AMG « Terug naar discussie overzicht

AMG's November Rain or November Gain

671 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 28 29 30 31 32 33 34 » | Laatste
Trader T
0
quote:

geldmaker schreef op 30 november 2017 11:56:

Het is inderdaad goed om de grafiek er bij te pakken ,maar blijft toch heel vreemd dat we zo down gaan. Vergelijk het eens b.v. met een AM dan is het totale waanzin deze daling . AM heeft koersdoelen van max 32 en blijft dagelijks groeien en bij ons glijdt het van ons af.En we hebben veel hogere koersdoelen.Denk ook dat veel afhangt van de zeer kleine volumes die de koers laag zet. Maar iedere dag een halve of een hele euro doet toch mensen besluiten de veilige weg te nemen er eruit te gaan.Het is echt te hopen dat er snel iets positiefs te lezen is anders zullen veel meer beleggers afscheid nemen. Zal met pijn in het hart zijn de vooruitzichten zijn prima maar desondanks moet de daling wel een keertje stoppen. Denk bij 2/3 dagen stabiele koers we wel weer anders ernaar kijken...
Je ziet het een beetje te somber, 2 weken terug stonden we nog onder de 37,- en dat was binnen een paar dagen weg gepoetst. dat gaat nu weer gebeuren , het is alleen wachten op een momentje, dat kan van alles zijn . Nieuws een partij dit uitbreid etc....
[verwijderd]
0
Tijd voor een nieuwe maand draad. Wie zet hem in?

Amg kom eens naar buiten met nieuws!
[verwijderd]
0
Denk dat de top voorlopig gezet is bij 43.
Algehele correctie komt eraan ipv eindejaarsrally. Als Trump zijn belastingplannen er deze week niet doorheen krijgt volgen er serieuze winstnemingen. Gisteren met techaandelen op Nasdaq al begonnen.
Alles wat dit jaar goed gestegen is zal als eerste verkocht worden om zoveel mogelijk winst te nemen/behouden (=o.a. AMG)
Wellicht na de jaarcijfers weer omhoog.
[verwijderd]
0
Er zijn gewoon grote algoritmen bezig.. dit zijn geen particuliere beleggers... stuivertje wisselen wordt gedaan.. stoplossjes opvangen, enzovoort...
Je ziet zelfde trends gisteren ineens in elk techfonds... dat is toch bijzonder en heeft dus niets meer te maken met potentie, toekomst, winst, cashflow, of slechte outlook, maar puur met algoritmen die daarop ingesteld zijn... verder stijgen ze allemaal weer in zelfde tijdstip...
Vandaag verloop ASML en STMicroelectronics gezien? Allemaal doorgestoken kaart.. ik denk steeds meer om lekker ETF's only te gaan, daarom balen die marktpartijen ook zo, dan werkt hun tactiek niet meer... dan reageert men niet meer emotioneel op hun gemanipuleerde koersdalingen en stijgingen...
aandeeltje!
1
Nou als iets goedkoop is, koop ik bij. Bij deze! Onderkant kerstboom nu mooi versiert. Wat vroeg dit jaar. Na de klaasman maar weer verder :-)
[verwijderd]
0
Waarom eigenlijk maandelijks een nieuw draadje? Ik zie dat in andere fora niet gebeuren...
dulieu
0
wij, Brightsight, houden van maandelijkse perioden. Puur geordend.Daar heb je maanden voor.Terugzoeken is gemakkelijker lijkt me.Maar alle verbeteringen zijn welkom.
Just lucky
0
Bied staat op 36,63, maar ook vandaag koopadvies ING met koersdoel 49. We gaan het zien vandaag....
[verwijderd]
0
Voorbeurs in de min is meestal een goed teken. Dik herstel vandaag. (ik doe sinds gisteren weer mee, akk 37,50 en 37,20)
RP1981
0
Mooi, daarmee komt het gemiddelde van 5 recente analistenadviezen nu precies op €50. Opwaarts potentieel is bijna 40%
MarkvB
1
ING verhoogt koersdoel AMG

07:46 1-12-2017
AMSTERDAM (AFN) - Analisten van ING zijn positiever gestemd over het aandeel van metalenspecialist AMG. Dat komt volgens de kenners vooral door de positieve ontwikkelingen bij de lithiumactiviteiten, zo meldde de bank in een rapport over de onderneming.
ING verhoogt koersdoel AMG Volgens ING heeft AMG meer openheid van zaken gegeven van zijn lithiumdivisie. De komende vier jaar wil AMG de productie van lithium flink gaan opvoeren. Daarvoor gaat het bedrijf een een aantal productielocaties in Brazilië herontwikkelen. Die activiteiten dragen volgens de analisten, samen met de gunstigere vooruitzichten voor het concern als geheel, voor circa 200 miljoen dollar bij aan het bedrijfsresultaat.

ING meent verder dat de markt nog niet het volledige winstpotentieel van AMG onderschrijft. Bij de lithiumprognose gaat ING uit van een relatief behoudend scenario gelet op de prijsontwikkeling.

De afgelopen tijd is het aandeel van AMG flink in waarde gestegen. Volgens ING is het bedrijf qua beurswaarde nog altijd ondergewaardeerd. De bank verhoogde zijn koersdoel van 36 euro naar 49 euro per aandeel. Daarbij staat AMG met een buy-advies op de favorietenlijst in de Benelux van ING.

Het aandeel AMG sloot donderdag op 37,40 euRo
671 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 28 29 30 31 32 33 34 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 apr 2024 15:30
Koers 22,100
Verschil +0,220 (+1,01%)
Hoog 22,200
Laag 21,900
Volume 97.248
Volume gemiddeld 239.806
Volume gisteren 313.927