Wolters Kluwer voegt AI-functie toe aan juridische app

Door ABM Financial News op 11 maart 2024 15:03 | Views: 3.061

Wolters Kluwer voegt AI-functie toe aan juridische app
Beeld: Wolters Kluwer

(ABM FN-Dow Jones) Wolters Kluwer heeft een nieuwe, door kunstmatige intelligentie verbeterde functionaliteit toegevoegd aan Legisway, een softwareprogramma voor juridische informatie en contractbeheer. Dat maakte het informatiebedrijf maandag bekend.

Met de nieuwe functionaliteit kunnen contracten sneller worden geëvalueerd. Gebruikers kunnen hun contractuele verplichtingen efficiënter nagaan en de juridische, reputatie- en commerciële risico's voor hun bedrijf beter beheersen, stelde Wolters Kluwer.  

"Het gebruik van de eigen AI van Wolters Kluwer om beter zicht te krijgen op contractvoorwaarden biedt tastbare en directe waarde die direct aansluit op de behoeften van onze klanten", stelde Ken Crutchfield, directeur bij de juridische divisie van het bedrijf in de Verenigde Staten.  

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

3 Posts
jan de vakman
0
Dit moeten die angstige chipbeleggers maar eens goed lezen, als Wolters Kluwer deze techniek in gaat zetten, dan beginnen de AI seinen overtuigend groen te staan!!
Jochie1962
0
Bedrijf na bedrijf meldt dat ze "iets" doen met AI ... net als indertijd toen de bedrijven "iets" gingen doen met eCommerce. Ik hoop dat het dit keer béter (af)loopt.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.