Berenberg verlaagt koersdoel Besi met €20

Door ABM Financial News op 26 april 2024 09:38 | Views: 7.256

Berenberg verlaagt koersdoel Besi met €20
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft vrijdag het koersdoel voor BE Semiconductor Industries verlaagd van 140,00 naar 120,00 euro met een onveranderd Houden advies. Dit bleek uit een rapport van analist Trion Reid.

Volgens de analist was de omzet in het eerste kwartaal conform verwachting, en de marge opnieuw een record. Maar de orders vielen flink tegen, net als de outlook voor het tweede kwartaal.

Reid zei dat hij nog altijd enthousiast is over de kansen die hybrid bonding biedt, "maar vindt het moeilijk om een hogere waardering te rechtvaardigen".

"Een gebrek aan groei in het tweede kwartaal trekt onze taxaties omlaag, wat leidt tot een verlaging van het koersdoel naar 120 euro", aldus Reid.

Maar de meeste beleggers richten zich volgens Berenberg meer op de kansen op lange termijn voor hybrid bonding, "dan op de korte termijn prestaties van de kernactiviteiten".

Het aandeel Besi daalde vrijdag 3,3 procent naar 131,55 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
jan de vakman
2
Voor de meer lange termijn belegger wordt Besi weer een stuk koopwaardiger, temeer daar de topman niet negatief was!!
Doordenker
0
Koers slaat weer door na negatieve adviezen. Volkomen onterecht en vanavond weer in de plus !
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.