Ava Ahold Delhaize keurt alle agendapunten goed

Door ABM Financial News op 10 april 2024 19:07 | Views: 4.393

Ava Ahold Delhaize keurt alle agendapunten goed
Beeld: Ahold Delhaize

(ABM FN-Dow Jones) Aandeelhouders van Ahold Delhaize hebben woensdag tijdens de jaarvergadering van het supermarktbedrijf hun goedkeuring gegeven aan alle agendapunten. Dit meldde Ahold Delhaize woensdag na afloop van de bijeenkomst.

De aandeelhouders gaven onder andere hun goedkeuring aan de jaarrekening van het concern over 2023 en stemden in met het voorgestelde jaardividend over 2023 van 1,10 euro per aandeel. 

Aangezien eind augustus 2023 een interim-dividend werd uitgekeerd van 0,49 euro per gewoon aandeel, resteert een bedrag van 0,61 euro per gewoon aandeel. Dit bedrag is betaalbaar op 25 april 2024.

Aandeelhouders stemden tevens in met de benoeming van Robert Jan van de Kraats en Laura Miller tot de raad van commissarissen. De herbenoeming van Bill McEwan, Helen Weir en Frank van Zanten als leden van de raad van commissarissen werden tevens goedgekeurd.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.