Na-aanmelding brengt Microtest boven 95 procent RoodMicrotec

Door ABM Financial News op 13 november 2023 08:31 | Views: 3.273

Na-aanmelding brengt Microtest boven 95 procent RoodMicrotec
Beeld: RoodMicrotec

(ABM FN-Dow Jones) Microtest zal na sluiting van de na-aanmeldingsperiode ruim 95 procent van de aandelen RoodMicrotec in handen hebben. Dat maakten de bedrijven maandag bekend.

Eind oktober meldden de partijen al dat Microtest het bod gestand doet nadat 87,2 procent van de aandelen werden aangemeld onder het bod. Aandeelhouders die dat nog niet deden konden van 30 oktober tot 10 november hun stukken alsnog aanmelden onder de biedprijs van 0,35 euro per aandeel. Nu staat de teller op 95,09 procent, ter waarde van 27,48 miljoen euro.

De overdracht van de stukken die achteraf zijn aangemeld wordt op 15 november afgehandeld. Microtest zal nu de uitkoopprocedure voor de resterende aandelen zo snel mogelijk starten en zo snel mogelijk het aandeel van de beurs halen.

Microtest bracht het bod op 13 juni uit. Per aandeel betaalt het 0,35 euro, een premie van bijna 36 procent op de toenmalige koers.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.