Ordina Beheer « Terug naar discussie overzicht

met ORDINA vrolijk de lente tegemoed

178 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
kammetje
0
quote:

pe26 schreef op 25 maart 2014 23:10:

Facebook stapt in virtual reality

MENLO PARK (AFN) - Facebook neemt het 'virtual reality'-bedrijf Oculus VR voor 2 miljard dollar (circa 1,5 miljard euro) over. Dat maakte het bedrijf achter het populaire sociale netwerk dinsdag bekend.

Facebook betaalt 400 miljoen dollar in contanten en rekent de rest af via de overdracht van ruim 23 miljoen eigen aandelen. Daar kan in totaal nog 300 miljoen dollar in aandelen en contanten bijkomen als bepaalde mijlpalen worden gehaald.

Oculus is onder meer producent van speciale brillen waarmee gamers volledig kunnen opgaan in een spel. Facebook wil de capaciteiten van het bedrijf uitbouwen, zodat de technologie ook kan worden gebruikt op het gebied van communicatie, media en entertainment.

Waar is Ordina in samenwerking met Google nu mee bezig....(Glass)

Nou dan maar eens naar de 2 en hoger!
[verwijderd]
0
pittige opening
flinke bied
kan iemand mij uitleggen wat er met Facebook?Ordina voor link is
Google/Ordina???????????????
[verwijderd]
0
quote:

miss future schreef op 26 maart 2014 09:04:

pittige opening
flinke bied
kan iemand mij uitleggen wat er met Facebook?Ordina voor link is
Google/Ordina???????????????
Ordina organiseert Google Glass innovatiecompetitie
4 maart 2014 Consultancy.nl
Ordina organiseert in maart een innovatiecompetitie gebaseerd op Google Glass technologie. De winnaar van de zogeheten ‘Ordina Glass Contest’ wordt de komende periode door het adviesbureau ondersteund bij de realisatie van het idee.
Google’s nieuwste innovatie – Google Glass – wordt gezien als een mogelijk ‘gamechanger’ voor zowel consumenten als bedrijven. Google Glass is een draagbare computer in de vorm van een bril, waarbij e-mails, muziek, navigatie en overige app handelingen handsfree kunnen worden bediend. De bril wordt bediend met een stem (Google Glass heeft een ver ontwikkelde voice recognition systeem) of via een touchpad aan de zijkant van het toestel.

Zie verder het hele artikel:
www.consultancy.nl/nieuws/7940/ordina...

Ha MF bovenstaand evenement is dus al geweest, maar evenwel nuttig ter info, en antwoord op je vraag. Succes
Guus_Geluk
0
quote:

pe26 schreef op 25 maart 2014 23:10:

Facebook stapt in virtual reality
Inderdaad goed nieuws.
[verwijderd]
0
Miss, ikzelf ben werkzaam in de IT en Google Glass / VR technology is de toekomst.
Denk b.v. aan baliemedewerkers die info op hun bril zien, ziekenhuizen die informatie in hun bril zien tijdens operaties, bankmedewerkers die alle gegevens voor (of aan het eind van) hun neus hebben e.d.
Juist in bovenstaande sectoren is ordina goed vertegenwoordigd en ze zijn de eerste die nu al zo ver zijn met het ontwikkelen van apps en programma's voor deze doelen, Ordina is in de IT wereld nu een frisse vooruitstrevende naam.

Een Google, microsoft, facebook e.d. kopen bedrijven voor kennis, als ordina vooruitstrevende apps zou kunnen ontwikkelen dan zou er opeens ook een overname uit een hele onverwachte? hoek kunnen komen, maar het kan ook een andere IT speler zijn of een uitzender al zou ik dat persoonlijk zonde vinden.
Vooruitstrevendheid moet beloond worden ;)
[verwijderd]
0
Het MDM concept (Mobile device management) en Pushen van App's voor Android, IOS en het windows platform is op dit moment ook een grote markt aan het worden.

Vergeet ook niet dat de halve wereld nog op WIndows XP draait, die vervangen moet gaan worden, overheden hebben dit nog niet gedaan en kunnen sancties krijgen als ze dit niet heel snel gaan doen aangezien de privacy in gevaar komt (XP krijgt geen securityupdates meer vanaf april), bedrijven stappen dan meestal direct over op het SBC concept.

Je logt vanuit huis in en ongeacht je device krijg je applicaties aangeboden en is je device gemanaged.

Kortom de IT heeft +- 5 jaar stilgestaan en nu gaan de ontwikkelingen razendsnel, de IT'ER die daar de meeste ervaring mee heeft zal de meeste opdrachten krijgen.
[verwijderd]
0
Wat er vandaag gebeurd heb ik persoonlijk nog nooit meegemaakt bij dit fonds, al 30 minuten geen handel, normaal zie je altijd wat plukjes bestens verkocht worden door gokkers die verkeerd zitten.

Nu het eindelijk groen is wil niemand verkopen, jammer genoeg ook nog weinig kopers, 1 vonkje en de hele zooi ontploft omhoog :)

.. wel opvallend, de computerhandel is verdwenen, was het een koper of verkoper de afgelopen 2 weken ?
pietje-2005
0
Is veel, hoor, pauzes van bijna een uur tussen orders.
Nu vandaag ook, buiten mooie stijging, toch een relatief erg laag volume.
Stijging algemeen sentiment wordt voorzichtig gevolgd; ik denk vanwege de States met nog mogelijk bepalende cijfers donderdag en vrijdag.
Succes
[verwijderd]
0
Nog paar mooie nieuwsberichten:

Nederland blijft goedkope vestigingsplaats

Nederland is binnen West-Europa het goedkoopste land voor buitenlandse bedrijven om zich te vestigen. Dat stelt consultancybureau KPMG op basis van een woensdag gepubliceerd rapport.

De onderzoekers namen de kosten voor bedrijven in tien landen in Noord-Amerika, Europa en het Verre Oosten onder de loep. Binnen die groep is Mexico veruit het goedkoopste land, vanwege de lage arbeidskosten. Daarna volgen Canada en Nederland, die achtereenvolgens Groot-Brittannië, Frankrijk en Italië achter zich houden. Japan, Australië, de Verenigde Staten en Duitsland zijn de duurste landen voor bedrijven om zich te vestigen.

Nederland is onder meer aantrekkelijk door gunstige fiscale regelingen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling (R&D). De arbeidskosten zijn binnen de onderzochte groep alleen lager in Mexico, Canada en Groot-Brittannië. Verder is het in Nederland relatief goedkoop om een kantoor te huren.

Nederland streefde op de ranglijst die KPMG elke 2 jaar opstelt de Britten nipt voorbij. De grootste vooruitgang boekte Japan. Door de jarenlange lage inflatie en de daling van de yen in de afgelopen tijd ging Japan voor het eerst de VS voorbij op de lijst, die sinds 1999 wordt bijgehouden.

Banken breiden mobiele apps flink uit

Stabiliteit systemen moet beter

Het aantal functionaliteiten in apps voor mobiel bankieren is in een jaar tijd gemiddeld met tweederde gegroeid. De app van ABN Amro heeft de meeste functionaliteiten. ING boekte de grootste vooruitgang. De Rabobank-app wordt het meest gebruikt, maar het minst gewaardeerd. Banken noemen het verbeteren van de stabiliteit van betalingverwerkende systemen en de systemen waarop de apps draaien, als belangrijkste verbeterpunten. Dat blijkt uit een vergelijking van banken-apps door Banken.nl.

Read more: www.computable.nl/artikel/nieuws/mobi...

Hierin is Ordina uitstekend gepositioneerd met zijn mobiele toepassingen! First mobile is de trend zoals CEO zei
Balki
0
TCS, WIPRO, HCL, Infosys, TechMahindra, CapGemini, Atos, Accenture, etc,
wie gaat voor de overname ORDINA, iemand een gok??

drulletje drie
0
quote:

Balki schreef op 26 maart 2014 13:03:

TCS, WIPRO, HCL, Infosys, TechMahindra, CapGemini, Atos, Accenture, etc,
wie gaat voor de overname ORDINA, iemand een gok??

Hoop dat er 3 voor de overname gaan ;)

Lekkere strijd en wij achteroverleunen!
[verwijderd]
0
Pe, weet jij of Ordina subsidie ontvangt voor innovatie ?, ik ben me in AND aan het verdiepen en zie in hun jaarverslag onderstaande:

AND heeft net als in 2012 subsidie (WBSO) van de overheid ontvangen.
In 2013 bedroeg het totaal van deze subsidie €
61.000 (2011: €50.000).
Net als in 2013 zal AND in 2014 opnieuw investeren in onderzoek en ontwikkeling.

De gratis geld pot van de overheid is wel extreem, er is ruim 1 miljard beschikbaar !
www.rvo.nl/subsidies-regelingen/wbso-...
[verwijderd]
0
Top-employer zijn ze al jaren, levert niets op.

En beste pe26, ben je werkzaam bij ORDINA???????
[verwijderd]
0
quote:

dartyharry schreef op 26 maart 2014 14:43:

vanavond gewoon weer in de min, totaal geen volume
Darty, ze zijn op nog minder volume wel eens flink omlaag gegaan, dan hadden ze die dagen in het groen moeten eindigen ;)
[verwijderd]
0
beste bobb

dan heb je de laatste jaren de koers niet gevolgd.
vele van jullie zitten er nog maar net in en denken te weten hoe Ordina draait of gaat draaien.
We zullen zien, voorlopig gebeurd er helemaal niets.
Let maar op: mijn voorspelling word dat ordina zelf een nietszeggend bedrijf gaat overnemen en dat de aandeelhouders weer kunnen betalen.
[verwijderd]
0
Harry,

Ik handel al bijna 20 jaar, mijn eerste handel in ordina was 3-6-2006 op een koers van 17,09 dus valt wel mee ;)

Alle bedrijven hebben fouten gemaakt, degene die niet geleerd hebben zijn voor enkele centen of failliet van de beurs verdwenen.
je hebt wel gelijk dat ik nog nooit zoveel knikkende knieen op de beurs gezien heb zoals de laatste maanden,mensen weer vol met geleend geld in aandelen, lijkt op 1999 / 2000 alleen ging toen alles nog per telefoon.
Marinus-86
0
kalme handel vandaag ik heb nog geen stroopwafel verkocht oh sorry ik zit op het verkeerde draadje
178 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0