Ebusco introduceert energieopslagsysteem

Door ABM Financial News op 6 oktober 2023 07:43 | Views: 9.284

Ebusco introduceert energieopslagsysteem
Beeld: Ebusco

(ABM FN-Dow Jones) Ebusco heeft een energieopslagsysteem aangekondigd, genaamd Energy FLEX. Dit maakte de bussenbouwer vrijdagochtend bekend.

De nieuwe innovatie combineert energieopslag van 184 kWh met een oplaadoplossing, waardoor er geen permanente installatie nodig is om elektrische voertuigen te voorzien van hernieuwbare energie. Door de oplaadsnelheid van 60 KW kunnen meerdere elektrische voertuigen of een bus tegelijkertijd snel opgeladen worden.  

Ebusco doet de Energy FLEX uit de doeken tijdens de Busworld-conferentie in het Belgische Roeselare.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

4 Posts
Hans2021
0
Fantastisch nieuws. Het lek is eindelijk boven !!

FF serieus. Dit zogenaamde bedrijf had nooit en te nimmer door de beursballotagecommissie gemogen. Alle analisten hebben zich laten inpakken door de mooie verhaaltjes van de grootaandeelhouders.
Watchful¤Eye
5
Dit is positief. Ebusco werkt gestaag aan zijn basis voor de toekomst. Elektrische bussen met hoog kwaliteit accu's en monitoring van hun oplaadstatus + het bouwen van oplaadsystemen. In het kader van de energietransitie is dit veelbelovend .. !
jan de vakman
6
Als dit verhaal van Ebusco, geen dode mus zal blijken te zijn, dan kan je ze nu gerust kopen, want dan zal het een schot in de roos zijn, als het enigszins betaalbaar is!!
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.