zei hij letterlijk pharma en biotech? of ging het meer om, een van de velen aanvallen op obamacare? volgens mij zei hij, dat hij met een betere en goedkopere ging komen. althans, een beter en goedkoper healthcare system.

getting away with murder, was volgens mij meer in de context, van bedrijven die over de grens hun feestje starten.

voor de rest ging het over conflict of interest, de twijfel werd voor mij niet helemaal weggenomen, zowel niet door hem of zijn vertegenwoordiger.

en wat aanvallen op de pers, fake news, phony news etc. dishonest. bla bla bla.

hij kan een punt hebben, maar later waren het weer de inlichtingen diensten, die over hetzelfde onderwerp, ervan langs kregen.

hij komt binnen 90 dagen met een rapport, niet over dit specifieke onderwerp, maar over defense en hacking. goed afwachten dus.

the donald zit er hooguit 8 jaar. dus wat hij ook kapot praat, of om zeep helpt. lijkt me vanuit beleggers perspectief, juist leuk om te kopen te zijner tijd. als hij werkelijk iets naar de grond helpt, kan het zijn dat de nieuwe president juist weer in het zadel gaat proberen te helpen.

overigens zijn de stijgers, die op het eerste gezicht, omhoog geluld worden door meneer trump, misschien uiteindelijk niet zo'n hele goede koop. we zullen zien.