Wereldhave « Terug naar discussie overzicht

Wereldhave 2023, doorpakken en doorleven

664 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 30 31 32 33 34 » | Laatste
HCohen
0
Big Bazar krijgt van rechter tijd om orde op zaken te stellen
www.vastgoedmarkt.nl/185399/big-bazar...
RedactieGepubliceerd: 25 aug. 2023

Big Bazar krijgt van rechter tijd om orde op zaken te stellen
Big Bazar krijgt van de rechter in Leeuwarden tijd om afspraken te maken met schuldeisers en te reorganiseren. Daarvoor is een speciale afkoelingsperiode afgekondigd. Door de bescherming komen alle recent door schuldeisers ingediende faillissementsaanvragen voor de koopjesketen tijdelijk in de wacht te staan,

Volgens de advocaat van Big Bazar, Oscar van Oorschot van DBE advocaten, maakt de keten gebruik van de zogeheten Whoa-procedure. Sinds 2021 hebben ondernemingen namelijk een extra mogelijkheid om een bankroet te voorkomen. De Whoa-procedure is bedoeld voor levensvatbare bedrijven die gezonde activiteiten hebben maar vanwege een zware schuldenlast toch dreigen om te vallen, bij het doorvoeren van een reorganisatie.
Van Oorschot zegt dat Big Bazar komende tijd alle schuldeisers zal verzamelen en zal proberen om met hen tot een akkoord te komen. Hoe lang Big Bazar hiervoor precies de tijd krijgt van de rechter, is nog niet duidelijk. Daarover vindt op 7 september nog een zitting plaats. Big Bazar heeft gevraagd om een periode van vier maanden.

De keten heeft het de laatste tijd moeilijk. Steeds meer partijen klaagden dat de onderneming rekeningen niet meer betaalde. Big Bazar weet de eigen uitdagingen onder meer aan de fikse prijsstijgingen in de winkelstraat, waardoor klanten minder zijn gaan uitgeven bij de keten. Meerdere huurbazen waren al naar de rechter gestapt vanwege huurachterstanden. Ook begonnen leveranciers zenuwachtig te worden.

Maar Big Bazar-topman Heerke Kooistra benadrukte deze week dat dit alles niet het einde van Big Bazar hoeft te betekenen. Zijn bedrijf zou wellicht langer nodig hebben om alle rekeningen te voldoen. 'Maar dat we het niet kunnen betalen is niet waar.' Eerder zei Kooistra al dat hij twintig verlieslatende winkels wil sluiten en voor nog eens twintig winkels huurverlagingen wil. Dat zou nodig zijn om de keten met in totaal 120 filialen en 1400 medewerkers "gezond te houden".
HCohen
0
Inflatie in augustus 3,0 procent bij snelle raming
31-8-2023 06:30
www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/35/infla...

© ANP / Julie HrudovaBij de snelle raming was de inflatie in augustus 3,0 procent, meldt het CBS. Deze snelle raming is berekend op basis van nog onvolledige brongegevens. In juli waren consumentengoederen en -diensten 4,6 procent duurder dan een jaar eerder. Op 12 september worden de reguliere cijfers van de consumentenprijsindex (CPI) gepubliceerd.Een inflatie van 3,0 procent in augustus 2023 betekent dat de prijzen van consumentenproducten 3,0 procent hoger zijn dan in augustus 2022. De inflatie van 3,0 procent in augustus komt dus niet bovenop de inflatie van 4,6 procent in juli.
---------------------------------

Detailhandel zet 5 procent meer om in juli
31-8-2023 06:30
www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/35/detai...

© CBS / Nikki van Toorn
De detailhandel heeft in juli 5,0 procent meer omgezet dan in juli 2022, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,8 procent lager. De omzet van de foodsector groeide met 6,8 procent en de omzet van de non-foodsector met 3,0 procent. Online is 2,5 procent meer omgezet dan een jaar eerder.
De omzetcijfers zijn gecorrigeerd voor de samenstelling van koopdagen in juli. Op sommige dagen van de week wordt meer verkocht dan op andere dagen. Zonder deze correctie was de omzet van de detailhandel 3,7 procent hoger dan in juli 2022.
HCohen
0
HCohen
0
Opening eat&meet plein Eggert startschot voor feestelijk weekend
Nieuws 22 minuten geleden
regiopurmerend.nl/2023/09/08/horecapl...

PURMEREND - Vanochtend werd het nieuwe eat&meet plein in het Eggert Center feestelijk officieel geopend door wethouder Pascal Verkroost van gemeente Purmerend en Director Operations Kim de Munnik van Wereldhave, de eigenaar van het Eggert Center. Om de opening luister bij te zetten is het dit hele weekend nog feest op het plein, met gezellige muziek, waarbij alle ondernemers rond het plein een duit in het zakje doen met allerlei lekkers.

Het Eggert Center is de afgelopen periode op verschillende plekken vernieuwd. Met het eat&meet plein is een gezellig horeca- en speelplein toegevoegd waar het publiek elkaar kan ontmoeten, al dan niet met een consumptie, en waar kinderen lekker kunnen spelen.

Op vrijdagavond wordt de toon gezet met vrolijke muziek van een DJ. Deze krijgt gezelschap van een live saxofonist. Op zaterdag speelt op het plein vanaf 12.00 uur een pianist van de wereldberoemde Crazy Piano’s. Ook Chase van Paw Patrol komt langs om te spelen bij het speelplein en de kinderen te vermaken. Dezelfde pianist is er ook op zondag weer vanaf 12.00 uur. Ondertussen valt er te genieten bij de food & drink standjes van de ondernemers Brasserie Moccano, Vishandel Schilder, Doppio Espresso en Bagels & Beans.
voda
2
ODDO BHF verhoogt koersdoel Wereldhave
Gepubliceerd door Trivano.com op 11 september 2023 om 08:15

ODDO BHF heeft de aandelen van Wereldhave maandag opnieuw positief beoordeeld. De analisten van ODDO BHF herhaalden het advies market outperform voor de aandelen van Wereldhave.

Het koersdoel werd verhoogd van 17,00 naar 19,00 EUR. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Wereldhave met 22% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 15,59 EUR. Daarmee is ODDO BHF heel wat positiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Wereldhave met 1% ziet dalen tot 15,50 EUR.
HCohen
0
HCohen
3
quote:

Bobby schreef op 14 september 2023 09:39:

Heeft Wereldhave BCC in de portefeuille?
Net alle sites van de WH-centra(overzicht winkels) bekeken (en een crosscheck gedaan met site BBC.nl) en daar kom ik BBC niet tegen.
www.wereldhave.com/portfolio-strategy...
www.bcc.nl/winkels
HCohen
0
Weer drie ‘nieuwe gezichten’ in de uitgebreide Koperwiek
www.ad.nl/capelle-aan-den-ijssel/weer...
www.wereldhave.com/portfolio-strategy...

De Koperwiek in Capelle aan den IJssel krijgt er drie nieuwe gezichten bij. Starbucks en Bagels & Beans meldden zich twee maanden geleden al als nieuwkomers in het winkelcentrum. Nu zijn het de lingeriezaak Livera, Jamin en het Asian Fusion-restaurant die hun komst aankondigen. Ze worden voor het eind van het jaar verwacht.

Sander Sonnemans 13-09-23,
Het gedateerde winkelcentrum ondergaat momenteel een metamorfose. De boel wordt niet alleen opgeknapt, maar krijgt er ook nog een flink stuk bij. Het grootste gedeelte van de nieuwbouw in de Koperwiek is bestemd voor het zogenaamde Eat&Meet horecaplein.

De metro stopt straks midden in dit gloednieuwe winkelcentrum: ‘Dat maakt project extra speciaal’
‘Het binnen- en buitenterras van Eat&Meet biedt een fraaie ambiance om te genieten van de culinaire Aziatische ontdekkingsreis, zowel tijdens warme zomeravonden als knusse winterdagen’, belooft eigenaar en ontwikkelaar Wereldhave. De filialen van de landelijke ketens Starbucks en Bagels & Beans vestigen zich eveneens aan het horecaplein.

Andere stek
De Action-winkel en damesmodezaak Brandstore zitten al in de Koperwiek, maar verhuizen naar een andere stek. De Action gaat van de eerste verdieping naar een modern winkelpand in het nieuwbouwgedeelte en de Brandstore verkast naar een groter pand. Verder verhuist Vos India Meubelen naar de buitenzijde aan de Rivierweg en neemt Alpin Juweliers de plek in van juwelier Ben de Ridder.

De nieuwbouw - met een winkeloppervlak van 2500 vierkante meter - krijgt aan de kant van de centrumpassage richting het Stadsplein een nieuwe en moderne entree. De toegang tot het metrostation wordt bovendien in de Koperwiek geïntegreerd. De metro stopt straks midden in dit gloednieuwe winkelcentrum. ‘Dat maakt het project extra speciaal’, zei een woordvoerder van eigenaar Wereldhave eerder al.
HCohen
0
Allereerste AH XL is weer helemaal bij de tijd
19 sep. 2023
www.distrifood.nl/169830/fotos-allere...
www.wereldhave.com/portfolio-strategy...

ARNHEM - De AH XL in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem heropende vanmorgen na een wekenlange verbouwing. Daarmee is de allereerste vestiging van het format voor grote vestigingen van de marktleider weer helemaal bij de tijd.

Volgens AH-directeur Marit van Egmond was de heropening van de allereerste AH XL een historisch moment. 'Het is voor het eerst dat op hetzelfde moment Albert Heijn, Etos en Gall & Gall heropenen', zei ze kort nadat de luiken omhoog waren gegaan en de winkel volstroomde met klanten. De supermarkt had op 29 augustus de deuren gesloten en is compleet verbouwd. Gall & Gall zit nu niet langer tegenover de XL-supermarkt, maar ernaast. De Etos-vestiging is verplaatst en voorzien van extra assortiment.

Allereerste AH XL-vestiging opende in 2002
De allereerste AH XL-vestiging opende in 2002 de deuren in een pand waar eerder hypermarktformules Trefcenter en Maxis gevestigd waren. De opening vanmorgen gebeurde door twee werknemers van de Albert Heijn die toen al op deze locatie werkten. Het vestigingspunt kwam in handen van Albert Heijn nadat Schuitema Maxis-eigenaar Hermans Groep overnam. Het bedrijf achter de C1000-formule had zelf geen invulling voor de grootste vestigingspunten. Winkelcentrum Kronenburg is eigendom van de beursgenoteerde vastgoedbelegger Wereldhave.

Supermarkt zet vrijwel volledig in op zelfscanning
Toen de allereerste AH XL in 2002 open ging waren er nog 30 kassa's. Daar zijn er nu nog twee van over. Albert Heijn maakt ruim baan voor zelfscanning. Door de complete verbouwing, ook de vloer en het plafond zijn onder handen genomen, oogt de winkel weer helemaal modern. Klanten komen binnen bij het Bakery Café en de bloemenafdeling. Eenmaal door de poortjes zijn de meeste moderne formule-elementen van AH XL terug te vinden.

Etos is groter en voorzien van extra assortiment
Drogisterijzuster Etos zat eerder elders in het winkelcentrum, maar zit nu ook bij de AH XL. Bovendien heeft de winkel nu 50 vierkante meter meer ruimte dan voorheen. Aan de achterkant is de Etos, net als Gall & Gall, verbonden met de allereerste AH XL. Etos maakt onder meer nu ruimte voor wat het curly girl-assortiment wordt genoemd. Ook zijn merken als Vitakruid en CeraVe toegevoegd. Dat laatste merk is via influencers komen overwaaien uit de Verenigde Staten en wint in Nederland volgens de Etos-mensen snel aan populariteit.

Gall & Gall werkt aan vernieuwing van de formule
Slijterijformule Gall & Gall toont in Arnhem voorzichtig de eerste elementen van de volledig vernieuwde formule die volgende maand in première gaat. De winkel naast de AH XL heeft onder meer een nieuwe opzet van de cadeautafels. De slijterij heeft verder het nodige regionale assortiment, waaronder bier dat gesteund wordt door de lokale voetbalheld Theo Janssen.
DeZwarteRidder
0
Verdere vertraging voor Utrechtse Galaxy Tower dreigt, ontwikkelaar staat op omvallen

De ontwikkelaar van de Galaxy Tower in het Utrechtse stationsgebied zit in grote financiële problemen. Een faillissement dreigt, met verdere vertraging van de bouw van de 92 meter hoge hotel- en woontoren tot gevolg. Wordt de toren ooit nog afgebouwd?
Richard Hoving 26-09-23, 18:00

De bouw van de prestigieuze toren aan het Jaarbeursplein ligt sinds begin dit jaar stil door een hoogoplopend conflict tussen projectontwikkelaar De Lelie Vastgoed en bouwer Ballast Nedam. De twee geven elkaar de schuld van de vertraging van de bouw en claimen over en weer miljoenen. De bouw van de toren, die in juli 2018 begon, had in de zomer van 2021 klaar moeten zijn.
Lees ook

Bouw van prestigieuze miljoenentoren in hartje Utrecht ligt al maanden stil: dit is er aan de hand

Uit een beschikking van de rechtbank in Utrecht waarover Het Financieele Dagblad bericht, blijkt dat de ontwikkelaar op omvallen staat. De schuldenlast van De Lelie Vastgoed is opgelopen tot bijna 70 miljoen euro. Ballast Nedam is met 41 miljoen euro de grootste schuldeiser.

Om betaling af te dwingen, ontruimde Ballast Nedam in februari de bouwplaats en sloot deze af. Het bouwhek gaat pas weer van het slot als De Lelie Vastgoed alle bouwkosten, inclusief de vertragingskosten, heeft betaald. Over de vraag wie schuld heeft aan de vertraging, loopt een uitgebreide procedure bij de rechtbank (bodemprocedure).
317 appartementen

De Lelie Vastgoed gaat niet alleen gebukt onder de claim van Ballast Nedam. De projectontwikkelaar krijgt ook geen geld meer binnen van het pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer. Het pensioenfonds voor conducteurs en machinisten is de koper van de 317 huurappartementen in de toren en maakt in termijnen geld over aan de ontwikkelaar voor de bouw. Ballast Nedam heeft beslag gelegd op 26 miljoen euro aan termijnbetalingen.

Dat iedereen zijn plicht doet, is wel van belang. Niemand moet zijn kont tegen de krib gooien
Giovanni van Eijl , De Lelie Vastgoed

De rechtbank heeft onlangs op verzoek van De Lelie Vastgoed een zogenoemde herstructureringsdeskundige aangewezen. Deze deskundige moet onderzoeken of de schuldeisers een korting accepteren op het geld dat ze nog tegoed hebben of dat zij op een later moment worden betaald. Zodoende hoopt de projectontwikkelaar een faillissement te voorkomen en de bouw van de Galaxy Tower met een nieuwe aannemer te kunnen hervatten.
‘Alles sal reg kom’

Volgens commissaris Giovanni van Eijl van De Lelie Vastgoed, dat is verbonden aan zijn hotelketen Amrâth – heeft de aangestelde deskundige de eerste gesprekken gevoerd. Van Eijl zegt dat met ‘een beetje goede wil van iedereen’ de bouw op termijn kan worden hervat. Aan een datum waarop de bouwplaats weer opengaat, waagt hij zich evenwel niet. ,,In Zuid-Afrika zeggen ze: ‘alles sal reg kom as ons almal ons plig doen.’ Dat laatste, dat iedereen zijn plicht doet, is wel van belang. Niemand moet zijn kont tegen de krib gooien.’’

Een woordvoerder van Ballast Nedam bevestigt dat er met de aangestelde deskundige is gesproken. ,,Wij werken volledig mee aan een oplossing voor dit probleem. Wij overleggen liever dan dat we procederen.’’

Pensioenfonds Rail & OV betreurt de vertraging van het project Galaxy en het geschil dat tussen De Lelie Vastgoed en de aannemers is ontstaan, laat een woordvoerder weten. ,,Als afnemer van de woningen in het project heeft Rail & OV hier geen verantwoordelijkheid in, maar we monitoren de situatie.’’

Het pensioenfonds is volgens de woordvoerder niet van plan zich terug te trekken uit het bouwproject. ,,Het gaat om een project op een uitstekende locatie, dat goed past binnen onze beleggingsportefeuille.’’
HCohen
0
Detailhandel zet bijna 6 procent meer om in augustus
29-9-2023 06:30
www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/39/detai...

Dit zijn de nieuwste cijfers over dit onderwerp. Bekijk eerdere cijfers.
Vrouw doet boodschappen in een supermarkt met een boodschappenkar
De detailhandel heeft in augustus 5,9 procent meer omgezet dan in augustus 2022, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,1 procent lager. De omzet van de foodsector groeide met 6,3 procent en de omzet van de non-foodsector met 4,3 procent. Online is 3,6 procent meer omgezet dan een jaar eerder.
De omzetcijfers zijn gecorrigeerd voor de samenstelling van koopdagen in augustus. Op sommige dagen van de week wordt meer verkocht dan op andere dagen. Zonder deze correctie was de omzet van de detailhandel 6,8 procent hoger dan in augustus 2022.
----------------------------------------------------------------------

Inflatie in september 0,2 procent bij snelle raming
29-9-2023 06:30
www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/39/infla...

© ANP / Andy Smulders
Bij de snelle raming was de inflatie in september 0,2 procent, meldt het CBS. Deze snelle raming is berekend op basis van nog onvolledige brongegevens. In augustus waren consumentengoederen en -diensten 3,0 procent duurder dan een jaar eerder. De inflatie wordt elke maand gemeten als de ontwikkeling van de consumentenprijsindex (CPI) ten opzichte van dezelfde maand in het voorgaande jaar.
De CPI geeft daarnaast ook inzicht in de prijsontwikkeling ten opzichte van een maand eerder. Volgens de snelle raming daalden de prijzen voor consumenten in september 2023 met 0,4 procent ten opzichte van augustus 2023. De reguliere cijfers van de CPI van september worden op 10 oktober gepubliceerd.
HCohen
0
Wereldhave celebrates Grand Opening of Vier Meren in Hoofddorp and delivers its sixth Full Service Center
29 september 2023
www.wereldhave.com/news/corporate-pre...
www.hcnieuws.nl/lokaal/winkels/965316...

Quote
Vier Meren in Hoofddorp marks the sixth completed Full Service Center by Wereldhave, after successfully delivering three FSCs in the Netherlands and two in Belgium. The project was delivered on time and well within budget. On opening day, only a limited number of commercial units are still available. Occupancy currently stands at 91%, up from a pre-let rate at 83% in H1 2023, with negotiations for all remaining units in advanced stages.

In Q4 2023, Wereldhave will deliver another three Full Service Centers: Eggert Center in Purmerend, De Koperwiek in Capelle aan den IJssel (the Netherlands) and Shopping 1 in Genk (Belgium).
Branco P
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 27 september 2023 08:30:

Verdere vertraging voor Utrechtse Galaxy Tower dreigt, ontwikkelaar staat op omvallen

De ontwikkelaar van de Galaxy Tower in het Utrechtse stationsgebied zit in grote financiële problemen.
hoe is dit relevant voor Wereldhave? Volgens mij totaal niet relevant?
HCohen
0
Wereldhave retains 5-star GRESB score and ranks best-in-class on ESG performance and reporting by leading standards
www.wereldhave.com/news/corporate-pre...
Mr. Fleming
1
Matthijs Storm kandidaat Vastgoedman 2023: 'Hij kreeg Wereldhave op de rit'
Peter Hanff Gepubliceerd: 5 okt. 2023Gewijzigd: 5 okt. 2023

BRON: www.vastgoedmarkt.nl/186269/matthijs-...

[k weet nog wel dat op bepaalde fora hier op Storm werd afgegeven, als zijnde zijn strategie een complete mislukking zijn..
En de man een grote faalhaas zou zijn..

Denkt de markt en de media en de vastgoedwereld toch klaarblijkelijk een beetje anders over..
In dit PB staat dat het vastgoed wel degelijk in waarde is toegenomen dankzij Storm's transformatie van malls naar servicecenters..
Ergo, hogere waarde vastgoed, is een verbeterende LtV, is meer ruimte voor dividend, dat WH dan ook wél gewoon uitkeert..€ 1.30 netto In tegenstelling tot een URW(Nog! moet & zal in 2024 anders zijn)

Maar tot nu toe heeft Storm dus wel mooi gelijk gelijk gekregen met zijn nieuwe startegie en zou je haast zeggen, kijk en Leer URW,
Je ziet het ook terug in de relatieve koersen van beide, Wereldhave heeft URW er wel met een % of 20 uitgeperformed..
Ik ben persoonlijk in beide belegt en WH heeft wel 20% betere prestatie laten zien dit jaar..

Deze week maakt Vastgoedmarkt de genomineerden bekend voor de Vastgoedman/-vrouw van het jaar-award. De vijfde genomineerde is Matthijs Storm, ceo van Wereldhave.

Matthijs Storm houdt niet van half werk. Een van de eerste maatregelen na zijn aantreden in 2019 als ceo van Wereldhave, was nieuwe taxateurs aanstellen. Die zetten flink het mes in de waardering. De beursgenoteerde vastgoedonderneming sloot 2019 af met een negatieve herwaardering van 448 miljoen euro.

Nadat die eerste pijn was genomen, verkocht Wereldhave niet-strategische bezittingen tegen aanzienlijke kortingen ten opzichte van de boekwaarde. Het geld dat Storm ermee vrijspeelde, investeerde hij in de transformatie van winkelcentra naar full service centra. Een kwart van de winkelruimte krijgt andere functies, zoals entertainment, fitness, gezondheidszorg en flexibele kantoren.

Dat deed pijn
Er was kritiek op zijn aanpak, bijvoorbeeld op de prijzen waartegen Wereldhave bezittingen verkocht. Een Franse portefeuille ging weg tegen een korting van 40 procent. Tweehonderd miljoen euro beneden de boekwaarde, dat deed wel pijn en daar vonden aandeelhouders en analisten wat van. Anderen bestempelden de transformatiestrategie als te conservatief en vonden dat die operatie te laat in gang was gezet.

Maar hij deed het, in een bepaald niet gemakkelijke tijd. Storm was nog maar net aangetreden en hij had de transformatiestrategie nog maar net aangekondigd, of de coronacrisis gooide roet in het eten. Lockdowns brachten retailers in betalingsproblemen. Wereldhave ontving minder huur en zag de waarde van de portefeuille dalen. Die afboeking op het bezit gaf opwaartse druk op de schuldgraad, dus zette Storm de rem op het transformatieprogramma.

Lagere risicopremie
Storm moest dus geduld hebben, maar na oplevering van de eerste full service centers onderschreven taxateurs de visie van Wereldhave dat de strategie waarde genereert. Een deel van de nieuwe gebruikers betaalde weliswaar minder huur, maar de kans op leegstand daalde en de risicopremie ook. Onderaan de streep steeg de waarde van de getransformeerde objecten.

En dat in een tijd dat de bodem voor de waarden van retail nog niet was bereikt. 'Uit de leegstand in bijvoorbeeld de Kalverstraat in Amsterdam kun je afleiden dat huren in highstreets nog erg onder druk staan', zei Storm in juli 2023 tegen Vastgoedmarkt. 'Wij zijn in een ander segment actief: middelgrote winkelcentra in buitenwijken of satellieten van grote steden.'
Nagenoeg vlakke herwaardering

'Over die winkelcentra hebben we altijd controle en de leegstand bedraagt maar een paar procent. We richten ons meer op lokale behoeften. Dat werkt. Vorig jaar hadden we een nagenoeg vlakke herwaardering. Nu zien we zelfs weer een plusje. Want huren stijgen. En bij goed verhuurde full service centers daalt na de oplevering het aanvangsrendement', aldus Storm.
Storm, zo constateert de jury, zwom tegen de stroom in terwijl het full service center ook nog werd verguisd. Nu begint het concept vruchten af te werpen. Of Wereldhave meer dan de inflatiecorrectie kan doorvoeren is afwachten. Maar hoe dan ook vindt de jury het knap dat hij Wereldhave op de rit heeft gekregen.

CV Matthijs Storm
Opleiding Bedrijfseconomie, Universiteit Tilburg/Maastricht (1998-2002)
Werk Analist Kempen & Co (1998-2002)
Hoofd vastgoedonderzoek, Fortis Bank (2006-2007)
Portfolio manager en senior vice president, CBRE Clarion Securities (2007-2011)
Hoofd vastgoed Kempen (2011-2019)
Ceo Wereldhave (2019-heden)

Kandidaten
Er zijn vijf genomineerden voor de prijs, deze week worden de andere kandidaten bekend gemaakt. Rob Haans, Ton Hillen, Marcus Meijer en Sander van Oss zijn de andere kandidaten. De winnaar wordt bekendgemaakt op het Nationaal Vastgoed Diner op 2 november in Amsterdam.
Ortega
0
onzin, dit soort prijzen worden gewoon 'gekocht'. Is in de pensioensector ook het geval. Valt nog genoeg aan te merken op Wereldhave. Zeker met een koers terug op 14 euro.
PaultW
1
quote:

Ortega schreef op 6 oktober 2023 15:26:

onzin, dit soort prijzen worden gewoon 'gekocht'. Is in de pensioensector ook het geval. Valt nog genoeg aan te merken op Wereldhave. Zeker met een koers terug op 14 euro.
Ik kan je verzekeren dat deze prijs bij Vastgoedmarkt niet gekocht kan worden.
664 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 30 31 32 33 34 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 13,100
Verschil -1,080 (-7,62%)
Hoog 13,260
Laag 13,020
Volume 331.928
Volume gemiddeld 102.936
Volume gisteren 194.151