Beursblik: Randstad op favorietenlijst ING

Door ABM Financial News op 29 april 2024 14:16 | Views: 4.845

Beursblik: Randstad op favorietenlijst ING
Beeld: Randstad

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft Randstad toegevoegd aan zijn favorietenlijst. Dit bleek maandag uit een analistenrapport van de bank.

De bank gelooft dat het eerste kwartaal van 2024 het dieptepunt was, "dat de trends in uitzendvolumes vroege tekenen van herstel laten zien, dat de vergelijkingen gemakkelijker worden en, zoals Randstad zelf heeft aangegeven, dat er groene scheuten zijn in vroege cyclische segmenten", schreven de analisten.

Toch rekent ING op een meer U-vormig herstel, omdat de prijs-/looninflatie in het tweede kwartaal een lastigere vergelijkingsbasis heeft, "terwijl segmenten in de late cyclus nog steeds een verzwakkende mix laten zien", aldus de bank, die benadrukt dat dit normaal is voor deze fase van de cyclus.

"We benadrukken ons koopadvies omdat we denken dat het nu tijd is om ons te positioneren voor een cyclisch herstel, dat we verwachten in de tweede helft van 2024", aldus ING.

Bovendien zorgt de sterke balans voor aantrekkelijke kapitaalopbrengsten of misschien winstverhogende fusies en overnames of beide, aldus de bank.

Randstad noteerde maandagmiddag 1,6 procent hoger op 47,15 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
Dividend Collector
0
Kruimeldief
0
Voorlopig nog even niet instappen, lijkt mij. Als in september/oktober diverse cijfers/signalen positief genoeg zijn, blijft er in dat geval genoeg ruimte over om nog een leuke rit te kunnen maken.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.