Gilead Sciences « Terug naar discussie overzicht

Forum Gilead geopend

874 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 40 41 42 43 44 » | Laatste
[verwijderd]
0
Weten jullie wanneer we testresultaten mogen verwachten? Overal lees je eind april, is dat einde studie of een reële verwachting van resultaten?
Ralph01A
0
quote:

Endless schreef op 23 april 2020 15:16:

twitter.com/_b_i_o_t_e_c_h_/status/12...

Zeer interessant
Het zal toch niet lang meer duren voordat we de uitkomsten van de eerste grotere trials krijgen te horen. Ben heel benieuwd. Als ze goed uitvallen kan dat op termijn een behoorlijke verlichting van maatregelen met zich meebrengen. Dat zou de economie goed doen. Ben wel benieuwd of in dat geval de flink afgestrafte aandelen (bijv olie, detail, toerisme, ...) niet veel harder zullen stijgen dan gilead. In zekere zin zou je kunnen zeggen dat positie in gilead dan hoop op 1 medicijn is terwijl je bij positie in afgestrafte aandelen exposure hebt naar alle medische oplossingen.

Hoe kijken jullie hier naar? Uiteraard heeft gilead ook verder een mooie pipeline waar voldoende groeipotentieel in zit.

Endless
0
quote:

Ralph01A schreef op 23 april 2020 16:26:

[...]

Hoe kijken jullie hier naar? Uiteraard heeft gilead ook verder een mooie pipeline waar voldoende groeipotentieel in zit.

Juist dat laatste wordt de boost omhoog. Ik zit LT om die reden. Ze hebben de eerste pick na fase 2 bij Galapagos. Filgotnib en Kite medicijnen goedkeuring in aantocht . Vooral nu zeer boeiend.
Endless
0
Jee wat jammer dat het niet werkt hopelijk dat een ander farmaceutische bedrijven wel iets vinden.
[verwijderd]
0
quote:

Endless schreef op 23 april 2020 20:16:

Jee wat jammer dat het niet werkt hopelijk dat een ander farmaceutische bedrijven wel iets vinden.
Ik denk dat Remdesivir best wat kan doen in een vroeg stadium. Hoe je de test opzet is hoe je het resultaat krijgt. Nadelig zal de prijs zijn en het feit dat je niet preventief mensen aan een infuus wil leggen.

fc
Endless
0
reacties Gilead
Gilead Sciences-verklaring over gegevens uit Remdesivir-onderzoek bij patiënten met ernstige COVID-19 in China
“Vandaag werd informatie van het eerste klinische onderzoek ter evaluatie van het antivirale remdesivir voor onderzoek bij patiënten met ernstige COVID-19-ziekte in China voortijdig gepost op de website van de Wereldgezondheidsorganisatie. Deze informatie is inmiddels verwijderd, omdat de onderzoeksonderzoekers geen toestemming hebben gegeven voor publicatie van de resultaten. Bovendien zijn we van mening dat de post ongepaste kenmerken van de studie bevatte. Het onderzoek werd voortijdig beëindigd vanwege een lage inschrijving en als gevolg daarvan was het niet krachtig genoeg om statistisch betekenisvolle conclusies te trekken. Als zodanig zijn de onderzoeksresultaten niet overtuigend, hoewel trends in de gegevens een potentieel voordeel voor remdesivir suggereren, vooral bij patiënten die vroeg in de ziekte worden behandeld. We begrijpen dat de beschikbare gegevens zijn ingediend voor peer-reviewed publicatie, die in de nabije toekomst meer gedetailleerde informatie uit dit onderzoek zal opleveren.
De resultaten van deze proef in China, samen met die van het medelevende gebruikscohort van meer ernstig zieke patiënten die op 10 april zijn gepubliceerd, dragen bij aan een groeiend maar nog steeds niet overtuigend bewijs voor remdesivir. Remdesivir is een niet-goedgekeurd onderzoeksproduct en de veiligheid en werkzaamheid van remdesivir voor de behandeling van COVID-19 zijn nog niet bekend. Er zijn meerdere lopende fase 3-onderzoeken die zijn opgezet om de aanvullende gegevens te verstrekken die nodig zijn om het potentieel voor remdesivir als behandeling voor COVID-19 te bepalen. Deze onderzoeken zullen helpen bij het informeren wie te behandelen, wanneer te behandelen en hoe lang te behandelen met remdesivir. De studies zijn ofwel volledig ingeschreven voor de primaire analyse of liggen op schema om zich in de nabije toekomst volledig in te schrijven.
We verwachten eind deze maand de resultaten te delen van ons open-label onderzoek naar remdesivir bij patiënten met ernstige COVID-19-ziekte. Deze gerandomiseerde klinische studie is volledig ingeschreven en zal de behandelresultaten en veiligheid vergelijken na 5 of 10 dagen remdesivirbehandeling. We verwachten eind mei gegevens van ons open-label onderzoek bij patiënten met een matige ziekte die 5 of 10 dagen remdesivir versus standaardzorg bestuderen. We verwachten ook eind mei gegevens van NIAID's dubbelblinde, placebogecontroleerde studie van remdesivir bij patiënten over een reeks van ernst van de ziekte.
We waarderen het werk van de onderzoekers in China en de voortdurende inspanningen van onze collega's en partners over de hele wereld om ons inzicht te geven in het potentieel van remdesivir als een behandeling voor deze verwoestende ziekte. De ongelooflijke samenwerking binnen de wereldwijde gezondheidsgemeenschap om te reageren op COVID-19 heeft geresulteerd in de snelle generatie van gegevens die ons ertoe brengen de natuurlijke geschiedenis van COVID-19-infecties te begrijpen en het begrip van de potentiële rol van remdesivir bij de behandeling van deze ziekte. '
Toekomstgerichte verklaring
Deze verklaring bevat toekomstgerichte verklaringen in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995 die onderhevig zijn aan risico's, onzekerheden en andere factoren.
Er zijn mogelijk ongunstige resultaten van klinische onderzoeken met remdesivir en de mogelijkheid dat Gilead mogelijk niet kan voltooien
Gilead Sciences, Inc.333 Lakeside Drive Foster City, CA 94404 USA www.gilead.com telefoon 650 574 3000 fax 650 578 9264
Foster City, Californië, 23 april 2020 - Gilead Sciences heeft vandaag de volgende verklaring afgegeven van Merdad Parsey, MD, PhD, Chief Medical Officer, Gilead Sciences:
  Remdesivir is een onderzoek
 agent die nergens wereldwijd een vergunning of goedkeuring heeft gekregen en waarvan niet is aangetoond dat deze veilig is
 of effectief voor elk gebruik, inclusief voor de behandeling van COVID-19.
 
23 april 2020 Page 2 een of meer van dergelijke proeven in de momenteel verwachte tijdlijnen of helemaal niet. Verder is het mogelijk dat Gilead
kan een strategische beslissing nemen om de ontwikkeling van remdesivir stop te zetten
. Als gevolg hiervan zal remdesivir mogelijk nooit met succes op de markt worden gebracht. Alle verklaringen behalve verklaringen van historische feiten zijn verklaringen die als toekomstgerichte verklaringen kunnen worden beschouwd. Deze risico's, onzekerheden en andere factoren kunnen ertoe leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten waarnaar in de toekomstgerichte verklaringen wordt verwezen. De lezer wordt gewaarschuwd niet op deze toekomstgerichte verklaringen te vertrouwen. Deze en andere risico's worden gedetailleerd beschreven in het jaarverslag van Gilead op formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2019, zoals ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Alle toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op informatie die momenteel beschikbaar is voor Gilead en Gilead aanvaardt geen verplichting om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken.
## #
agentschappen mogen remdesivir niet goedkeuren, en eventuele marketinggoedkeuringen, indien verleend, kunnen aanzienlijk zijn
of die FDA en andere regelgevende
  beperkingen op ons
Noob nr1
0
Moeilijk in te schatten wat het gaat geven. Volgende studies zijn volledig ingeschreven hopelijk daar positieve resultaten
Ralph01A
0
Net op nieuwsuur stuk over remdesivir. Wordt aangegeven dat de uitbreiding van aantal patiënten in trial geen goed teken is omdat dan mogelijk het effect van de behandeling niet snel te zien is en om kleinere effecten te kunnen meten dus meer deelnemers nodig zijn.
[verwijderd]
0
Met name de uitbreiding tot 6000 patiënten in de "severe" patiënten studie, die trouwens patiënten bevat die gezien de uitsluitingsvoorwaarden veel minder ernstig ziek zijn dan het klinkt, is onverantwoordelijk.

Ten eerste worden de patiënten blootgesteld aan een geneesmiddel waarvan de bijwerkingen nog nauwelijks bekend zijn en de uitslag blijkbaar zo onduidelijk is dat er zoveel patiënten nodig zijn. Ten tweede eist deze studie zoveel tijd van het ziekenhuispersoneel dat andere studies met potentieel meer werking op het immuunsysteem (waardoor de mensen sterven) het aflegt tegen Gilead met haar Redemsivir. Dat is een uiterst kwalijke bijwerking van big pharma en niet in het belang van patiënten en economie.

fc
Jan kanernixvan
0
Er wordt nu 3 maanden getest met Remdesivir. Als dit middel de sterfte zou halveren dan hadden we dat wel gehoord.
Dat (lang) stilhouden zou een misdaad tegen de menselijkheid zijn. Ik ga er daarom vanuit dat Remdesivir een mariginaal effect heeft op het verloop van Covid19.
Jan kanernixvan
0
Ik bedoel:
Als iemand een oplossing heeft tegen dit virus, dan is het niet langer het virus dat de gehele mensheid gijzelt, maar degene die de oplossing (te lang) verzwijgt.
DeZwarteRidder
0
quote:

Jan kanernixvan schreef op 24 april 2020 01:40:

Er wordt nu 3 maanden getest met Remdesivir. Als dit middel de sterfte zou halveren dan hadden we dat wel gehoord.
Dat (lang) stilhouden zou een misdaad tegen de menselijkheid zijn. Ik ga er daarom vanuit dat Remdesivir een mariginaal effect heeft op het verloop van Covid19.
Dit middel van Gilead is duidelijk mislukt.
874 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 40 41 42 43 44 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 2 mei 2024 22:00
Koers 65,330
Verschil -0,180 (-0,27%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 48
Volume gemiddeld 7.425.547
Volume gisteren 12.382.425