Iep Invest (voorheen Punch International) « Terug naar discussie overzicht

28-02-2011 Jaarcijfers 2010

200 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

Adek 2001 schreef op 28 februari 2011 10:49:

Leergeld Willem...
beetje veel leergeld dit jaar.. eerst Tomtom, toen Pharming, toen Punch... misschien toch maar uitkijken naar andere hobby..
[verwijderd]
0
quote:

Adek 2001 schreef op 28 februari 2011 10:58:

Vissen?
ja, met dood geld als aas ..
[verwijderd]
2
kijk zo leren we Nel kennen. Alleen maar promoten en zelf stiekem voor de cijfers uitstappen. Je hebt gelijk hoor maar probeer anderen hier niet op een dwaalspoor te zetten. Jouw overvloed aan info kan de komende tijd ook wel een tandje minder aangezien het uitsluitend eigenbelang is.
[verwijderd]
0
Nel
0
quote:

dappere dodo schreef:

kijk zo leren we Nel kennen. Alleen maar promoten en zelf stiekem voor de cijfers uitstappen. Je hebt gelijk hoor maar probeer anderen hier niet op een dwaalspoor te zetten. Jouw overvloed aan info kan de komende tijd ook wel een tandje minder aangezien het uitsluitend eigenbelang is.
tjonge tjonge ,voor de rest geef ik geen commentaar op jouw reactie
[verwijderd]
0
Vergeten we niet 1 ding met zijn allen ?? Buiten het feit dat Punch nu inderdaad een redelijke overname prooi is geworden ( zeker gezien hun eigen inkoop van aandelen) gaan ze morgen naar de ASCX. Dit zal m.i. ook wel een boost kunnen geven v.w.b. de koers.
Adek 2001
0
Dat ASCX verhaal is leuk maar dan zouden ze nu toch flink moeten kopen en en niet verkopen. Als je in een aandeel blijft i.v.m. overname hoop kun je lang wachten volgens mij, er was een bod van 4.5, dat werd afgeblazen. Waarom? En waarom niet daarna een overnamebod toen het echt goedkoop was rond de 2 euro? Laat je niet gek maken!
Nel
0
benbelegger
0
quote:

NEL schreef op 28 februari 2011 13:06:

wacht wel tot ik morgen het forum weer voor me eigen heb hahahaa.

succes
..en blijf maar gewoon doorgaan met info te geven, spaart ons een boel zoekwerk. Het maakt tegenwoordig toch niets meer of een bedrijf goed of slecht draait: als ze iets minder winst hebben gemaakt dan VERWACHT en ze hebben geen fantastisch OUTLOOK-verhaal dan vliegt de koers meteen naar beneden. Kijk maar naar TT: ik had zo'n koersdaling werkelijk niet verwacht want TT stond er totaal niet slecht voor. Hetzelfde zie je nu bij Punch G, helemaal geen slechte resultaten, maar ze spreken geen verwachtingen uit.
En als je dan niet verliezen wilt, moet je (bijna-) alles een dag vóór de cijfers verkopen of daarna lang wachten op betere tijden. Als dit patroon zich steeds over de hele linie voortzet, dan zie ik aankomen dat over korte tijd weer veel kleine beleggers zullen afhaken en dat dus alleen de grote vissers overblijven. (Want die hebben het geld van de kleine belegger al binnen.)En die handelen meestal met grote bedragen en kleine percentages winst, wat voor een kleine belegger onmogelijk is. En gaan een dag vóór de cijfers er uit. Dus inderdaad, doe als zovelen: koop vandaag goedkoop in en wacht tot een dag vóór de Q1 cijfers en verkoop dan alles....
Adek 2001
0
Vandaag goedkoop inkopen? Nee hoor een dag of 10 voor de Q1. Heb je geld beschikbaar voor andere "pareltjes' Voorlopig gaat er elke dag wel weer wat af vermoedelijk.
Adek 2001
0
Punch Graphix blijft ver onder de verwachtingen

Brussel (tijd) - Punch Graphix, de grafische dochter van Punch International, is er in 2010 in geslaagd om uit de rode cijfers te klimmen, maar de jaarwinst blijft wel ver onder de verwachtingen. Het bedrijf keert geen dividend uit en wil ook geen prognose voor het komende boekjaar geven.

De omzet steeg van 118,4 tot 139,3 miljoen euro. De bedrijfskasstroom (ebitda) ging van 18 naar 31,3 miljoen euro. Dat cijfer ligt licht boven de verwachtingen van SNS Securities, dat uitging van 29 miljoen euro. De bedrijfswinst (ebit) ging van -14,2 naar 14,8 miljoen euro. De nettowinst van 4,6 miljoen euro is dan wel een aanzienlijke verbetering ten opzichte van het verlies van 15,9 miljoen euro over 2009, maar het ligt ver onder de analistenprognose van 9,7 miljoen euro.

Beide divisies van de groep, Digital Printing Solutions en Prepress Solutions, boekten een omzetgroei in 2010 van respectievelijk 13 en 30 procent. Het management stelt wel nog vast dat klanten moeite hebben om de aankoop van nieuwe machines te financieren, wat vooral impact heeft op de verkoop van de duurdere modellen in het gamma van Punch Graphix.

Ondanks de behaalde winst, zal het bedrijf over 2010 geen dividend uitkeren. Net als vorig jaar onthoudt het bedrijf zich ook van vooruitzichten voor het komend boekjaar.

Kim Evenepoel
kim.evenepoel@tijd.be
[verwijderd]
0
komt allemaal goed met punch graphix!
(laat je niet gek maken NEL
gewoon blijven posten op dit forum
ik blijf het volgen.)

succes poil
[verwijderd]
0
Het posten zal pas weer toenemen als de Q1 cijfers in zicht komen. Dan wordt het weer tijd om het aandeel te Pushen.
Nel
0
als je al bekijkt wat men aan orders in jan/feb hebben binnen gehaald en wat wij nog niet eens weten komt de koers op eigen kracht boven de 4 euro.
en als het koop programma begint dan zal PGX een goede ondersteuning zijn
zoals men aangaf dat de klant nog steeds last heeft om met de bank de deals rond tekrijgen is de mnd feb toch aardig gelukt,de xeikon 8000/3500
zin in trek en daar moeten ze het van hebben.

komt goed,rust is terug gekeerd en de koers staat alweer in de +

succes
200 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:35
Koers 5,700
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 5,750
Laag 5,650
Volume 1.180
Volume gemiddeld 1.914
Volume gisteren 1.180