Ajax treft schikking met familie Nouri

Door ABM Financial News op 21 februari 2022 17:11 | Views: 3.739

Ajax treft schikking met familie Nouri
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Ajax heeft een schikking getroffen met de familie van Abdelhak Nouri, die vijf jaar geleden tijdens een oefenwedstrijd van Ajax in Oostenrijk werd getroffen door een hartstilstand.

De club en de familie zijn een schadevergoeding van 7,85 miljoen euro overeengekomen.

Ajax vergoedt daarnaast sinds de zomer van 2017 onder andere de kosten die gemaakt moeten worden voor de verpleging en verzorging van Nouri, en de club zal dit blijven doen.

Met de schikking is de procedure die door de familie Nouri bij de Arbitragecommissie van de KNVB was aangespannen, beëindigd.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

3 Posts
DeWalt
3
De lokale Mercedes dealer in Adam West zal blij zijn.

Alle kosten worden en blijven betaald en de familie krijgt 8mln euro, wat een idiote schikking.
steelfighter72
0
Wowww, dit is een mazzeltje voor Ajax (haar verzekering)!!!, 7.8 milj had deze topper in goede doen al met 2 jaar slarissen verdiend, de verzekeraar is hier heel goed vanaf gekomen. Gefeliciteerd aandeelhouders!!!
Tom111
3
Bizar dat Ajax hiermee akkoord is gegaan. Ze hadden nooit moeten schikken, dan maar naar de rechter. Het is vreselijk sneu voor die jongen en de familie wat er gebeurd is, maar waar gewerkt wordt, vallen spaanders. In zekere zin is dit niks anders dan bedrijfsongeval. Ja er had misschien eerder en sneller gereanimeerd kunnen worden. Maar als Jan met de pet op de fabrieksvloer in elkaar stort met een hartstilstand en men is daar te laat met reanimeren, dan worden er ook geen miljoenen uitbetaald. Amerikaanse toestanden, schandalig, dit moeten we niet willen in Nederland.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.