Fagron « Terug naar discussie overzicht

Arseus raad van bestuur ondergaat wijziging

2 Posts
voda
0
Arseus raad van bestuur ondergaat wijziging


AMSTERDAM (Dow Jones)--Arseus nv (RCUS.BT) maakt vrijdag nabeurs bekend dat een vertegenwoordiger in de Raad van Bestuur (RvB) van Arseus zal worden vervangen.

Het gaat om vervanging van de vertegenwoordiger van EnHold nv in de RvB van Arseus. Enhold nv is een houder van Arseus.

EnHold nv is de entiteit waarmee Waterland Private Equity Fund IV CV deelneemt in Arseus. Enhold werd in de RvB van Arseus vertegenwoordigd door Socius BVBA in de persoon van de heer Marcel Colla. Deze vertegenwoordiging wordt beeindigd met ingang van 13 november 2010.

EnHold nv meldt dat De Wilde J Management BVBA, vertegenwoordigd door de heer Julien De Wilde, op 13 november 2010 zal worden benoemd als vaste vertegenwoordiger van EnHold NV.

Julien de Wilde zal vanaf die dag namens De Wilde J Management BVBA, tot de RvB van Arseus toetreden als vaste vertegenwoordiger van EnHold NV.


Door Maarten Kolsloot, Dow Jones Nieuwsdienst; 31-20-5715 201, maarten.kolsloot@dowjones.com


(END) Dow Jones Newswires

[verwijderd]
0
maandag 10 januari 2011 om 16u27
Sabine Sagaert verlaat Arseus Dental

Sabine Sagaert stapt op als CEO van Arseus Dental. Dat is een divisie van Arseus, de beursgenoteerde Belgisch-Nederlandse toeleverancier aan de gezondheidssector.

Sagaert, de voormalige topvrouw van AB InBev België en Luxemburg, stond sinds september 2009 aan het hoofd van de divisie. Zij wil haar carrière voortzetten in een business-to-consumeromgeving, klinkt het.

“Sabine heeft met succes de herstructurering en het kostenbesparingsprogramma bij Arseus Dental doorgevoerd en een nieuwe organisatiestructuur geïmplementeerd. Sabine heeft echter te kennen gegeven haar carrière een andere wending te willen geven”, meldt Arseus-CEO Ger van Jeveren.

Voor haar elfjarige carrière bij AB InBev werkte Sagaert ruim zeven jaar in diverse managementfuncties voor de cementgroep CBR. Zij blijft bij Arseus Dental op post tot 1 februari. Zij wordt dan als CEO opgevolgd door Mario Huyghe, die ook al CEO is van Arseus Medical.

Be.L.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 mei 2024 17:35
Koers 18,780
Verschil -0,100 (-0,53%)
Hoog 18,920
Laag 18,640
Volume 39.754
Volume gemiddeld 54.784
Volume gisteren 41.553