Publishers, woensdag voorbeurs bekend.

De belangrijkste opdrachten zijn afkomstig van een wereldwijd opererend technologiebedrijf, als uitbreiding op eerder ondertekende contracten en een succesvol proof-of-concept, aldus het bedrijf. Een naam noemde GeoJunxion niet.

Ook boekt het bedrijf eerste inkomsten uit de zogeheten last-mile-mapping business, in het bijzonder in de sport en outdoor/recreatieve marktsegmenten.

Verder werd de bevestiging ontvangen van de jaarlijkse verlenging van een langdurige onderhoudsovereenkomst met een wereldwijd opererend technologiebedrijf, dat "een solide basis" vormt voor de terugkerende inkomsten van GeoJunxion.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.