BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

Maart 2023

1.724 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 83 84 85 86 87 » | Laatste
OnoMatopee
1
Taoiseach Leo Varadkar breaks ground on North Quays Public Infrastructure Project
6 March 2023 - On a seminal day for Waterford, ground was broken on the North Quays Public Infrastructure Project by Taoiseach Leo Varadkar TD, Minister for Environment, Climate, Communications and Transport, Eamon Ryan TD and Minister for Housing, Local Government and Heritage, Darragh O’Brien TD.

Breaking ground
Breaking ground at the North Quays Public Infrastructure Project in Waterford were Michael Walsh, Chief Executive Waterford City and County Council, Minister for Housing, Local Government and Heritage, Darragh O’Brien TD, Taoiseach Leo Varadkar, Mayor of Waterford City and County Cllr. John O’Leary and Minister for Environment, Climate, Communications and Transport, Eamon Ryan. Photo: Patrick Browne.

The project comes following last November’s Government approval of €170.6 million of investment in the North Quays Project, consisting of €100.6m of Urban Regeneration and Development Fund (URDF) funding and a further €70 million from the Department of Transport through the National Transport Authority (NTA), which will open up access to the Strategic Development Zone (SDZ).

The public infrastructure works funded by the Government in the North Quays include enhanced multi-modal access routes, an integrated transport hub including the relocation of Waterford train station to a more convenient location, and the sustainable transport bridge. The sustainable transport bridge will link the reallocated train station to new walking and cycling infrastructure. These works will reduce the reliance on private car and facilitate alternative modes of transport for those accessing the area through the delivery of enhanced and integrated sustainable and active travel infrastructure.

The main contract for these infrastructure works was awarded to BAM in November 2022 and today’s ground breaking ceremony signals the commencement of substantial construction works which are expected to be completed in 2025.
HenkdeV
0
quote:

HenkdeV schreef op 7 maart 2023 11:01:

[...]

Zonder Brinkhorst, maar dit is niet erg netjes.
Op de dag van de cijfers was het koersverloop inderdaad stormachtig.
Helaas gold dat ook voor de dagen erna, maar dan de verkeerde kant op.
Dus per saldo viel het allemaal wel een beetje mee of mag ik zeggen tegen.

HdV.
Zonder moet zijn sorry.
innicksname
1
quote:

Brinkhorst schreef op 7 maart 2023 10:37:

[...]

Volgens mij zit deze persoon dat ook, of hoopt op z’n minst op een lage bijkoop. De avond voor de cijfers schreef ik nog dat de cijfer dag een stormachtige koersverloop zou laten zien, en zo geschiedde.
Bb sprak dat tegen op zo’n inmiddels bekende toon alsof wat hij zegt uit de mond van een insider of expert komt. Kortom ik lees zijn berichten niet meer, betweterige en belerende ondertonen bevallen mij niet.

Elk bericht onderschrijven met je initialen zegt genoeg over iemands beeld/karakter.
Twee punten:
- Lees je tweede zin eens en bedenk dan dat je het over iemand anders hebt als 'betweterig'.
- Kijk eens op deze pagina en lees daarna je eigen bericht nog eens: www.desteven.nl/persoonlijke-ontwikke...,jouw%20zienswijze%2C%20normen%20en%20ervaring
Tartessos
1
14 april 2023 is de BAM ex-dividend datum (dividend over 2022).
8 mei 2023 is de betaaldatum.

Succes allen.
bartbas
5
quote:

Gordon gekko schreef op 7 maart 2023 10:04:

[...]zou bijna denken dat je short zit
Verkeerde gedachte. Zit al heel lang zwaar belegd in Bam. Heb ondertussen honderden post voorbij zien komen met alleen maat superpositieve verwachtingen en daarna veel postings die uiting gaven aan wanhoop en teleurstelling. Daarom vindt ik het belangrijk om enige nuance aan te brengen. Begrijp me goed. Ook ik ga er van uit dat een belegging in Bam een van aandelen is die goed gaan renderen. De helft van mijn portefeuille bestaat uit een flinke portie Bam aandelen, gekochte calls en geschreven puts.

Bb
HenkdeV
0
Wall Street wacht op Powell

Door ABM Financial News op dinsdag 7 maart 2023

ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen gaan dinsdag een voorzichtig hogere opening tegemoet. In aanloop naar de openingsbel in New York noteren de futures op de S&P 500 tot 0,1 procent hoger.

Beleggers wachten op de woorden van Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell, die vandaag en morgen in het Amerikaans Congres tekst en uitleg geeft over het monetaire beleid van de centrale bank.

"De markten zullen vooral speuren naar hints over de grootte van toekomstige rentestappen: 25 of 50 basispunten?", aldus econoom Luc Aben van Van Lanschot Kempen.

Later deze week staan ook nog de voor de Fed belangrijke banenrapporten op het programma.

"De getuigenis van Powell in het Congres en het banenrapport zijn de onbetwiste hoogtepunten van de week", aldus Interactive Investor. Volgens de marktkenners zijn beide "cruciaal" voor het marktsentiment.

Dinsdag is het qua economische publicaties vrij rustig. Alleen de Amerikaanse groothandelsvoorraden over januari staan op de rol.

De obligatierentes zijn aan het dalen en de Amerikaanse tienjaarsrente noteert inmiddels weer onder de 4 procent. De tweejarige variant is gezakt tot ruim onder de 4,90 procent.
Marinus-86
1
Er is weer een groot verschil tussen de kwaliteit
van BAM en Heijmans te zien aan het verloop van de aandelen vandaag .
HenkdeV
0
quote:

popie schreef op 7 maart 2023 16:32:

Er is weer een groot verschil tussen de kwaliteit
van BAM en Heijmans te zien aan het verloop van de aandelen vandaag .
Foei Popie.
Zoiets op dit forum schrijven is net zoiets als vloeken in de kerk.
Je hebt wel gelijk trouwens.
Marinus-86
1
quote:

HenkdeV schreef op 7 maart 2023 16:37:

[...]

Foei Popie.
Zoiets op dit forum schrijven is net zoiets als vloeken in de kerk.
Je hebt wel gelijk trouwens.
Ik pak maar een biertje Henk het is over het algemeen niet veel vandaag,salud..
HenkdeV
0
quote:

popie schreef op 7 maart 2023 17:00:

[...]
Ik pak maar een biertje Henk het is over het algemeen niet veel vandaag,salud..
Gelijk heb je.

Van mij mag het nog wel wat verder zakken, dat biedt weer nieuwe instapmogelijkheden.
HenkdeV
0
Beursblik: Fed houdt vermoedelijk vast aan renteverhogingen met 25 basispunten

(ABM FN-Dow Jones) Hoewel de Federal Reserve het tempo van zijn renteverhogingen mogelijk moet opvoeren en de piekrente daardoor hoger komt te liggen, houdt de Amerikaanse centrale bank waarschijnlijk wel vast aan verhogingen met 25 basispunten. Dit zei marktanalist Michael Hewson van CMC Markets dinsdag in reactie op de verklaring van Powell voor de Amerikaanse Senaat.

"De laatste economische cijfers zijn sterker dan verwacht, wat erop wijst dat het uiteindelijke niveau van de rente waarschijnlijk hoger zal zijn dan eerder werd verwacht", zei Powell voor het Senate Banking Committee.

"Als alle gegevens erop wijzen dat een snellere verkrapping gerechtvaardigd is, zijn we bereid het tempo van de renteverhogingen op te voeren."

Volgens Hewson klonk Powell meer ‘hawkish’ dan tijdens zijn laatste persconferentie bij het rentebesluit in februari.

"Het commentaar van vandaag heeft ertoe geleid dat de markten rekening houden met een terugkeer naar een verhoging met 50 basispunten over iets meer dan twee weken. Natuurlijk moeten we vrijdag nog het banenrapport en volgende week de inflatiecijfers afwachten", aldus Hewson.

Volgens de marktanalist wil de Fed niet "flip-floppen" met het tempo van de renteverhogingen en dus kiest de centrale bank vermoedelijk voor een "langer hoger"-aanpak, waarbij het de rentes toch met 25 basispunten blijft verhogen, met daarbij een hawkish guidance.

Bron: ABM Financial News
OnoMatopee
1
Live webcam inhijsen roldeur keersluis Kornwerderzand

Lees voor
Als de weersomstandigheden goed zijn, hijst bouwconsortium Levvel (BAM, Van Oord, Rebel en Invesis) de roldeur van de keersluis bij Kornwerderzand op 8 maart in de vroege ochtend in. Wil je dit bijzondere moment in de bouw van de keersluis volgen? Dat kan via onze live webcam!

Live webcam
De inhijsoperatie is vanaf nu te volgen via deze link.

Een flatgebouw aan een flatgebouw
HSM Steel Structures heeft de stalen roldeur, die circa 1 miljoen kilo weegt met een breedte van 58 meter en een hoogte van 14 meter op 22 februari in Schiedam op transport gezet naar de Afsluitdijk. Deze is op 28 februari in Kornwerderzand aangekomen. Een deur van dit formaat kan niet door een willekeurig drijvende kraan worden ingehesen. Daarvoor zet bouwconsortium Levvel de Matador 3 in, die is 70 meter hoog en 32 meter breed. Er hangt dus een flatgebouw aan een flatgebouw! Een spectaculair moment in de bouw van deze keersluis in de Afsluitdijk.

De roldeur aan de Matador 3 op transport naar de Afsluitdijk
Bouw nieuwe keersluis
Om Nederland beter te beschermen tegen hoogwater op de Waddenzee, versterkt Rijkswaterstaat de hele Afsluitdijk. Als onderdeel van die versterking bouwt Rijkswaterstaat een nieuwe keersluis bij Kornwerderzand aan de kant van de Waddenzee van de draaibruggen

deafsluitdijk.nl/webcam-beelden-live/
Wildboy11
2
quote:

OnoMatopee schreef op 7 maart 2023 18:10:

Live webcam inhijsen roldeur keersluis Kornwerderzand

Lees voor
Als de weersomstandigheden goed zijn, hijst bouwconsortium Levvel (BAM, Van Oord, Rebel en Invesis) de roldeur van de keersluis bij Kornwerderzand op 8 maart in de vroege ochtend in. Wil je dit bijzondere moment in de bouw van de keersluis volgen? Dat kan via onze live webcam!

Live webcam
De inhijsoperatie is vanaf nu te volgen via deze link.

Een flatgebouw aan een flatgebouw
HSM Steel Structures heeft de stalen roldeur, die circa 1 miljoen kilo weegt met een breedte van 58 meter en een hoogte van 14 meter op 22 februari in Schiedam op transport gezet naar de Afsluitdijk. Deze is op 28 februari in Kornwerderzand aangekomen. Een deur van dit formaat kan niet door een willekeurig drijvende kraan worden ingehesen. Daarvoor zet bouwconsortium Levvel de Matador 3 in, die is 70 meter hoog en 32 meter breed. Er hangt dus een flatgebouw aan een flatgebouw! Een spectaculair moment in de bouw van deze keersluis in de Afsluitdijk.

De roldeur aan de Matador 3 op transport naar de Afsluitdijk
Bouw nieuwe keersluis
Om Nederland beter te beschermen tegen hoogwater op de Waddenzee, versterkt Rijkswaterstaat de hele Afsluitdijk. Als onderdeel van die versterking bouwt Rijkswaterstaat een nieuwe keersluis bij Kornwerderzand aan de kant van de Waddenzee van de draaibruggen

deafsluitdijk.nl/webcam-beelden-live/
Zeer bemoedigend, zo niet geweldig nieuws, Bam is gewoon heel goed bezig, jammer dat hier het positieve nieuws steeds weer ondersneeuwt.
Wildboy11
1
quote:

Gordon gekko schreef op 7 maart 2023 10:04:

[...]zou bijna denken dat je short zit
Dat denkt iedereen, hahaha !!!
HenkdeV
0
quote:

Wildboy11 schreef op 7 maart 2023 18:39:

[...]

Zeer bemoedigend, zo niet geweldig nieuws, Bam is gewoon heel goed bezig, jammer dat hier het positieve nieuws steeds weer ondersneeuwt.
Zelfs de koers sneeuwt onder.
Brinkhorst
5
quote:

HenkdeV schreef op 7 maart 2023 18:48:

[...]

Zelfs de koers sneeuwt onder.
[/quote]

[quote alias=HenkdeV id=14691014 date=202303071714]
[...]

Gelijk heb je.

Van mij mag het nog wel wat verder zakken, dat biedt weer nieuwe instapmogelijkheden.
Henk jank alsjeblief niet zo. Van 9 aandelen die ik in mijn porto heb staan er vandaag 9 in het rood.
je hebt eerder vandaag hier aangegeven dat je hoopt dat de koers zakt om weer bij te kopen. Dat weten we nu wel. Laat jezelf niet zo kennen man.
Brinkhorst
5
quote:

bartbas schreef op 7 maart 2023 14:26:

[...]
Verkeerde gedachte. Zit al heel lang zwaar belegd in Bam. Heb ondertussen honderden post voorbij zien komen met alleen maat superpositieve verwachtingen en daarna veel postings die uiting gaven aan wanhoop en teleurstelling. Daarom vindt ik het belangrijk om enige nuance aan te brengen. Begrijp me goed. Ook ik ga er van uit dat een belegging in Bam een van aandelen is die goed gaan renderen. De helft van mijn portefeuille bestaat uit een flinke portie Bam aandelen, gekochte calls en geschreven puts.

Bb
Nuance aanbrengen is het enige wat je doet. Daarom krijg jij botsingen en mensen die precies het tegenovergestelde gaan roeptoeteren als tegengeluid.
Het is niet jouw taak om positieve mensen te temperen. Als je dit consistent doet ga je mensen irriteren.
Bovendien zou je er zelf ook baat bij hebben als het het sentiment postief is.

Het is gewoon heel simpel in het leven:
Straal stont, rottighheid en ellende uit, dan is dat wat je gaat aantrekken.
Straal positiviteit, vrolijkheid en plezier uit, dan is dat wat je gaat aantrekken.
Dit geldt voor mensen, werk, vrienden, successen etc.

Dus beter ga je er wat positiever in staan als je portefeuille een flinke portie BAM bevat, dan komt het allemaal goed.
Welke halve tamme gaat er nou constant een aandeel ''nuanceren'' waar ze zelf aan moeten verdienen? Je zou het aandeel moeten aanprijzen. En nee, je hoeft niet te liegen of het beter voordoen dan het is maar wat je nu doet vind ik gewoon vreemd.
De ballen.
Brinkhorst
4
quote:

innicksname schreef op 7 maart 2023 12:44:

[...]
Twee punten:
- Lees je tweede zin eens en bedenk dan dat je het over iemand anders hebt als 'betweterig'.
- Kijk eens op deze pagina en lees daarna je eigen bericht nog eens: www.desteven.nl/persoonlijke-ontwikke...,jouw%20zienswijze%2C%20normen%20en%20ervaring
Ik wist het toch beter of niet dan? Bovendien zei ik dat op de avond voor de cijfer geheel uit mijzelf, het was geen reactie op de mening/prognose van iemand anders.
Dus wat wil je nou eigenlijk zeggen??? En dan ook nog heel interessant een linke erbij plakken. Dát is pas betweterig en belerend.
ook hoe je jouw reactie begint met: TWEE PUNTEN. Ik lees ZWEI PUNKTEN!!! met de stem van een boze mama.

Zelf niet het vermogen hebben om iets uit te leggen dus dan maar linkjes gaan plakken. Waarschijnlijk nog in de hoop dat het kracht bijzet. man man man.
1.724 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 83 84 85 86 87 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 apr 2024 17:35
Koers 3,918
Verschil +0,022 (+0,56%)
Hoog 3,930
Laag 3,866
Volume 736.960
Volume gemiddeld 1.429.485
Volume gisteren 525.331