Met geluk stal ajax nog een puntje bij VVV. Als straf zal de VVV van Venlo geen drugstoeristen meer naar amsterdam sturen, maar weer gewoon naar de locale coffeeshops.
Na een verdiende 2-0 voorsprong voor VVV, sleepte ajax onveriend nog een gelijkspel uit het vuur. De scheidsrechter, Bossen in dit geval, was als altijd op de hand van de amsterdammers. Hij probeerde met achterlijk veel blessuretijd, ajax nog de kans te geven nog onverdiend een overwinning te behalen.
De clubfilosoof Johan Cruijff zei: "Se hadde sich motte late falle, hat Bosse se echt wel een penantie gegeve. Hoeft er niet eens binne, kijk maar naar Utreg! Maar se luistere nooit naar mij! Die Frank de Boer is ook veel te rusteg lang de kant. Hadde we die Mourinho maar, da`s een winnaar, simpatieke vent ook nog es!"
Frank de Boer reageert geschokt nu de almachtige Cruijff nu al aan zijn stoelpoten begint te zagen.Veelzeggend reageerde hij met: "Jaaaaah, God eeehhhhhh".

Bestuurslid Edgar Davids verstopte zich achter zijn zonnebril en deed een oproep T. La Ling alsnog op te nemen als Technisch Directeur.....

JSEAAAa*:VERKOOP!!!!!

Gr J. Kruif

JSEAAAa*=Jackpot Sales Eerlijk Aandelen Advies Aandeel ajax