Jaarvergadering Van Lanschot Kempen akkoord met alle punten

Door ABM Financial News op 23 mei 2024 18:03 | Views: 3.650

Jaarvergadering Van Lanschot Kempen akkoord met alle punten
Beeld: Van Lanschot Kempen

(ABM FN-Dow Jones) De jaarvergadering van Van Lanschot Kempen is donderdag akkoord gegaan met alle agendapunten. Dit bleek na afloop van de bijeenkomst van de bank uit Den Bosch.

De aandeelhouders gaven onder meer groen licht voor de jaarrekening 2023 en stemden in met de herbenoeming van Karin Bergstein als lid van de raad van commissarissen. Ook kwam er akkoord voor het beloningsbeleid voor zowel de raad van bestuur als de raad van commissarissen. 

Verder stemden de aandeelhouders in met het voorstel om een dividend in contanten uit te keren van 2,00 euro per gewoon aandeel A.

Daarnaast nam de jaarvergadering kennis van het voornemen van Van Lanschot Kempen om Damla Hendriks te benoemen tot lid van de raad van bestuur, als chief risk officer.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.