Flow Traders « Terug naar discussie overzicht

Flow Traders - 2023: (op) weg naar Bermuda

7.785 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 ... 386 387 388 389 390 » | Laatste
beleggertje2020
4
quote:

am1993 schreef op 23 juni 2023 10:22:

Heeft iemand onlangs nog ergens op een forum nog iets gelezen van B2020? Hij lijkt van de aardbodem verdwenen. In een van zijn laatste berichten meldde hij, dat hij fors in Signify zat, maar dat blijkt dus ook geen succes. Zou hij gestopt zijn met beleggen na dit jaar toch wel aanzienlijke verliezen te hebben geleden en "de buit" bij AMG te zijn misgelopen. Hoop in ieder geval dat hem niets ergs is overkomen.
Ik hoor graag. AM1993.
Ja AM1993 ! Ik leef nog hoor ! Zit wel helemaal kei-vol in FLOW sinds zeer recent ( 25K stuks nu ! ) . Mijn GAK in FLOW is gedaald naar 21,40 . Maar ik ga nu volledig voor het dividend in FLOW ! T.g.v van vnl dalingen in FLOW sta ik nu voor dit jaar wel effe 24K euro onder water . 2020/2021/2022 had ik in totaal 90K euro geplust . Dus al met al sta ik sinds ik begonnen ben in 2020 nog met 90K -24K= 66K Euro in de plus over 3,5 jaar beleggen gerekend. Geen vetpot dus ! Pffft !
Maar ik blijf nu volhouden met FLOW . Groot vertrouwen in dit bedrijf FLOW ! Virtu doet het ook zeer zeker niet beter ! De markt zit effe flink tegen , maar het kan heel erg snel nog veranderen dit jaar. Ik geloof Simply Wallstreet wel m.b.t een fair value voor FLOW op ca 27,50 zoals het er nu voorstaat ondanks dat de markt voor FLOW en virtu nu effe tegenzit . Ik verwacht dat de beurs dit jaar of begin volgend jaar nog harde klappen gaat krijgen t.g.v renteverhogingen die reeds al zijn ingevoerd . Ook daar is men vast nog niet uitgespeeld met verhogingen . Het enigste waar ik spijt van heb is dat ik niet simpelwel nog effe in AMG was blijven zitten ! Maar denk dat AMG ook niet veel verder meer komt dan ca 47 a 50 Euro ! Dit terwijl ik denk dat FLOW over een paar jaar best wel es op > 40 euro kan staan ( is een fintech bedrijf geworden met mooie dividend-rendementen) . FLOW is m.i onterrecht zeer zwaar ondergewaardeerd nu . Realiseer me best dat FLOW ook nog kan zakken naar 18 als de beurzen in deze vakantieperiode nog effe rustig blijven ! Echter er zijn teveel dingen die nu spelen in deze wereld dat ik evengoed zeer binnenkort al de heftige boot omhoog met FLOW dan ga missen als ik nu alweer uit zou stappen. Blijf nu volhouden in FLOW , ook al daalt de koers dagelijks. IK ga ook maar 1 keer /dag posten op dit FLOW-forum . Dat heb ik beloofd aan IEX ( ze hadden me wel geblokkeerd gehad voor een hele poos ) . Prettig weekend allen en hoop toch dat eens het succes met FLOW in bezit vette vruchten gaat afwerpen ! Ik weet dat ik in principe zelfs genoeg heb aan 60K euro netto/jaar om leuk te leven . Nou dan zou FLOW onderhand 12 euro moeten gaan worden ! Dat zie ik niet gebeuren . Het blijft niet eeuwig rustig op de beurzen . Rare tijden nu , alleen wil men dat nog niet inzien ! Denk trouwens ook dat beleggers meer gaan kijken naar de vooruitzichten kwa winst in het laatste kwartaal van 2023 en 2024 . Iedereen weet van de al hogere rentes he , terwijl toekomstige verhogingen in rentes nog niet eens ingecalculeerd zijn.
lanciared
1
Om even iets te posten, en om U een iet of wat een weing steun te geven, nu, voor het aankomende weekend al : Ik zie beslist Flow nog wel terug binnen een bepaalde tijd terug op 25 / 27,5 euro noteren.
Wanneer ? Weet ik niet.
Alleen blijft de vraag, Moet je je geld nu hierin stoppen ? Waren er geen andere alternatieven, die meer koerspotentieel konden bieden ?
Beleggen is steeds een afweging maken, en steeds ook te kijken naar mogelijke, andere betere kanshebbers.
Zie Flow wel terug eens stijgen, ( naar een koers, waar je winst kan realiseren ) maar voor mij zou het zeker geen 1e keus zijn.
Maar kunnen dus inderdaad mogelijk kansrijk zijn.
Lauwie81
2
quote:

beleggertje2020 schreef op 23 juni 2023 19:25:

[...]
. IK ga ook maar 1 keer /dag posten op dit FLOW-forum . Dat heb ik beloofd aan IEX ( ze hadden me wel geblokkeerd gehad voor een hele poos ) .
Welkom terug! Dit gaat denk ik zorgen voor een stuk minder irritatie.
LL
0
quote:

Lauwie81 schreef op 24 juni 2023 07:45:

[...]

Welkom terug! Dit gaat denk ik zorgen voor een stuk minder irritatie.
Eerst zien dan geloven ;). In het verleden werd er ook van alles beloofd.
Geldput
0
Nuchtere Kijk Op
1
Nog maar wat linkjes van de afgelopen dagen die direct/indirect info verschaffen i.z. die laatste fintech ophef en brief.
Nederland zou dit soort vooruitstrevende Fin Tech bedrijven juist moeten koesteren.
Een kleine groep incrowd weet best wel, dat er 100 % zeker Central bank digital currencies (CBDC'S) aankomen.

De plannen liggen allemaal allang vast. Laat juist dit soort onderstaande bedrijven in NL OP TIJD de kennis en infrastructuur verder uitbouwen, voordat ook dit straks voornamelijk in buitenlandse handen terechtkomt.

Zie bovenste 2 linkjes. Narratief onderzoek of feit ;-)

www.security.nl/posting/798522/Europe... (lees ook de leuke/aparte commentaren onderin deze link)

open.overheid.nl/documenten/d86faa13-...

www.deondernemer.nl/innovatie/fintech...
www.deondernemer.nl/actueel/banken/ve...
mtsprout.nl/groei/ali-niknam-bunq-lessen
www.quotenet.nl/zakelijk/a44276867/al...
www.deondernemer.nl/actueel/banken/ve...
www.dutchitchannel.nl/news/378296/na-...
www.dutchitchannel.nl/news/378510/ope...

www.flowtraders.com/news-media/empowe...
www.flowtraders.com/sites/flowtraders...

www.cm.com/blog/next-steps-generative...
Nuchtere Kijk Op
1
Het meest recente ECB Linkje.

Toespraak door Fabio Panetta, lid van de Directie van de ECB, tijdens een panel over de toekomst van crypto op de 22e BIS Jaarconferentie, 23 juni 2023 Bazel

Verloren paradijs? Hoe crypto zijn beloften niet waarmaakte en wat eraan te doen?

Hun oplossing is CDBC en niets anders? ;-)

www.ecb.europa.eu/press/key/date/2023...
Cato de jongere
2
Met de onrust in Rusland en de al flink lager staande futures kan aankomende week wellicht het kwartaal van Flow Traders nog redden.

Ik verwacht een flinke downturn aankomende week.
Putschrijvert
0
Fox WIld
0
Laatste nieuws van BBC world is dat de Wagner groep hun opmars richting Moskou stopt.

Kan dus ook dit weekend met een sisser aflopen en dat zou voor die enkele lezer dan weer een tegenvaller zijn...
Geldput
0
quote:

Fox WIld schreef op 24 juni 2023 19:29:

Laatste nieuws van BBC world is dat de Wagner groep hun opmars richting Moskou stopt.

Kan dus ook dit weekend met een sisser aflopen en dat zou voor die enkele lezer dan weer een tegenvaller zijn...
Jammer dat het met een sisser afloopt. Had graag chaos gezien in Rusland
Oradur
5
quote:

Geldput schreef op 24 juni 2023 20:01:

[...]

Jammer dat het met een sisser afloopt. Had graag chaos gezien in Rusland
be careful what you wish for
Calendar
0
quote:

beleggertje2020 schreef op 23 juni 2023 19:25:

[...]
IK ga ook maar 1 keer /dag posten op dit FLOW-forum . Dat heb ik beloofd aan IEX ( ze hadden me wel geblokkeerd gehad voor een hele poos )
Wat een daadkracht van IEX. En wij maar denken dat je op vakantie was. ;-)
Dividend Collector
5
quote:

Oradur schreef op 24 juni 2023 22:20:

[...]

be careful what you wish for
Ik heb altijd een beetje medelijden met mensen die smachten naar onrust in de wereld zodat zij daar geld aan kunnen verdienen.
LL
1
quote:

Oradur schreef op 24 juni 2023 22:20:

[...]

be careful what you wish for
Met een beetje pech komt er een ultra nationalist voor in de plaats :(.
beleggertje2020
0
Er komen toch minder goede tijden aan met mogelijk zelfs giga-veel beurshandel tot gevolg . Mocht dat niet zo zijn en Flow op Q1 dus 79 cent/share heeft verdiend en de komende 3 kwartalen dit jaar in totaal nog ca 20 cent/share per kwartaal verdiend , dan komen we in zeer rustige beurzen voor de overige 3 kwartalen met Q1 opgeteld aan 1,40/share winst voor FLOW over 2023 ! ( in het meest ongunstigste geval dus) . Maar dan is een KW van ca 15 wel gerechtvaardigd vanwege onrustigere beurzen in de nabije toekomst . . 15x 1,40 = 21 Euro ! Als men dus verwacht dat de beurzen sloom blijven met weinig handel is m.i 21 Euro koers FLOW op z'n allerminst gerechtvaardigd lijkt mij ! Maar goed het kan ook nog effe naar 18 gaan misschien , maar dan is het zo erg onterrecht dat FLOW daarna mogelijk bij ietwat onrustigere beurzen al heel flink omhoog kan vliegen ! Ook de problemen in Rusland en Oekraine zijn nog niet voorbij alsook de problemen in China niet met vooral ook hun Evergrande ! Ik zie de komende tijd nog grote problemen voor de financiele markten ! En tja iedereen weet wat er gebeurd als daar toch nog totaal onverwachts grote problemen opdoemen
Joost_K
5
Ik kan het fout hebben maar bij economische malaise verwacht ik juist een outflow uit de beurshandel en een lager volume.
devil80
4
quote:

beleggertje2020 schreef op 25 juni 2023 18:55:

Er komen toch minder goede tijden aan met mogelijk zelfs giga-veel beurshandel tot gevolg . Mocht dat niet zo zijn en Flow op Q1 dus 79 cent/share heeft verdiend en de komende 3 kwartalen dit jaar in totaal nog ca 20 cent/share per kwartaal verdiend , dan komen we in zeer rustige beurzen voor de overige 3 kwartalen met Q1 opgeteld aan 1,40/share winst voor FLOW over 2023 ! ( in het meest ongunstigste geval dus) . Maar dan is een KW van ca 15 wel gerechtvaardigd vanwege onrustigere beurzen in de nabije toekomst . . 15x 1,40 = 21 Euro ! Als men dus verwacht dat de beurzen sloom blijven met weinig handel is m.i 21 Euro koers FLOW op z'n allerminst gerechtvaardigd lijkt mij ! Maar goed het kan ook nog effe naar 18 gaan misschien , maar dan is het zo erg onterrecht dat FLOW daarna mogelijk bij ietwat onrustigere beurzen al heel flink omhoog kan vliegen ! Ook de problemen in Rusland en Oekraine zijn nog niet voorbij alsook de problemen in China niet met vooral ook hun Evergrande ! Ik zie de komende tijd nog grote problemen voor de financiele markten ! En tja iedereen weet wat er gebeurd als daar toch nog totaal onverwachts grote problemen opdoemen
Flow heeft geen 79 cent verdient in Q1, maar 64 cent.
Lees eens verder dan pagina 1 en headlines.
anoniemus
2
Ik denk dat al die oorlogsellende niet zo veel invloed op onze beurs heeft als de FED en de ECB. Gelukkig want ik zou niet graag hebben dat mijn aandelen van FT afhankelijk zijn van ellende.
Sjoerd123
0
@AM1993: ben benieuwd naar de reden voor geschreven call's 18 september te schrijven? Hoe kijk je tegen het risico aan, dat je als schrijver hebt, dat je de aandelen moet gaan leveren? Zeker als je op een koers van 18 hebt geschreven? ik heb om deze reden juist op niveau 22 geschreven, aangezien ik verwacht dat Flow daar voorlopig niet aankomt. Ben benieuwd naar je visie hierop. Bvd.
7.785 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 ... 386 387 388 389 390 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 apr 2024 12:22
Koers 19,710
Verschil -0,110 (-0,55%)
Hoog 19,900
Laag 19,710
Volume 42.015
Volume gemiddeld 227.822
Volume gisteren 253.619