Corbion « Terug naar discussie overzicht

Corbion 2023

743 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 32 33 34 35 36 37 38 » | Laatste
@monkeytail
0
Corbion is rijp voor herstel. Mogelijk pas in 2024, maar nu kopen is geen weggegooid geld.
Horoz1970
0
Horoz1970
1
quote:

Horoz1970 schreef op 13 december 2023 13:38:

Dit jaar geen kerstborrel bij Corbion ;)
De rally overgeslagen dit jaar??
Beetje verlaat, maar wel lekker ;)
voda
0
*Inclusive Capital Partners maant Corbion tot strategische alternatieven

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Grootaandeelhouder Corbion roept op tot actie

Om onderwaardering aan te pakken.

(ABM FN-Dow Jones) Aandeelhouder Jeffrey Ubben heeft een brief geschreven aan bestuursvoorzitter Mathieu Vrijsen van Corbion, waarin hij aanstuurt op het onderzoeken van strategische opties voor het bedrijf, omdat hij grote zorgen heeft. Dit meldde Inclusive Capital Partners, waar Ubben eigenaar van is, donderdag.

Ubben zegt al 2,5 jaar in gesprek te zijn met Corbion over de strategische richting van het bedrijf. De recente koersprestaties van het aandeel Corbion zijn volgens de oprichter van Inclusive "dramatisch", vooral met in het achterhoofd dat de kasstroom dit jaar met circa 15 procent zal groeien. "We hebben geconcludeerd dat Corbion proactief het grote gat in de waardering moet dichten", aldus Ubben in de brief.

Inclusive Capital heeft naar eigen zeggen een belang van 10 procent in Corbion en is daarmee de op één na grootste aandeelhouder van het bedrijf.

Het aandeel Corbion schoot donderdag 8,2 procent omhoog.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
effegenoeg
0
Zat er gister naar te kijken met me zelf af te vragen of ik er in moest stappen.
Helaas niet gedaan.
Geluk gewenst een ieder die volhardend is geweest.
Kester
0
quote:

effegenoeg schreef op 14 december 2023 11:07:

Zat er gister naar te kijken met me zelf af te vragen of ik er in moest stappen.
Helaas niet gedaan.
Geluk gewenst een ieder die volhardend is geweest.
Hier ook een volger die vanaf de zijlijn keek om in te stappen. Mooie sprong vandaag, al is er nog een weg te gaan.
voda
0
Corbion neemt ideeën aandeelhouder Ubben in overweging

Presenteert plannen op 31 januari.

(ABM FN-Dow Jones) Corbion zal de suggesties van Inclusive Capital Partners in overweging nemen, terwijl het bedrijf gericht blijft op het leveren van waarde voor aandeelhouders en stakeholders op de lange termijn. Dat stelde het bedrijf in reactie op een oproep van de grote aandeelhouder om strategische opties te onderzoeken.

Jeffrey Ubben, de eigenaar van Inclusive Capital, meldde donderdag een brief te hebben geschreven aan bestuursvoorzitter Mathieu Vrijsen van Corbion, waarin hij de oproep deed, omdat hij zich zorgen maakt over de strategische richting van het bedrijf.

Ubben, met een belang van 10 procent op één na de grootste aandeelhouder van Corbion, wees op de "dramatische" koersprestatie van het aandeel, die niet zou stroken met de groei van de kasstroom met circa 15 procent dit jaar. "We hebben geconcludeerd dat Corbion proactief het grote gat in de waardering moet dichten", aldus Ubben in de brief.

"De raad van commissarissen en het bestuur van Corbion waarderen een open dialoog met aandeelhouders en verwelkomen hun constructieve input. We blijven contact houden met Inclusive op een manier die consistent is met die benadering", aldus Corbion.

Corbion verwees verder naar de cijfers over het derde kwartaal, waarin een reorganisatieprogramma voor 2024 werd aangekondigd. Er wordt gekeken naar de operationele kosten, het kapitaalprogramma en het werkkapitaal. Daarnaast loopt er een strategische evaluatie naar de positie van Corbion in PLA en ziet het bedrijf sterke groeiperspectieven in Algae Ingredients. Ook blijft Corbion zich richten op biomedische activiteiten met sterke groei en veel waarde.

"We zien er naar uit om onze plannen te presenteren op 31 januari", aldus Corbion.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Joseph185
3
Dit aandeel is met kop en schouders mijn grootste verliespost. In bezit sinds ongeveer 2 jaar. aankoopprijs 40,32. Ik heb ze gewoon laten liggen omdat ik dacht dat er toch wel eens een omslag zou komen en anders is het maar een totall loss en blijven ze als herinnering in het lijstje zodat ik nooit meer dit soort uitstapjes maak.. Als het bestuur de omzet ziet stijgen maar de winst niet dan zul je toch eens goed moeten kijken wat je wel en wat je niet moet doen. Ik hoop dat ze een paar goede strategische beslissingen nemen. Wel triest dat je door een aandeelhouder wakker geschut moet worden.
jadijako
0
kort geleden gekocht rond € 16,840 en met een div. rendement van 3% zie ik het nog wel zitten, en bij daling wat bijkopen,
voda
0
KBC Securities herhaalt advies voor Corbion
Gepubliceerd door Trivano.com op 15 december 2023 om 09:24

KBC Securities heeft de aandelen van Corbion vrijdag opnieuw positief beoordeeld. De analisten van KBC Securities herhaalden het advies opbouwen voor de aandelen van Corbion.

Ook het koersdoel van 26,00 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Corbion met 39% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 18,75 EUR.
[verwijderd]
0
Ik vond het een €14-tje. Heb de upswing dus gemist.
There is allways a second chance.
trikkie
0
bodem ligt rond de 16,50, mocht het daar nog een keer komen zou ik beginnen met kopen en eventueel een staffel naar beneden zodat je het niet mist, maar ben bang na de brief van de grootaandeelhouder dat het niet meer gaat gebeuren.
voda
0
Corbion rondt bouw melkzuurfaciliteit Thailand af
21-dec-2023 07:29

Binnen geplande termijn.

(ABM FN-Dow Jones) Corbion heeft de bouw van een melkzuurfaciliteit in Thailand afgerond. Dit maakte de producent van biologische ingrediënten en biochemicaliën donderdag bekend.

Met de succesvolle installatie van de operationele systemen, kan worden begonnen aan de ingebruikname van de faciliteit. Deze fase, bestaande uit onder meer het functioneel testen van apparatuur, zal in het eerste kwartaal van 2024 worden afgerond. Daarna kan het productieproces worden opgestart.

Corbion vermeldde expliciet dat de bouw binnen de geplande termijn werd afgerond.

Het aandeel Corbion sloot woensdag op 18,97 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
743 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 32 33 34 35 36 37 38 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 19,280
Verschil +0,650 (+3,49%)
Hoog 19,880
Laag 18,990
Volume 214.475
Volume gemiddeld 116.127
Volume gisteren 69.644