Ebusco ontvangt Franse opdracht

Door ABM Financial News op 19 april 2024 07:58 | Views: 10.308

Ebusco ontvangt Franse opdracht
Beeld: Ebusco

(ABM FN-Dow Jones) Ebusco heeft van het Métropole Rouen Normandie de opdracht gekregen voor de levering van 15 Ebusco 3.0 bussen van 18 meter. Dit meldde de bussenfabrikant uit Deurne vrijdagochtend.

De financiële details van de opdracht werden niet vermeld. De opdracht werd geplaatst via het Franse openbare inkoopcentrum UGAP.

De bussen zullen vanaf 2025 worden ingezet in en rond Rouen, de hoofdstad van de regio Normandië en het departement Seine-Maritime.

Inmiddels zijn er in Rouen al vier Ebusco 2.2 bussen operationeel. Daarnaast is Métropole Rouen Normandie in afwachting van de levering van nog eens 85 Ebusco 3.0 bussen.

Ebusco heeft in 2022 het Renault Cléon terrein in Metropole Rouen gekozen als locatie voor zijn Franse hoofdkantoor en productiefaciliteit.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.