HAL rondt overname IQIP af

Door ABM Financial News op 14 maart 2023 17:53 | Views: 5.119

HAL rondt overname IQIP af
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) HAL heeft de overname afgerond van IQIP, een verhuurder van funderings- en installatie-apparatuur voor offshore windparken en de olie- en gasindustrie. Dat maakte het investeringsbedrijf dinsdagavond bekend.

De overnamesom werd niet vermeld.

IQIP is wereldwijd actief. Het bedrijf, gevestigd in Sliedrecht, boekte in 2022 een omzet van 102 miljoen euro. Het bedrijf telt ongeveer 300 medewerkers.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

4 Posts
Kruimeldief
1
Vopak is te vroeg al teveel gestegen en dus te duur voor niet zo royale HAL ( denk aan Boskalis).
SBM Offshore hebben ze een belang in en dat is ook bezig (weet lang niet iedereen) met energietransitie op het water met verschillende projecten en uiteraard is SBM wereldwijd bekend in de olie- en gasindustrie.
JK Dutch
1
Wellicht een nieuwe poging voor Fugro, is een behoorlijke stap terug nu tov recente top, komende weken maar eens zien waar HAL zich nu op gaat richten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.