Ordina Beheer « Terug naar discussie overzicht

Juno 2015, Overname?

443 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » | Laatste
aex-er
0
quote:

Guus_Geluk schreef op 26 juni 2015 11:02:

"De activiteiten van Ordina in België en Luxemburg presteren goed, aldus het bedrijf".
Nederland komt ook nog wel, het heeft alleen (meer) tijd nodig.

Komt allemaal door de Zembla uitzending zegt Ordina
Guus_Geluk
0
quote:

gerard_ecb schreef op 26 juni 2015 11:24:

Wacht nu eerst even de cijfers af want die gaan in mijn opinie echt tegenvallen en als het dan uitgebodemd is zou je kunnen besluiten om in te stappen.
Er is nu een omzetwaarschuwing gegeven dus eventuele tegenvallende cijfers zijn nu ingeprijsd.
pietje-2005
0
Lunch-pauze en de marketmakers houden het in beweging.
Veel omzet, in ieder geval, totnutoe.
Succes
Guus_Geluk
0
quote:

pietje-2005 schreef op 26 juni 2015 12:04:

Lunch-pauze en de marketmakers houden het in beweging.
Veel omzet, in ieder geval, totnutoe.
Succes
Ik zou eerder zeggen "martelmakers"..
Guus_Geluk
0
Dienstverlener schrapt banen
Ordina kondigt reorganisatie aan
'Investeringen overheid vertraagd door discussies over ICT-projecten'
26-06-2015 08:55 | Door Pim van der Beek | Er is 1 reactie op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink
Ordina
Ict-dienstverlener Ordina kondigt een besparingsprogramma aan dat structureel 6 miljoen euro per jaar moet opleveren. Volgens de directie zijn de maatregelen nodig om het resultaat bij de Nederlandse activiteiten op peil te houden aangezien de omzet in de overheidsmarkt onder druk staat. De bezuinigingen omvatten zowel externe als interne kosten en procesverbeteringen. Ook verdwijnen er banen.

Volgens de dienstverlener hebben berichtgeving en discussies over ict-projecten bij de overheid geleid tot vertraging in besluitvorming met betrekking tot ict-investeringen in Nederland. Daardoor staat de omzet uit opdrachten bij de overheid, een belangrijke markt voor de dienstverlener, onder druk.
Ordina Ceo Stépan Breedveld: 'Het is belangrijk nu in te grijpen en daarmee onze resultaten te ondersteunen. Daarnaast is Ordina in transitie vanwege het feit dat we ons continu willen aanpassen aan veranderende marktomstandigheden. De technologische ontwikkelingen en nieuwe vormen van samenwerking vereisen voortdurend aanpassing in de werkwijze en aanwezige kennis van Ordina. Om up-to-date te blijven, wordt een aantal competenties versneld aangepast aan de nieuwe marktvraag.'
Hij zegt te betreuren dat een aantal medewerkers door de wijzigingen geraakt gaat worden. 'Wij blijven echter investeren in nieuwe kennisgebieden om zo een gezonde toekomst te hebben. In dit kader continueren we ons omscholings- en Young Professionals-programma.'
De activiteiten van Ordina in België en Luxemburg presteren goed en vallen buiten de scope van het besparingsprogramma. Tijdens de publicatie van de halfjaarcijfers zal een nadere toelichting worden gegeven op de aangekondigde plannen.
Ict-dienstverlener Ordina is actief in de Benelux en telt ruim 2900 medewerkers. De belangrijkste markten waarin de dienstverlener actief is, zijn de overheid, financiële sector, industrie en de zorg.

Read more: www.computable.nl/artikel/nieuws/maat...
MG TF
0
quote:

Guus_Geluk schreef op 26 juni 2015 11:21:

[...]

Even wat feiten:

- Vertraging in de besluitvorming voor overheids projecten in Nederland, wat drukt op de omzetontwikkeling.

Als de overheid besluit niet voor Ordina te gaan dan wordt het een pennystock vrees ik. Te afhankelijk van 1 opdrachtgever
Guus_Geluk
0
quote:

MG TF schreef op 26 juni 2015 12:34:

[...]
Als de overheid besluit niet voor Ordina te gaan dan wordt het een pennystock vrees ik. Te afhankelijk van 1 opdrachtgever
Er staat niet dat de overheid niet voor Ordina kiest. Er staat dat er vertraging optreedt in de besluitvorming. Dat is toch echt iets anders.
Verder heeft Ordina meerdere opdrachtgevers. De belangrijkste markten waarin de dienstverlener actief is zijn naast de overheid: de financiële sector, de industrie en de zorg. Verder is Ordina ook actief in Belgie en Luxemburg waar het juist goed gaat. Dus niet zo somber met je pennystock!

En lees ook dit verhaal nog maar eens terug:
www.telegraaf.nl/dft/bedrijven/ordina...
Nel
0
Bernardo
0
quote:

MG TF schreef op 26 juni 2015 12:34:

[...]
Als de overheid besluit niet voor Ordina te gaan dan wordt het een pennystock vrees ik. Te afhankelijk van 1 opdrachtgever
Ja he,wat een lul die Niessen. Kan de toko ook sluiten.
Guus_Geluk
0
quote:

Bernardo schreef op 26 juni 2015 15:18:

[...] Ja he,wat een lul die Niessen. Kan de toko ook sluiten.
Niessen had het onderzoek moeten doorzetten. Maar hij zal nu wel alles naar buiten aan het gooien zijn. En overname? Echt niet, dan was het al lang gebeurd. Ik geloof er niet meer in.
Bernardo
0
Was een cynische opmerking Guus. Ik houd vertrouwen. 3-3 koers 1,39 nu 26-6 koers 1,47. Op de bank krijg je geen 4% in 3-4 maanden :)
[verwijderd]
0
Au! Balen zeg, dit. Gister nog een pluk 1,577 aangeschaft. Toch, smerig aandeel zou ik het niet willen noemen. Dit is vanuit het bedrijf gezien (nog steeds) laveren in zwaar weer, mede ook als gevolg van de Zembla uitzending, en de daarbij helaas bitter noodzakelijke maatregelen. Belangrijk is dat men op tijd bijstuurt, het naar buiten communiceert, en niet stug doormoddert.
En de overheid? Laat me niet lachen, je leest de ene klucht na de andere op ICT gebied, zowel op landelijk als op regionaal nivo. Ze zullen echt nog wel wat expertise kunnen gebruiken, al denkt men het allemaal zelf beter en goedkoper te kunnen doen. Ik ga het een paar dagen aanzien, kijken waar het uitbodemt, en dan bijkopen.
[verwijderd]
0
kunt niet zeggen dat ik niet gewaarschuwd heb.
gewoon plukkies bijkopen, hahaha
vreselijk slecht bedrijf.
hvasd2
0
quote:

dartyharry schreef op 26 juni 2015 15:57:

volume valt nog mee, we staan zo weer op €2, hahahaha
Idd dat volume valt mij ook op .... Stevige handel maar geen stormloop !
443 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0