Degroof Petercam verhoogt koersdoel Fagron

Door ABM Financial News op 15 februari 2024 10:44 | Views: 4.313

Degroof Petercam verhoogt koersdoel Fagron
Beeld: Fagron

(ABM FN) Degroof Petercam heeft het koersdoel voor Fagron verhoogd van 21,00 naar 23,00 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek donderdag uit een rapport van analist Frank Claassen.

De resultaten voor het boekjaar 2023 lagen grotendeels in lijn van de verwachting wat betreft omzet en EBITDA, terwijl de vrije kasstroom de verwachtingen zelfs overtrof.

De nieuwe outlook van Fagron voor het boekjaar 2024 van een hoge enkelcijferige autonome omzetgroei is iets beter dan Claassen had verwacht. Hij ziet zodoende ruimte om zijn EBITDA-raming te verhogen.

Het bedrijf blijft vertrouwen hebben in het behalen van zijn doelstellingen op middellange termijn, waaronder een autonome groei van 8 procent.

Fagron heeft volgens Claassen opnieuw de verwachtingen waargemaakt en dit zou het vertrouwen van beleggers verder moeten vergroten.

De autonome omzetgroei in de VS bleef indrukwekkend met ongeveer 25 procent. Maar de regio EMEA bleef wel achter, aldus Claassen.

Op de beurs van Brussel noteerde het aandeel Fagron donderdag 1,8 procent hoger op 17,80 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.