VEON en Prosus investeren in ShopUp

Door ABM Financial News op 7 september 2021 07:15 | Views: 5.682

VEON en Prosus investeren in ShopUp
Beeld: VEON

(ABM FN-Dow Jones) VEON heeft samen met onder meer Prosus geïnvesteerd in ShopUp, een zakelijk e-commerce-platform voor mkb-ers uit Bangladesh. Dit maakte het telecombedrijf met een notering op het Damrak dinsdag bekend.

Naast VEON Ventures en Prosus Ventures, deden ook de bekende internetinvesteerder en mede-oprichter van PayPal Peter Thiels’ Valar Ventures, Flourish Ventures en Sequoia Capital India mee aan de nieuwe investeringsronde van ShopUp.

ShopUp haalde in totaal 75 miljoen dollar op. Bij een investeringsronde in oktober 2020 deed VEON ook al mee. In totaal haalde ShopUp tot nog toe 110 miljoen dollar aan financiering op.

Het is niet bekend hoeveel VEON en Prosus exact investeerde. Wel is duidelijk dat Valar Ventures van Thiels de investeringsronde leidde.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.