Flow Traders « Terug naar discussie overzicht

FLOW TRADERS 2017.

2.230 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 108 109 110 111 112 » | Laatste
SJdK
0
Kan iemand hier iets zinnigs over vertellen? Ik snap het niet helemaal, is dit hetzelfde aandeel? En de cijfers zouden delayed zijn maar de datum van vandaag staat er onder? Hmm
[verwijderd]
0
verrekkus veel vragen SJdK. hier, hetzelfde aandeel, delayed, cijfers? Watskebeurt joh?

Hallo, is daar iemand? Joho, rustige boel hierro .....!

Willienie over die verrekkusse 33,23 Padre? Toch vreemd met dat mooie bericht in Marketwatch, ene week na miene departuur, Digit.

Ik kom net terug van AM met een net pakkerd centjes extra in de buidel. Zal wel weer te vroech uitgestapt!

Maar wie weet, zak AM nog wat terug de komende week. Ik ga ns fkes langs de zijlijn ook naar da geldkoeke van u kieken, marketwatch wekte miene aandacht wel weer !;)

tehbart
0
SJdK
0
@tehbart
Klopt dat de cijfers de 15e komen, maar ik doelde meer op die pagina op marketwatch. De cijfers waren niet realtime zeg maar, echter stond er wel de datum van gister eronder.. dus vandaar de vraag of 8FT een soort afsplitsing is of gewoon hetzelfde aandeel?
DeZwarteRidder
0
FD.nl

De kassa van Flow Traders doet even geen 'trrrrrrrr'

Onbeweeglijke beurzen raken de winst van het handelshuis, dat woensdag bij de jaarcijfers moet bewijzen in meer markten winstgevend te kunnen handelen.
twinkletown
0
De kassa van Flow Traders doet even geen 'trrrrrrrr'

Wat is er aan de hand met de flitshandelaren? De winsten in de sector staan onder druk. De koers van het beursgenoteerde Virtu daalde vorig jaar met 30%. Ook het Nederlandse Flow Traders FLOW€31,84-1,27%, dat woensdag met jaarcijfers komt, heeft een beroerd beursjaar achter de rug. Aandeelhouders verloren bijna 24% op hun belegging.

Hoe anders was het beeld in 2015. Flow debuteerde dat jaar op de Amsterdamse effectenbeurs en zag de koers met ruim 40% oplopen. Beweeglijke markten met hoge handelsomzetten en grote spreads joegen de winst van het handelshuis op. 'Mensen willen kopen en verkopen, wij zitten alleen maar bij de kassa', zei co-ceo Dennis Dijkstra toen over de beste dag van het jaar, 'Zwarte Maandag' 24 augustus. 'Elke keer als iemand iets doet, verdienen wij een cent. Tik-tik-tik. En dan gaat het trrrrrrrr.'

Flow Traders fungeert als marketmaker in de beurshandel in 'exchange-traded products', indextrackers bijvoorbeeld. Ook in 2016 profiteerde de Midkapper van volatiele dagen: de dag na de brexitstemming, de uitverkiezing van Donald Trump. Toch is de koers weer teruggevallen tot €32 — de uitgifteprijs bij de beursgang. Aandeelhouders van het eerste uur hebben dankzij het dividend nog een rendement van 6,7% gemaakt.

Niet relevant

Analist Michael Roeg van Degroof Petercam vindt de aandacht voor de volatiele topdagen niet zo interessant. 'Uiteindelijk moet je ze beoordelen op normale volatiliteit. Flow zet ongeveer €1 mln per handelsdag om. Iedere dag beginnen ze op 0 en pakken ze een miljoen. Laat ze op zo'n bijzondere dag een keertje €5 mln of €10 mln pakken. Dat is fantastisch, maar niet relevant. Het is alsof je iedere dag een gebakje krijgt en op zo'n dag zit er een kers op.'

Waar de volatiliteit in 2015 in de woorden van Roeg op een 'imbeciel hoog niveau' lag, is die in 2016 weer gaan liggen. 'Dus ziet de ontwikkeling bij Flow er optisch vreselijk uit. Terwijl ze in feite zijn teruggekeerd naar hun gewone groeilijn', aldus de analist, die een koopadvies op het aandeel heeft staan. Over de eerste drie kwartalen kwam de omzet van Flow uit op €181,3 mln, tegen €263,5 mln een jaar eerder. Analisten verwachten dat het gat in het vierde kwartaal woensdag kleiner zal blijken. Ze rekenen door de bank genomen op een nettohandelsresultaat, zoals de omzet bij Flow heet, van €62 mln. Een jaar eerder was dat nog €64,5 mln.

De marge

Volgens analist Joost de Rijk van Kempen & Co is het de moeite verder te kijken dan de omzetcijfers, naar het marktaandeel en de 'revenue capture', oftewel de marge. 'Bij de cijfers over het derde kwartaal gaf Flow aan technologische verbeteringen te hebben doorgevoerd. Daardoor zouden ze in staat zijn ook de meer liquide exchange-traded products, waar het verschil tussen bied- en laatprijs kleiner is, op een winstgevende manier te verhandelen. Dat moet er nu uitkomen. Ze moeten laten zien dat ze een groter deel van de markt in handen hebben, en dat gaat dan waarschijnlijk gepaard met een daling van de gemiddelde marge. Al zegt dat ook niet alles: je kunt ook een dagje op 0-spread handelen en dan heb je dat ook voor elkaar.'

De teruggang in de resultaten heeft ervoor gezorgd dat het aandeel ondanks de gedaalde koers nauwelijks goedkoper is geworden. Beleggers betalen nu 14,3 keer de winst, waar dat een jaar geleden 14,7 was.

Geen rechte lijn omhoog

De Rijk is de enige analist die geen koopadvies voor Flow heeft, maar 'houden', zo blijkt uit data van Bloomberg. 'Hun verhaal klopt: de etp-markt groeit en ze zullen er winst kunnen behalen. Maar anders dan bij andere snelgroeiende bedrijven zoals Takeaway.com zal het geen rechte lijn omhoog zijn. Ik zie Flow meer als een hele goede zeiler. Zonder wind speelt ook die niets klaar.'

Bron: FD
[verwijderd]
0
Veel succes en koerswinst morgen aan allen, echt! De koers is vandaag optimistisch over de dag van morgen. Hopelijk betaalt dat morgen uit! Ik heb, junk als ik ben, toch weer een positie in AM genomen. Maar nu voor long, echt ;)))
[verwijderd]
0
er zitten daar aandeelhouders met aktien van 20, 30, 40 en zelfs 50 euro. Komt allen!
DeZwarteRidder
0
Handelsinkomsten Flow Traders omhoog

Gepubliceerd op 15 feb 2017 om 07:22 | Views: 104

Flow Traders 14 feb
32,05 0,00 (+0,85%)

AMSTERDAM (AFN) - Flow Traders heeft de handelsinkomsten in het vierde kwartaal flink zien groeien ten opzichte van een kwartaal eerder. Dat meldde de beursintermediair woensdag, waarbij het sprak van het beste kwartaal ooit.

De handelsinkomsten kwamen uit op 69 miljoen euro, van 49 miljoen euro in het derde kwartaal. Over heel 2016 bedroegen deze inkomsten 250 miljoen euro. Dat bedrag is wel flink lager dan een jaar eerder, maar destijds werden kosten voor de beursgang gemaakt.

Flow Traders zette een kwartaalwinst in de boeken van 25 miljoen euro. De jaarwinst kwam uit op 92 miljoen euro.
DeZwarteRidder
0
Ik kom uit op een winst P/A van ca 1,98, uitgaande van 46,5 miljoen aandelen en een winst van 92 miljoen.

K/W is dan 16,2 bij een koers van ca 32.
[verwijderd]
0
Hieronder de verwachting zoals bij Binck gepubliceerd. De werkelijkheid Q4 lijkt beduidend beter. Net als je het niet meer verwacht... Hoe de outlook 2017 is, heb ik nog niet gezien (als die er is).

"Omzet veert op na zwak derde kwartaal.

(ABM FN-Dow Jones) Flow Traders heeft in het vierde kwartaal 10 procent minder winst behaald dan een jaar eerder, maar sloot na een zeer zwak derde kwartaal het jaar toch sterk af met een omzet die opveerde door hogere handelsvolumes na de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dit blijkt uit een consensusverwachting die is ingezien door ABM Financial News.

De analisten rekenen gemiddeld op een daling van de nettowinst van 23,8 miljoen euro een jaar eerder tot 21,5 miljoen euro.

De inkomsten voor het handelshuis, dat specialiseert in ETF's zoals indextrackers, worden geraamd op 62,2 miljoen euro. Dat is lager dan de 64,5 miljoen euro uit het vierde kwartaal van 2015, maar wel ruim een kwart meer omzet dan de 48,8 miljoen euro die in het derde kwartaal werd ontvangen.

Een lichte stijging van het wereldwijd verhandelde ETF-volume op jaarbasis werd teniet gedaan door een daling van de volatiliteit met 17 procent, verwacht een analist van Credit Suisse.

Het EBITDA-bedrijfsresultaat daalde naar verwachting 12 procent, van 31,3 miljoen euro een jaar eerder tot 27,4 miljoen euro.

Een analist van Morgan Stanley zei te geloven in aanhoudende groei van de ETF-markt, maar voegde daaraan toe dat hij niet zeker is over hoe de omzetmarges en handelsvolumes zich op termijn zullen ontwikkelen.

Flow Traders maakt komende woensdag voorbeurs resultaten bekend.

Het aandeel Flow Traders noteerde maandag vlak op 31,84 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl"
jalivia
0
geduld word beloond,gefeliciteerd ,,ik heb ze niet meer ,zou ik er nog in gaan nu???
Digit
0
Ook nico bakker is positief, weerstand is geslecht.
Markt en marktaandeel groeit, ze willen zich nog vestigen in HongKong dit jaar. Alleen volatiliteit is niet wat het moet zijn. Maar met een beetje geduld komt dat ook wel en dan gaat het weer trrrrrrrrr bij flow traders.
SJdK
0
Ik was bang voor een terugval na de cijfers zoals vorig jaar. Helaas, de boot nu gemist. Gefeliciteerd met de mooie winst aan de zittenblijvers!
2.230 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 108 109 110 111 112 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 19,820
Verschil -0,130 (-0,65%)
Hoog 19,950
Laag 19,490
Volume 253.619
Volume gemiddeld 227.822
Volume gisteren 941.106